Puzsér Róbert és
Farkas Attila Márton blogja

Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton (FAM) társadalmi folyamatokat gyorsító, terápiás jellegű, konfrontatív szellemi workshopot tart az élet legfontosabb kérdéseiről.

APU, FACEBOOK, AKTUÁLIS INFO

Apu, facebook, aktuális info

Csak akkor látszik, ha be vagy jelentkezve a facebookra.

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )
Szerda 18:00
(Ez vátozhat)
Kövesd a Facebookon!!

Várunk az Ellátóban !

18:00–20:00

Ha neked sem volt gyerekszobád!

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )

Címkék

9/11 (1) civilizált (1) férfi (1) indián (1) kékharisnya (1) kereszt (1) korona (1) köztársaság (1) laci (1) legrosszabb (2) magyar (1) marketing (1) náci (1) (2) Oszama (1) Rambo III (1) rendszer (1) sanyi (1) spam (1) szar (1) szex (1) szittya (1) szűzkurva (1) wc (1) zsidó (2) Címkefelhő

Állandó oldalak

Utolsó kommentek

A szűzkurvák ellen, az emberért, a holnapért alapítvány közleménye

2012.05.24. 08:00 Apu azért iszik, mert Te sírsz!

Puzsér:

Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról.

A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt, mint egy valamirevaló fehérmájú ribanc. De még csak nem is gyűrűt, házat, autót vagy gyereket, mint egy rendes, feleségnek való nő. A szűzkurva energiát akar. Fantompénzt, fantomfaszt, fantomházat, fantomautót, fantomgyereket. A szűzkurva kielégül pusztán a hajlandóságtól, hogy az adott férfi megbaszná, kifizetné, elvenné, gyereket csinálna neki. Ez ugyanis megerősíti a szűzkurvát abban, hogy ő elsőrangú nő, amire ékes bizonyság, hogy egy férfi vele élvezkedni, szerelmeskedni vagy családot alapítani akar. Ez az egófröccs a szűzkurvát az előző töltőállomásként használt férfitól a következőig repíti, mielőtt még elapadnának az energiatartalékai.

szűzkurva1k2.jpg

A szűzkurva, bár rendszerint jól kinéző nő, menthetetlenül önbizalomhiányos. Kizárólag megerősítő visszajelzések állandó sorozatával képes fenntartani ingatag önképét. Nyilvánvalóan nem kapta meg gyermekkora során – elsősorban apjától – a kellő megerősítést, elismerést, figyelmet, ezért úton-útfélen gyűjti be alkalmi apáitól. Hát csoda, hogy nem kúr velük? Soha nem elégülhet ki hosszú távon a lecsapolt energiával, ugyanis lyukas zsákba gyűjti kincseit.

A szűzkurva irigy. Amint áldozata felértékelte őt, már esze ágában sincs bármit is adni magából. Túl jó nő ő ahhoz, hogy csak úgy akárkivel összefeküdjön! Már megkapott mindent, amit egy férfi adhat neki. Ez sokszor nem is több, mint egy erekció.

A szűzkurva szinte minden esetben szociopata. A „tartozik” és a „követel” rovatok közül kizárólag az utóbbit ismeri. Az erényes és az intelligens nő látszatát igyekszik kelteni, csak hosszabb idő után válik gyanússá, hogy az iránta tanúsított érdeklődés és az ő erényességének mértéke miért áll mindig egyenes arányban egymással? Kezdetben kihívó, amint azonban a hálójában vergődő férfi kifejezésre juttatja a vonzalmát, hirtelen távolságtartó lesz, korábbi bizalmaskodó viselkedését pedig kedves, barátságos természetével magyarázza.

A szűzkurva legfontosabb ismertetőjegyeit az olvasó okulása és az újabb ártatlan áldozatok megmentése céljából ezúton közöljük:

1. Pinaillatoztatás (a Dél-Dunántúlon „pinatárogatás”), vagyis a csáberő kiárasztása.
2. Faszlankasztás, vagyis társasági gesztusok váratlan és indokolatlan visszaminősülése. (Puszizkodás után száraz ölelés, félreérthetetlen erotikus közeledését követő szűzlányos prüdéria, stb.)
3. Kékharisnyáskodás, avagy alaptalanul nagyfokú érdeklődés minimális információs bázison.
4. Mutogatósdi: Mások előtt, baráti társaságban, nyilvános helyen, utcán előadott ölelgetés, simogatás, és egyéb erotikus gesztusok, amit mihelyt a közönség eltűnik, az említett hűvös, udvarias távolságtartás követ.
5. Méregpermetezés: Aki bármilyen leleplező utalást, megjegyzést tesz a viselkedésére, örök sértődésnek, gyilkos haragnak, nyilvános megvetések teszi ki magát.

fénykép-k.jpg

Hány férfi életét tették tönkre energiaéhes és kíméletlen szűzkurvák! Jobban jár egy önbizalomhiányos férfi, ha barátai a legutolsó, szakadt, vén kurvához fizetik be egy körre, mintha egy csinos, negédesen mosolygó vérszipoly hálójába kerül.

Hallatlan könnyelműség lenne a szűzkurvák társadalmi veszélyességét alábecsülni! Nyilvánvalóan az állam felelőssége, hogy ezeket az antiszociális személyeket szakképzett pszichológusok bevonásával összegyűjtse, és mielőbb hozzákezdjen tömeges átnevelésükhöz bárcás kurvává, könnyűvérű cafkává vagy termékeny családanyává. A hatékony átnevelés érdekében minden eszköz megengedett: pszichedelikus segédanyagok felhasználásával történő kondicionálás, férfinemiszerv-design alkalmazása belsőépítészeti megoldásokhoz, ételekhez, ruhadarabokhoz és egyéb használati tárgyakhoz. A legfontosabb és legalapvetőbb feladat a szűzkurva megbarátkoztatása a fasszal.

A gyógyulást elősegítheti továbbá a regressziós hipnózis, melynek segítségével gyermekkori emlékek tárhatóak és dolgozhatók fel. Jó módszer lehet, ha a szűzkurva minden alkalommal csak a nászinduló dallamára fogyaszthatja el a napi kosztot, melyet hasznos, ha mindjárt egy anyakönyvvezető szervíroz a számára. Akutabb vagy megátalkodottabb szűzkurvák mellé az állam pszichiáter javaslatára kiutalhat stricit, aki naponta megveri és elveszi a pénzét.

Itt az ideje, hogy a kormányzat végre értelmesen és hasznosan költse el az adófizetők forintjait és egyszer s mindenkorra véget vessen a szűzkurvák falloszromboló tevékenységének!

FAM:

Drága fiam! Nem is tudom, sírjak-e vagy nevessek gyermeki idealizmusodból fakadó naiv soraidon! Tudhatnád, hogy az ember- és világjobbító utópiák sorra megbuktak, mi több, a bajt inkább csak tetézték, nemhogy megvalósították volna az olyannyira áhított igazságos társadalmat. Hogy miért? Mert nem számoltak a változtathatatlan természettel. Ahogyan a kizsákmányoló önző kapzsisága nem szüntethető meg mesterségesen, úgy a szűzkurvaság se számolható fel hatóságilag. Egyik fajta vérszívóból se lesz ma született bárány, csak mert ezt bizonyos idealista forradalmárok előírják nekik, legfeljebb az álcájuk válik tökéletesebbé.

fénykép-2k.jpg


Önbizalomhiány? Gyermekkori sérelmek meg apakomplexus? Térj magadhoz! A szűzkurva nem emberi lény, hanem egy démonfajta, ami egy emberi nő formáját öltötte magára. Talán a szerzeteseket kísértő szukkubus leszármazottja. Van egy szibériai legenda erről a lényről: A magányos vadász egy gyönyörű nőt pillant meg a folyó túlpartján, aki az erdőből bukkan elő és énekel neki: „Gyere magányos vándor, gyere hozzám! Gyere, gyere! Elveszítelek, elveszítelek! Megölellek, megölellek! Gyere, a fészkem közel van! A fészkem közel van!" A vadász persze ledobja a gúnyáját és átúszik a nőhöz, aki hirtelen bagollyá változik és gúnyos kacagással elrepül. A csávó megpróbál visszaúszni a ruháiért, de belefullad a jegyes folyóba. Ismerős? Azt hiszem, ebben a mesében minden benne van, amit a szűzkurváról tudni kell. Külön figyelemre méltó, hogy a vadász annak ellenére rohan a vesztébe, hogy a démon mégcsak nem is nagyon titkolja, mire megy ki a játék.

A jungiánus pszichológusok azt mondják, ez a férfiben élő nő, az anima sötét, negatív megnyilvánulása. Ez sugallja a férfinak, hogy „semmi vagy, semminek semmi értelme, semmi nem szerez örömet”. A sötét anima eltompít, legyengít, tőle hipochonder leszel, súlyosabb esetben impotens, sőt akár öngyilkos. Ez a karakter jelenik meg az alvilági istennők alakjában valamennyi mitológiában. Ő az Éj Királynője a Varázsfuvolában, ő a vándort folyóba, mocsárba, barlangba, szakadékba csaló gonosz tündér. Ő Loreley vagy a szláv Ruszalka. Ő a világirodalom méregkeverő, vagy ruhájában tőrt rejtegető csábító nője, aki már az első éjszakán meggyilkolja szeretőjét. Ő a szirén, akinek hangjától tartva Odüsszeusznak oda kellett kötöztetnie magát az árbóchoz, embereinek meg be kellett tömniük a fülüket, nehogy az egész legénység úgy végezze, mint azok, akiknek a csontjai ott fehérlenek a parton, de ő Kirké is, aki az összes pasit disznóvá változtatja. Mi magyarok se menekültünk meg ettől a fajzattól, sőt talán ő az egyik oka a nemzet fogyásának. Elég Arany János legnyomasztóbb balladáját, a Tetemre hívást elolvasni, amit méltán nevezhetünk a szűzkurvák Ómagyar Mária Siralmának.

szűzkurva4.jpg


Szóval, a régiek jobban ismerték ezt a bestiát. Csodálkozol, hogy nem baszik? Egy nem emberi lény, hogyan is volna képes egy hús-vér férfival párosodni?! Köztudott, hogy ha egy férfi megbasz egy szűzkurvát, annak teste pillanatok alatt kiszárad, elfonnyad és pernyeként porlik szét. Vétkes naivitás az átnevelő tábor gondolata is. Eddig a történelemben egyetlen megoldás vezetett eredményre. Az a nagyszabású vállalkozás, amit „boszorkányégetés” néven kárhoztat a hálátlan utókor. A középkori Európa ragyogó elméi és kiváló társadalommérnökei tisztában voltak a közösségre leselkedő halálos veszéllyel és mertek tenni ellene. Kétségtelen, hogy radikális eljárásuk követelt ártatlan áldozatokat is, az eredmény azonban kárpótolta az öreg kontinenst a szenvedésekért: felvirágzott a kultúra, nőtt a népszaporulat, az európai ember meghódította és elárasztotta valamennyi földrészt.

Manapság persze ez éppoly megvalósíthatatlan, mint a te terved az átnevelő táborokról. Csupán abban bízhatunk, hogy a szűzkurva végigjárja a lélekfejlődés valamennyi fázisát, amit rászabott a természet, és így megszűnhet szűzkurvának lenni. Következő életében már lehet kékharisnya, aki ugyan még majdnem mindenben őrzi a szűzkurva-természetet, de legalább már lefekszik férfiakkal – legalábbis azokkal, akiknek a farka valamiféle státuszt jelent a társaságában. Rákövetkező életében megszülethet sarus lányként, aki fonott hajával, gagyi fülbevalóival, bő szoknyájával és hippi modorával férjnekvalókat palizhat be blueskocsmákban és népzenei fesztiválokon. Ha ezt sikerrel abszolválta, megszülethet konzummacaként, aki már-már nőnek nevezhető. Ha ezt is beteljesíti, akkor lehet családanya, majd azt követően férfiként születhet újjá. Így válhat még a szűzkurvából is valódi emberi lény. Addig azonban, édes fiam, jobb, ha magunknál tartjuk a fokhagymát, a hegyezett karót, a feszületet és a revolvert az ezüst pisztolygolyóval! 

A bejegyzés trackback címe:

https://apu.blog.hu/api/trackback/id/tr624300197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

famfam 2012.03.10. 20:29:05

Ja, még annyit, hogy a qrvák drágák, és még szarok is élményileg.

emesh 2012.03.10. 23:00:47

@famfam: hát konkrét élményem nekem se volt még sem szűz, sem nem-szűz qrvával... dehát ezért vagyunk itt, hogy jól megosszuk az élményeket, mármint szóban, vagyis írásban... :) ki merre jár, ugye... :) ezzel az "extragátlásos" képpel a fejemben el leszek egy darabig... ja...
mindazonáltal erre a szerepre senki nem születik... szűzkurvának vagy "extragátlásos" pasinak, akiből a retek nők teremtenek férfiszűzkurvát szegénykémből, tehát még a rigvédák összes meg a taoteking se tudja kiütni az ősbűnösdit a kisagyunkból, az fel se merül, hogy a szűzkurvát esetleg retek pasik teremtik adott helyzetben... tehát nem születünk erre a szerepre (hopp egy comingout máris :), hanem vannak helyzetek, amikor a sötét oldal kerekedik felül... szűzkurvák esetében a fekete lyuk... :)

famfam 2012.03.11. 11:38:59

@emesh: A női szűzkurva és a férfi szűzkurva között szerintem az az alapvető különbség, hogy az előző élvezi, hogy a pasik odavannak érte, és ő megszopathatja a hülyéket, az utóbbi viszont rettenetesen szenvedhet tőle. Mire alapozom ezt a véleményt? Volt nekem is olyan esetem, hogy leráztam csajt pusztán gátlásból, és nagyon rossz volt nem megdugni, de a félelem erősebb volt a vágynál.
Ez a fekete lyuk, ez jó:-)

fmfmfmfmfmfmfmfmfmfm 2012.03.11. 11:57:11

bezzeg régen az állam az átnevelést is feladatának érezte:

n2.vatera.hu/photos/db/60/27c5_1_big.jpg

emesh 2012.03.11. 18:08:17

@famfam: hát nem tudom... nem tudom miért ne lehetne ugyanaz az ok ugyanazon viselkedés mögött... onnan indultunk, hogy én azt állítottam, hogy pasiban is vannak ilyen "szűzkurvák", akik arra használják adott helyzetben az áldozatot, hogy a saját egojukat táplálják az áldozat energiájával, felhasználva az áldozatra gyakorolt hatást, aminek tökéletesen tudatában vannak. Amennyiben azt állítjuk, hogy a férfi szűzkurva ilyen viselkedésének hátterében állhat félelem, avagy "extragátlásosság", akkor a női szűzkurva ilyen viselkedése mögött is. Sőt... a nők egy részének egyik tulajdonsága, hogy kerülik a konfliktust a hímmel, amíg lehet... és amikor meg már nem lehet, akkor .. támad... gyaláz, aláz, elégtételt vesz... alapja a félelem és a félelem "benyelése" miatti felgyülemlő frusztráció. (Ha etológus lennék, tuti ezt a területet kutatnám, mert az állatvilágban is létezik ám hasonló. ja és fontos: a férfi és a nő félelmének nem ugyanaz ám a minősége.) Igaz ez szűzkurvák és nem szűzkurvák esetében is. A szűzkurva talán ott megy félre, hogy nem azon a pasin veri el port, akitől fél... például mert azon már nem tudja. Ezeknél a csajoknál - sőt nem csak náluk, hanem akkor ezek szerint pasiknál is - a sok benyelt félelem haraggá alakul. Másoknál önbizalomhiánnyá, sőt a kettő handinhand járhatnak akár. A félelem sok gonoszságra viheti az embert... férfit, nőt egyaránt... És hol vagyunk még az olyan végletektől, mint a hiperérzékenység vagy a pszichopátia...
És ha már személyes példák... van egy ismerősöm, akinek időről időre el kell magyaráznom a félelmeimet. Illetve nem kell, csak ő szeret provokálni, mert majd ő megmondja a megoldást. Tudom, hogy jót akar, csak a jó elég szubjektív. Talán egyszer én is megérteném mi a sz*t akar tőlem, amikor az én magányéletemen rugózik, ha ő egyszer végiggondolná a félelmeimet. És legalább akceptálná, ha megérteni nem megy. Persze könnyebb elbagatelizálni, mint megérteni. Avagy nem kell megérteni, de akkor ugorjuk át azt a részt, hogy miért élek úgy, ahogy élek és ne oltogasson... ha meg akar valamit, akkor jöjjön fel a hegyre. :)
Ez a személyes példa csak annyiban kapcsolódik a témához, hogy végül nincsenek jó meg rossz emberek, pasik vagy nők. Hülye helyzetek vannak, amikor hülyén viselkedünk, rossz döntések vannak, elb*ott karma vagy énnemtudom. Én nem vagyok szűzkurva, (hiányzik néhány készségem a "fajtaleírás" alapján :), de azt a haragot éreztem már... például férfiszűzkurvával való összefutás után... :)persze a haragot leginkább magam iránt éreztem, hogy éééés igeeen... újra beleléptem... pedig már azt gondoltam, bármikor felismerek egy hintát...
tehát, vagy elfogadjuk a szűzkurvák létezését mindkét nemben és mindkettő ugyanolyan sötét erő, én inkább hajlok arra a megoldásra, hogy mindkét nemben "teremtődhetnek" és lehet ugyanaz a "motivációjuk". A felismeréshez és védekezéshez pedig ismét egy közhely: ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az nem igaz. :)Ha így a csávó/csaj, akitől mindannyiszor beremeg a lábad és lágyékból izzadsz, elkezd oltogatni/csábítani olyan módon, amit pontosan a te érzékeidre szabtak, már csaphatod is magad mögött az ajtót, ha jót akarsz...:)
Felvetés: mi lehet a kimenetele egy női és egy férfiszűzkurva összecsapásának?

famfam 2012.03.11. 19:20:41

@emesh: Hát hallod, olyan hosszú analízist állítottál fel, amit nincs is mivel kiegészíteni:-)
Persze, igazad van, de hát a Puzsérrel mi szeretjük kisarkítani a dolgokat. Ahogy a Robi mindig szokta volt mondani: egy erős állítás kell, tök mindegy, milyen mértékben van igazunk.

Kérdésedre a válasz: nézd meg a Veszedelmes viszonyokat:-) Igaz, hogy a két főgeci (Valmont vicomte és Merteuil márkiné) közül egyik se szűzkurva (abszolút értelemben), hiszen nagyon is csábítgatnak, viszont egymással valami olyasmik.
Esetükben a hatalomról van szó, asszem sok szűzkurvánál is, a gátlásosság más dolog, pontosabban: e két (vagy tán több) tényezőből tevődik össze, mint komplex jelenség:-)))

Egyébként te szoktál járni a Mikába, vagy most találtál ránk?

Hand-G 2012.03.11. 20:23:48

Egy további (még ennél is bővebb) írás a témában:

dudenbuch.blog.hu/2009/02/08/szuzkurva

emesh 2012.03.11. 22:49:05

Megnézem majd. természetesen hallottam már a filmről, láttam bemutatókat... általában nem nézek ilyen filmeket, de azért majd nekifutok... :)

nincsen semmi gond az erős állításokkal, ha az ember képes az olvasás - vagy "hallgatás"-készség azon fokára eljutni, hogy már nem csak karakterenként vagy szavanként dekódolja a szöveget... én szoktatva vagyok több oldalról is az erős állításokhoz :)És hát minél erősebb az állítás, annál élvezetesebb cáfolni... :)Természetesen nem jelen helyzetre értem. Ritkán ajánlok férfinak döntetlent, de most nagy tisztelettel ;) :)

A Mikába nem járok. Ritkán járok akárhova. A blogot egy ismerősöm mutatta... erősen állította, hogy k*va jó... :)))

jovanngel 2012.03.12. 10:06:09

értelmes férfiakat nem lehet becsapni szűzkurvasággal, mert nem kizárólag a farkuk után mennek. ha meg igen, akkor megérdemlik a szűzkurvákat. szóval a szűzkurvákkal semmi baj nincsen, helyükön kell őket kezelni: nem észrevenni, leszarni őket nagy ívben. attól pusztulnak a legjobban.

famfam 2012.03.12. 13:06:47

@emesh: adott alkalommal azért benézhetnél egyet diskurálni (vagy utálkozni:-)
Találtam neked valamit, lehet hogy ismered:

Alanis Morisette: Önimádó (Narcissus)

Drága mama kedvence
Tudom, hogy jóanyád elkényeztetett
Tudom, hogy mindig csak rád figyelt
És aztán minden nő kitüntetett volt akivel megjelentél
Drága Nárcisszusz srác
Tudom, hogy valójában soha nem kértél bocsánatot semmiért
Tudom, hogy valójában soha nem vállaltál felelősséget
Tudom, hogy valójában soha nem hallgattál meg egyetlen nőt sem

Drága magamutogató srác
Tudom, hogy nem szoktál igazán döntéskényszerben lenni
Vagy látod mindkét oldalát az éremnek
Vagy tudsz nyugodtan mérlegelni

És néhány szó az egészségről
És néhány szó a magányosságról
És néhány szó ennek megoldásáról
Az ajtó felé hátrálásra késztet téged

(miért, miért próbállak szeretni, próbállak szeretni akkor, amikor igazán nem akarod, hogy így tegyek)

Drága egoista srác
Soha nem szenvedtél semminek a következményétől
Soha nem maradtál senkivel 10 percnél tovább
Soha nem értenél meg senkit, aki ellenáll

Drága népszerű srác
Tudom, hogy mindent könnyen szoktál venni
A kölcsönösség fogalma számodra ismeretlen
Az emberek értékelik a mai társadalomban az olyan fiúkat, mint te

És néhány szó az önzetlenségről
És néhány szó arról, hogy ezen javíts
És néhány szó arról, hogy segíts másokon
Az ajtó felé hátrálásra késztet téged

(miért, miért próbálok segíteni, próbálok segíteni akkor, amikor igazán nem akarod, hogy így tegyek)

Visszatérsz a nőkhöz, akik táncolni fogják a táncot
Visszatérsz a barátaidhoz, akik ki fogják nyalni a segged
Visszatérsz, hogy semmibe vegyél minket
Visszatérsz a saját kis világod közepébe

Drága önközpontú fiú
Nem értem miért vagy még mindig hatással rám
Soha nem vonzódtam sokáig senkihez, aki olyan, mint te
Soha nem tettem, habár el kell ismernem, akartam

Drága mágneses srác
Soha nem voltál senkivel, aki ne vitte volna el helyetted a balhét
Soha nem voltál senkivel, aki rád mert volna szólni
Kíváncsi vagyok, hogy éreznéd magad, ha valaki megtenné
És néhány szó az akaratosságról
És néhány szó a beleavatkozásról
És néhány szó az elkötelezettségről
Az ajtó felé hátrálásra késztet téged

(miért, miért próbállak megváltoztatni, próbállak megváltoztatni akkor, amikor igazán nem akarod, hogy így tegyek)

Visszatérsz a nőkhöz, akik táncolni fogják a táncot
Visszatérsz a barátaidhoz, akik kinyalják a segged
Visszatérsz, hogy annyira kiszámítható legyél
Visszatérsz a világ közepébe

emesh 2012.03.12. 16:39:52

ööö... erre szoktam mondani, jóhogy nem már a tőzsdei beszámolókat zenésíted meg... :D de ez az én problémám, hogy szeretem, ha egy vers versnek néz ki és ezt angolul is szeretem... google fordítón áttolva a cuccot meg pláne büntet :D De értjük, mit akart mondani a költő... és hát nehéz hozzáfűzni bármit... nyilván ezt így egy csaj adja elő, de a he/she/it közül bármelyik behelyettesíthető.

utálkozni nem nagyon szoktam :) vagy lelkesedek valamiért, vagy nem érdekel :) dühíteni szoktak dolgok, ami csak a lelkesedés ellenkező előjelű formája :) viszont szorongani tudok, ezért vagyok ilyen otthonülő keyboard-hero :)tudod, extragátlásos... :)de majd egyszer összeszedem a bátorságomat. :)

a_tom 2012.03.14. 08:50:02

Volt már "szerencsém" szűzkurvához, gyötrelmes kínszenvedés volt. Egyébként nem csak a túl kanos férfiak vannak kitéve ennek, az érzésekkel ugyanúgy vissza lehet élni mint a szexuális vággyal. Én nem úgy fogalmaznék hogy hülye voltam, inikább még nem volt hasonló tapasztalatom, nem is tudtam hova tenni a dolgot, szeszélynek, érzelmi hullámzásnak, változó körülmények hatásának gondoltam eleinte.

"Valaki, aki nem én vagyok" volt már igazi kurvánál is és azt mondja hogy egyáltalán nem drágábbak mint amelyik "ingyen" van, vannak egészen kiváló "szakemberek" is(sajnos kevés), és kivételesen értékes, csodás személyiségek is, bizonyos élethelyzetekben megvan ennek is a helye. Persze jobb lenne ingyen, sőt ha nekünk fizetnének, de ilyenkor mindíg felébredek sajnos :)

Nem zárom ki hogy létezik férfi-szűzkurva, de igen kicsi a valószínűsége. Azon oknál fogva hogy ha a férfi utasítja el a nőt, azt egészen másként értékeli a környezet. A női elutasítás a "játék" része, sőt szinte csak az látszik, hiszen a néhány elutasítás utáni engedést még manapság sem illik nagy dobra verni. A környezet a női elutasítást erényként definiálja. Ezzel szemben a férfira egyből rásütik hogy impotens, béna, hülye. Ebből nemhogy erőt, hatalmat nem lehet meríteni, de jelentős visszatartó hatása is van. Persze lehet kerülni a közösséget, kizárólag négyszemközt szűzkurvulni, de egyrészt itt nagyobb a konfrontáció(szemkikaparás, itallal leöntés) veszélye, ugyanúgy fennáll hogy impotensnek, bénának, hülyének tartja a nő, ezt legfeljebb csak tompítja az emlék hogy előtte "jó pasinak" tartotta. Másrészt a nők nincsenek hosszú "üldözésre", többszöri elutasításra kondícionálva, szerintem a legtöbb az első után feladja és keres egy másikat(ami nem túl bonyolult, ismerve a férfiak hajlandóságát).

A férfi elutasítás régebben egyáltalán nem is létezett, hiszen nem a nő kérte meg a férfit, hanem a férfi a nőt. Csak a kérés hiányáról beszélhettünk, egyfajta időhúzásról, komolytalan udvarlásról. Biztos volt erre valami jó szó, ha eszembe jutna tovább lehetne gondolni.

Én is utasítottam már el nőt, de egészen prózai okból. Nem volt alkalmas az időpont, úgy gondoltam hogy felpuffadva, hasgörcsölve nem lenne "felhőtlen" az együttlétünk, jobban járunk mindketten ha inkább hazamegyek és kibérelem a mellékhelységet :) Sajnos akkor ezt szégyelltem, és hirtelen az a béna hazugság jutott eszembe hogy "nem érek rá". Ennek eredményeként másnap már érzékeltem hogy impotensnek, bénának, hülyének vagyok nézve :(

erina 2012.03.14. 19:34:12

Basszus fiúk! Hát ennyire elbántak veletek a nők? Annyira sértettek vagytok a férfiasságotokban, hogy muszáj 3-4 havonta keményen belerúgni a nőkbe, hogy cak úgy nyekkenjenek?!
A férfiak mindig is csak 3 típusba sorolták a nőt: apáca, anya, kurva. Vagy éljen szent életet, és legyen elérhetetlen a férfi számára (és a'sszem ez az egyetlen lehetőség, hogy valami megbecsülést kapjon a férfinemtől) vagy szolgálja ki a férfit a házasság vagy a kurvaság intézményén keresztül.
A férfiak minden nőt megakarnak dugni. Ez a fajfenntartási ösztönből következik, ők a mennyiségre törekszenek, a nők meg a minőségre.(Ezt még a Robi mondta anno). De mi lenne, ha eljutnátok odáig, hogy ne tekintsetek minden nőt potenciális farokmelegítőnek? Mert szerintem az a fursztráltsásg jön ki a férfiakon, hogy nem dughatnak meg minden nőt, mert állítólag nő választ. De egy patriarcális, falloszközpontú társadalomban hogyan is választhatna a nő? (legfejjebb az utóbbi 100 évben és akkor még nagyon jószívű voltam). De nem ez a lényeg.
Ugyan azt a dikurzus folytatjátok a 21. sz.-ban mint, ami ment anno a középkorban kb. a 8.-12. században, a papok és a francia-angol udvari írók által. Az írók, bár leginkább az egyházi személyek az ófrancia nyelven írt költeményeikben a nőt a minden bűn hordózójának, a veszély forrásának, a bűnös élvezetek feneketlen katlanjának tartják. A legnagyobb bűne a nőknek a Paráznaság, ez a természetük legalapvetőbb eleme, hogy semmi más nem érdekli őket, csak hogy a férfiakat az ágyukba csábítsák, ott kiszívják minden életerejüket, elhasználják, aztán kidobják őket. Persze ezt a szeretőjükkel teszik, nem a férjükkel, akitől elzárkóznak, elzárják a lángolásukat, hiszen a természetükből fakadóan ellenségessek azzal a férfival, akinek odaadták őket (az apjuk, fivérük, legidősebb fiuk- még hogy a nő választ! Röhej!).
További bűnűk a férfiak ellen, hogy megbabonázzák, varázslatokkal, rontással, viaszból-agyagból készült bábuk segítségével megpróbálják elsorvaszatni, ártó növénnyekkel megmérgezni, romlásba dönteni, megölni őket.
Ilyen és ehhez hasonló nevelő célzatú bírálattal, elkerülendő magatartásmintákkal okították a nemes lelkű urakat, hölgyeket megspékelve némi vulgarizmussal és pornográf szókincsel.

És ti ezt tovább fejlesztettétek, abba az irányba, hogy már dugni sem akar, lemond a földi élet legélvezetessebb kielégülést nyújtó tevékenységéről, csak hogy nektek szar legyen. Habár a zabolátlan érzékiség a természetüknél fogva tüzeli a nőket.
Ez úton is szeretném megköszönni a 12.sz.-i franciaországi prelátusoknak és elődeiknek is persze, hisz ezt a sok faszságot nem a kisujjukból szopták, hogy ama filozófia mentén nevelték a jónépet, miszerint a természet mély szakadékkal választotta ketté a férfit és a nőt, és e mentén könyörtelen harc frontvonala húzódik. Az ostromot a nők indítják, előrántván a gyengék alattomos fegyverét: a puncit.
További köszönet illeti a papságot, akiknek nehezükre esett a vágyaik elfojtása vagy annak levezetése valami hasznos társadalmi tevékenységben, esetleg testmozgásban, de a hangya számolást is tudtam volna ajánlani.
És nagyonkössz a világirodalom nagyrabecsült férfiíróinak, a társadalom kielégületlen férfitagjainak is kezdve Kr.e. 5. sz.-tól kb. napjainkig, hogy továbbépítették ezt a hímsoviniszta, nőgyülőlő hagyomámyt, megteremtve a férfit csak elveszejteni vágyó nőalakokat.
Hamár boszorkányság!
Ragyogó elmék és társadalommérnökök, nagyszabású válalkozást vittek véghez? Ez most komoly??? Ez alatt a punciról önként lemondott vagy lemondani kényszerült férfiakat és rosszindulatú szomszédot, faluközösséget kell érteni? Akik nem tudták megmagyarázni, hogy miért történtek a rossz dolgok: természeti csapások, halvaszületett csecsemők stb.?
De hát kire is foghatná egy babonás, írni-olvasni alig tudó ember vagy közösség, akit a papság erkölcsnemesítő prédikációi vezetnek a rosszat, mint a nőre, az Ősbűn elkövetőjére, aki leszakította azt a redvás almát arról a nyamvatt fáról, aki miatt minden ember halandó, és aki kinyitotta azt a redvás szelencét, kiszabadítva vele a világra az összes csapást a betegségtől a bűnön át a gonoszságig.
Micsoda halálos veszélyt jelenthet a társadalomra egy magáramaradt nő, vagy egy olyan, aki nem kért egy olyan társadalmi rendszerből, amelyikben ő másodrendű lény és a férfinak alárendelve és kiszolgáltatva kell élnie.
Ártatlanul elégetett halottt nők (és persze férfiak) hamvaiból virágzik ám a kultúra: ettől lesz jó temés, épülnek a kereskedelmi utak, kikötők, születnek a nagy remekművek. Minnél több nőt gyilkolunk meg, annál több gyermek fog születni, hogy benépesítsék az Európán kívüli világot, kiírtva az őslakosságot, hogy a fennt maradt egyedeket rezervátumba kényszerítsék vagy eladják rabszolgának.

Végezetül kössz a megértő hozzáálást: az átnevelő tábort, a nőverésté és a reinkarnációt, amitől csak jobbak lesznek ezek a démoni lények.
Kössz hogy nem hagytok szabadon garázdálkodni a világon!!

Gé a könyvtáros 2012.03.16. 04:29:28

A posztból első körben nekem is az jött le, h hát Puzsér nem sok esélyt ad a csajoknak: kurva vagy feleség, kész. De amennyiben Őméltóságát csakis bárca/házasságlevél előzetes felmutatásával lehet megközelíteni, az _nem_ a nőket sújtó csapás ;)

Erina kommentjét olvasom, na, tessék, valaki megírta helyettem, és sokkal jobban... Nagyon kiváló írás, de meg kell jegyeznem: évezrednyi nőüldözést azért már ne verjünk le a Puzsér-FAM pároson. Tudnak a fiúk, de ennyit tán mégse :) Meg értsük mán az iróniját is... na.
Az én felkészültségem hiányos, de valahogy kísért egy furcsa érzés. Miközben a nők - csekély kivételektől eltekintve - fizikailag, társadalmilag, jogilag, stb. tökéletesen alávetett és kiszolgáltatott helyzetben léteztek, a totális férfiuralom öröktől valónak és örökké tartónak látszott, szóval ezen körülmények között maguk a férfiak építettek jókora kultuszt bölcseletben és művészetben a veszélyes, démoni, öldöklő nőnek, aki ártalmas a hímekre. Holott a valóság éppen a fordítottja volt.
Miért alakult ez így?
Törekvés az egyensúlyra? Valahol minden folyamat egyensúlyi állapotra törekszik, és mivel érezték, hogy itt valami nem oké, a vesztes nők mellé meg kellett teremteni a győzteseket, még ha csak elméletben is. Puszta rossz lelkiismeret? Lényük másik felének eltiprása szükségszerű bűntudatot keltett, és bűnhődés-megtisztulás vágya öltött testet a pusztító nőalakokban?

Szóval mi teszi a szűzkurvát? Galád viselkedése és aljas szándéka fele-fele arányban, ha jól értem. Na de, a játszma két játékost kíván. Nem túlzó a feltételezés, h a szűzkurvát netán a balfasz _is_ teszi, aki játszótársként szegődik. A pontos vizsgálódás érdekében helyezzünk másik hímet a szituációba, harmadikat, negyediket - és készítsünk kvantitatív kimutatást, miszerint _ennyi db_ férfiasságában sértett hím szükséges a minősítő cím elnyeréséhez.
Hiszen sebzett és sértett emberek - legyenek férfiak, nők, egyebek - közösségéből nem fognak ám boldog párkapcsolatok szárba szökkeni, de nem ám. Valóban össztársadalmi közügyről beszélünk, úgyhogy a magam részéről adóm 1%-át feltétlenül felajánlom az alapítvány javára!

Különösképpen, mert a tévészereplés hatványozni fogja Robi trófea-faktorát, ezért a környezetében előforduló, egy négyzetméterre jutó szűzkurvák száma exponenciális emelkedést fog mutatni... minek következtében újabb remek posztokkal gazdagodhatunk e kiismerhetetlen faj természetrajzát illetőleg.

emesh 2012.03.16. 19:34:02

vagy akkor most már no more posts az erős állításokra éhes pórnépnek - akiket kevésbé köt le a csillagok tündöklése és/vagy bukása? hát "még kér a nép, most adjatok nekik"... :)így március idusán... :)

Hand-G 2012.03.18. 10:53:49

Nyugi lesz poszt, addig is nézzétek meg Robi megújult honlapját ( puzser.hu ).

emesh 2012.03.18. 18:58:02

jól van jól van, tudjuk, hogy a szerzőpáros egyik tagjának teendői bokrosodnak, de az árukapcsolás megfoszt bennünket a másik tag magvas gondolataitól is... persze, nyilván nem lenne ugyanaz Lolka Bolka nélkül, Kököjszi Bobojsza nélkül vagy Moha Páfrány nélkül... :)
hát addig is elfoglalom magam valahogy... :)
(a honlap jól néz ki. én különösen az élőbeszédes részt tartom sokra... :D )

csakdia 2012.04.15. 15:14:53

erre annyi mindent tudnék írni, hogy nehéz lesz összefoglalni. az írást részben magamra vettem, mert (mint a legtöbb nő) én is megkaptam már a szűzkurva jelzőt.
1, árnyaljuk már annyiban a képet, hogy vannak srácok (és nem csak kamasz lúzerek), akiknek elég ha úgy köszönsz, hogy puszit adsz az arcára és már vinnének is haza. ha még azt a provokatív kérdést is fel merem tenni, hogy "hogy vagy?" akkor már rántják is elő a gumit. én ilyenekre szuperérzékeny vagyok, ha érzem, hogy valaki meg akar dönteni és tudom, hogy esélye sincs rá, akkor minden mondatomban elkezdek (az akár nem is létező) pasimra hivatkozni, de ezt is figyelmen kívül tudják hagyni a teremtés koronái. az sem szokott gyanút kelteni emberünk fejében, hogy mindig úgy alakítom a helyzetet, hogy ne legyünk kettesben.
2, azt valahogy fel kellene dolgozni egoilag, hogy a legtöbb szűzkurvának minősített lány bizony él nemi életet (csak nem minden szerencsétlennel, aki annyira nem tud semmit a nőkről, hogy a világon mindent bátorításnak vesz) csak azzal/azokkal, akiket vonzónak tart.
3, ugye láttunk már olyat, hogy a szerencsétlenség olyan lányt szűzkurvázott le, aki mellett ott volt a kicsit sem szerencsétlen pasija? mindenkivel előfordul, hogy valaki nem viszonozza a vonzalmát (nekem is volt ilyen), szar ügy, de ettől még lehetne méltósággal kezelni a helyzetet, vádaskodás nélkül.
4, most komolyan, egy felnőtt férfi néhány találkozás után nem tudja leszűrni egy lányról, hogy nyitott-e a szexre vele vagy sem? ez már eleve furcsa, de ha ellentmondásosnak tűnik a lány, akkor néhány találkozás után már egyenesen rá lehet kérdezni a dologra, hogy csak barátkozni akar vagy szexről is lehet szó. aki magától nem tudja lefektetni a lányt és tisztázni sem meri a helyzetet, csak futja a köröket hónapokon át azon mit sajnáljak?

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.04.16. 13:31:00

ha ez a nőgyűlöletet fikázni kívánó szatirikus és ironikus írás akart lenni, akkor kurvajó, és szarrá röhögtem magam rajta. (remélem, a reklámtörvényszékből nem ilyennek képzeltem puzsért).

ha ez a poszt komolyan van gondolva, akkor viszont csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy tök jó tudni, hogy engem szűzkurvaként megverhetnek és megerőszakolhatnak, ha nem akarok mondjuk, az apám haverjával kúrni. jó tudni, hogy ha egy faszi hónapokig zaklat, mert kúrni akar velem, megverhető és megbaszható vagyok akaratom ellenére, mert ez szűzkurvaság.

ha ez a poszt tényleg komolyan van gondolva, akkor szeretném leszögezni, hogy NŐKET MEGVERNI, MEGÖLNI, KONCENTRÁCIÓS TÁBORBA ZÁRNI, MEGERŐSZAKOLNI AKARATUK ELLENÉRE EMBERISÉG ELLENI BŰNTETT ÉS GYŰLÖLETBŰNCSELEKMÉNY.

hadd ne emlegessem a szűzkurvák koncentrációs táboránál, hogy boszniában 20 évvel ezelőtt még nemi erőszak táborok voltak a nőknek, hadd ne emlegessem, hogy koreában a japán katonák nemi erőszak táborokat üzemeltettek, hadd ne emlegessem, hogy a 2vh-ban a zsidó nőket erőszakolták meg tábori prostitúció címén, és hadd ne emlegessem joseph konyt és az lra-t, és a jelenlegi afrikai konfliktusokat, ahol nők millióit erőszakolják meg naponta. és hadd ne emlegessem a boldog családi fészek eufemizmusával emlegetett békebeli hadszínteret, ahol nőket bántalmaznak, erőszakolnak meg és ölnek meg 5 naponta, a mi kicsi békés országunkat, ahol az égvilágon senki nem védi meg a nőket.

szóval mi is olyan ártalmas a társadalomra? hogy a férfiak nem kapják meg a számukra kijáró kúrást, mint szexuális előjogot, és ennek kikényszerítésére fizikai, verbális, szexuális és lelki erőszakot alkalmaznak, ezzel tönkretéve a társadalom 52%-nak életét, vagy az, hogy a nők végre élnek az egyik alapvető emberi jogukkal, és rendelkeznek a szexuális önrendelkezési jogukkal, azaz mernek nemet mondani a férfiak szexuális előjogainak érvényesítésére?

és még egyszer leszögezném: a férfiaknak nincs joguk a nők testét használni, vagy a visszautasítás esetén a nőket kurvázni-szűzkurvázni.

kiváncsi lennék, hogy mekkora lenne a rinyálás, ha a férfiak testét használnák ennyire árucikk-szerűen, és amikor ragaszkodnak a szexuális önrendelkezésükhöz, akkor dehumanizálnák őket egy embernél alacsonyabbrendű életformára (mert egy nő lekurvázása azt jelenti, hogy kevesebbet ér egy embernél, hiszen egy kurva nem ember, az csak egy baszható-szopatható szexuális árucikk, tehát alapvető emberi jogai sincsenek, őt megölni, megerőszakolni, bántalmazni, nem bűncselekmény a férfiak számára. nem is derítik fel az ellenük elkövetett bűncselekményeket...)

Gé a könyvtáros 2012.04.16. 21:51:03

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: szerintem mellényúltál. Bár jogos, meg igaz amit írsz, meg el is fér a monitoron, csak semmi köze a poszt témájához. 2012 Budapestjének értelmiségi (értelmes?) köreiben alulreprezentáltak a géppisztolyos gyilkológépek, és két trendi kocsma közé se ékelődik szexmunkatábor. Ha még a randierőszakkal operáltál volna, azt kicsit közelebb lenne, de éppolyan hamis.

Ha már csaknem egy évszázad munkájával kikönyörögtük a férfiaktól, h bánjanak velünk emberként, akkor adjuk már meg nekik ugyanezt a gesztust. Ha valaki kínjában a világba kiáltja a csalódását, a frusztrációját, viszonzásul ne verjük már le rajta a fél világ és a XX. sz-i történelem összes háborús bűneit.
Mert így magunk alatt vágjuk a fát.

a_tom 2012.04.17. 00:31:09

Volt a poszt előtt kisebb botrány valami keresztény családvédő alapítvány vagymi(nem emlékszem és nem találom hogy pontosan mi) kiszivárgott anyagával kapcsolatban. Ha jól emlékszem ott a melegek voltak a bűnbakok, mert nem csinálnak gyerekeket.
Gondolom erre hozták fel a szűzkurvákat, hogy akkor ezzel a logikával őket is meg kell égetni :)

@erina:
"már dugni sem akar ... csak hogy nektek szar legyen"
Valószínűleg azért, mert vagy úgy gondolja hogy nem dug jól, vagy mert sejti hogy bármennyire jó is, nem marad fenn az érdeklődés ugyanazon a szinten mint előtte. Vagy dug, csak titokban mással.

@Gé a könyvtáros:
"Nem túlzó a feltételezés, h a szűzkurvát netán a balfasz _is_ teszi, aki játszótársként szegődik."
Szerinetem túlzó :) Ha valakit nem akarsz átverni akkor nem vered át, akkor sem ha buta mint a föld. És ez nem "alkalom szüli a toljvajt" jellegű történet, ott elég egy pillanatra elgyengülni, míg a szűzkurválkodásnál hosszas "játszadozás" szükségeltetik.

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
"a nők végre élnek ... a szexuális önrendelkezési jogukkal"
A szűzkurvaság esetében inkább visszaélnek, fegyverként, árucikként használják a puncit, amivel kizsarolnak dolgokat, ráadásul ellenszolgáltatás nélkül.

"a férfiaknak nincs joguk a nők testét használni"
Dehogynincs ha beleegyezik, és vice versa. Asszem a gyerekek is így készülnek, tehát ez nemcsak jogos, de természetes dolog lehet :)
Viszont ha kurválkodásról van szó, amikor a férfi "kihasználja" a nő testét, akkor a nő éppen a férfi pénzét "használja ki". Lehet hogy ez nem szép, nem igazság, de szegénynek, butának vagy rondának születni se az. Ha tudsz ennél jobbat, szólj!

"egy nő lekurvázása azt jelenti, hogy kevesebbet ér egy embernél, hiszen egy kurva nem ember, az csak egy baszható-szopatható szexuális árucikk"
Nem azt jelenti. Nem változik tárggyá azért mert valamilyen részét áruba bocsátja. Ahogyan ha a munkásnak csak a munkaerejére, tudására van szükség, azt adja el, attól még nem lesz gép. Aki a lelkét adja el, az is ember marad.
Amúgy nekem jó véleményem van a kurvákról, keményen dolgozó lányok. Sőt, szerintem kevesebb férfi van aki alacsonyabbrendűnek gondolja őket mint nő.
A szűzkurva az más, az nem dolgozik, az egy csaló, tolvaj.

erina 2012.04.17. 14:45:42

Én nem vertem le a Robin és az Atillán 1000 éves nőüldözést, semmi esetre sem, lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan: csak azt állítottam, hogy van egy nőgyülő retorika a mi kicsiny kis világunkban, amióta az Atyaisten trónfosztotta az Anyaistennőt (Rosalind Miles: Az idő leányai: a nők világtörténelme- többek közt) és ők ezt tovább folytatják, tudattalanul, mert ez már annyira beépült a kultúránkba. Vagy nem is folytatják, nem ez a helyes kifejezés, mert egyébként ez a részükről, nem irónia, mindkettőjüket, hát hogy is fogalmazzak, nagyon, nagyon megbántották a nők, főleg a Robit, mert saját elmondása szerint (részleteket nem tudok) nagyon sok szűz-kurva törölte bele a lábát, és ez hazavágta egy kicsit.
Tényleg rossz irányba megyünk a nemierősszakkal, koncentrációs-táborral, ez nem erről szól, bár igazán megérne egy poszot a fiúktól.
Amiről szóvan a Robi frusztrált szexuális életén kívűl, azt már megfogalmaztátok: a férfi nem kapja meg azt a szexuális élményt, amit alanyi jogon elvár, mert a nő mondhatja azt, hogy: NEM!!!!! (had térjek vissza, megint egy kicsit a középkorba, amikor egy nemesháznál, kastélyba, főúrnál megszáltak férfiak: lovagok, arisztokraták, vadászok, akkor ők minden további nélkül bemehettek este a hajadon nők szobájába és kedvüket tötlhették velük, és ez ellen a nők nem tiltakozhattak).

Most, hogy visszaolvasgatom a kommenteket, miközben írok, azt látom, mekkora a kommunikációs szakadék a két nem között, nem csak itt a blogban hanem az életben is. Értem ez alatt csakdia 4. pontját, hogy a férfiak, miért nem értik, ha egy lány tényleg csak batátkozni akar? erre volt a kérdésem: Miért tekintenek a férfiak minden nőt potenciális fütyimelegítőnek?, mármint az akit megismernek egy kicsit is közelebbről?
ja eszembe jutott: a skalpgyűjtés, bocs! bocs!

Szerintem a férfiak igen is alacsonyabb rendűnek tekintik a kurvákat, pont azzal a tettükkel, hogy pénzt adnak neki a szexért. Meg úgy egyébként a nőket, adódik ez abból hogy összemosták a Biblia teremtéstörténeteket: az elsőben Isten a maga hasonlatosságára teremti meg az embert-emberpárt , a másodikban a férfit teremti előszőr és utána a nőt a féfiból és ez úgy ment át a köztudatba a filozófusoknak és egyházatyáknak köszönhetően, hogy Isten a maga képére megteremtette a féfit és a férfiból a nőt, vagyis a nő nem részesül az isteni lényegből, csak a férfi. Így tehát jogosan lehet alacsonyabb rendű lényként kezelni a nőt, tökmindegy, hogy kurva, szűz-kurva, vagy feleség, hogy nő az a lényeg.
ÉS ezzel sokat elárult Gé a könyvtáros, hogy kKI KELLETT KÖNYÖRÖGNI a férfiaktól, hogy bánjanak velünk emberként, ami azért kicsit több volt mint 100 év, kb. most a hasamra ütök: úgy francia forradalomtól lehetne számolni. És nem kell adni nekik semmilyen gesztust, a férfiak az esetek többségében embernek tekintették egymást. Igen talán kivéve akkor, mikor ezerszámra gyilkolták egymást a harcmezőn.
De ez már egy másik blog témája lesz.

a_tom 2012.04.17. 21:44:27

@erina:
Szerintem félreérted. Nincs itt semmi alanyi jogon elvárás(vagy ha van is a háttérben valakinél, ez itt nem releváns). Arról van szó hogy ebben az esetben a nő(szűzkurva) az aki üzletet csinál a szexből/szerelemből, ő az aki dominanciaharcként fogja fel. És ezt még súlyosbítja "szerződésszegéssel" is. A nem teljesítés, ráutaló magatartás a gazdasági jogban ismert fogalmak. Ha elfogad előleget, ellenértéket, ajándékot, aztán nem ad cserébe semmit, viszont hiteget, az csalás, ennyi. A házasságszédelgés érdekes módon jogilag büntethető, nagyon hasonló kurválkodás. ("A házasság ígéretével elkövetett csalás. A csalás az amikor valaki mást jogtalan haszonszerzés végett tévedésbe ejt vagy tévedésbe tart és ezzel kárt okoz.") Ezek női áldozatai alanyi jogon elvárják a házasságot, holott a férfinak joga van azt mondani hogy: NEM!!?

"Miért tekintenek a férfiak minden nőt potenciális fütyimelegítőnek?"
Ezt nem értem, milyen szempontból nem az valaki/valami amin van lyuk?
"a férfiak, miért nem értik, ha egy lány tényleg csak batátkozni akar?"
Mert a nők pontosan úgy közelednek, mint aki nemcsak barátkozni akar :)

Az okos férfi tudja hogy az "ingyen nőnek" is pénzt kell adni, viszont a profi olcsóbb és az áru garantált, ezért megbecsüli mint a jó kereskedőt. A többi meg valószínűleg sose gondol a teremtéstörténetekre, főleg akkor nem ha éppen kurvákra gondol :)

A skalpgyűjtés viszont nem általános, gondolj úgy a szexre mint az evésre, a legtöbben azért csinálják mert jól esik az íze és csillapítja az éhséget. Aki szeret enni és van étvágya, annak természetes hogy annyit eszik amennyit bír. Viszont van pár hülye aki finomságok helyett birkaherét, farkasmellbimbót meg pacsirtanyelvet eszik hogy teljesítményként hivatkozzon rá, de ezt a gusztustalankodási versenyt a legtöbb férfi kinövi(ha normális környezetben él).

erina 2012.04.19. 12:30:06

@a_tom: Igen lehet, hogy egy kicsit félre csúszott az értelmezés, mert én ezzel a jelenséggel, nőtípussal még még nem találkoztam rövidke kis életem során csak azáltal, hogy a fiúk megírták ebben a blogban.
Talán, ha a nők is egyenrangú félként, nem alávetetten, másodrangú emberként, kiszolgáltatottan éltek volna a társadalomban szerintem nem beszélnénk szűz-kurvaságról. (valamikor a középkorban a 11-12. sz. tájékán volt egy zsinat, sajnos nem tudom pontosan, amikor, ahol az egyházatyák a nőt is embernek nyilvánították, mert addig ugye asszonyállat volt.)
Szerintem a férfiak teremtették meg ennek az alapjait azzal, hogy a nő nem rendelkezhetett saját maga felett: nem lehetett saját vagyona- nagyon ritka időszakoktól eltekintve- nem tanulhatott, hogy megteremtse magának a létfenntartáshoz szükséges dolgokat, hogy önálló legyen, ne függjön senkitől stb.(és itt tekintsünk el "éhbérért" végzett munkától, mert azért a nők dolgoztak és itt a társadalomnak nem a magasabb kasztjáról lévén szó, hanem a közép és alsóbb rétegekről).
Mert amint eladósorba ért kb. 13-20 éves kora körül- társadalom válogatja- férjhez kellett mennie, ekkortól a férje rendelkezett fölötte az apja/ fiútestvére után. Valami olyasmit szeretnék kihozni ebből hogy mindig is a férfi fizetett a nőnek: a ruháit, házat, ételt-italt, szórakozást. Ugye mikor randiznak az emberek, akkor is úgy "illik", hogy a férfi fizet, mindig a férfi adja a pénzt. És ez rossz!! Ha egálba lett volna a két nem akkor most erről talán nem vitáznánk; mindig a férfi volt a domináns fél, ő irányít, és mindig ő a támasz, mivel a férfiak kezében volt mindig is a hatalom birtoklásának a joga.(Kivéve talán a Kr.e. 10.000 éveket és azt megelőzően, de erről nincs igazán hiteles forrás).

Hamár jog:
A házasságszédelgés azért szerintem más, mert ott komoly pénzek/vagyonok játszanak, és azért egy házassági ajánlat mégis csak komolyabb ajánlattétel, mint, az, hogy egy nő hiteget egy férfit. (Bár tudom, hogy ezt a férfiak nem így fogják fel.) És nem alanyi jogon várja el egy nő, mert ha egyszer megbeszélték, hogy házasság lesz akkor legyen házasság.
Egyébként érdekes a megfogalmazásod, hogy: "üzletet csinál a szexből/szerelemből", "szerződésszegés".
"Az okos férfi tudja hogy az "ingyen nőnek" is pénzt kell adni"
Tudod azért, mert ez egybevág azzal,amit fent írtam, szerintem a férfiak csináltak üzletet a szerelemből: ő fizet mindent, de ezért cserébe ellenszolgáltatás jár neki.

A fütyimelegítés azt jelenti, hogy a férfiak a nőknél a lyukra játszanak.... hát a legtöbb esetben, mert azért nem vagyok olyan elvetemült, hogy azt gondoljam, hogy minden férfi megakar dugni minden nőt, csak a jó csajokat, a bombázókat, tök mindegy milyen a személyisége, csak legyen meg, hogy lehessen dicsekedni a haveroknak. És ez meg a skalpgyűjtéssel, hozható összefüggésbe- egyébként rossz a szót használok, mert nem célja egy férfinak levágni a nő fejbúbját, úgy hogy legyen inkább: minél több nőt dugok meg annál tökösebb férfi vagyok. (ha vlk tud egy jó kifejezést erre kérem írja meg).
És igen is általános jelenség, gondolj csak az Amerikai pitére, a Hangyák a gatyában és egyéb hasonló filmekre, amelyek ezt a témát dolgozzák fel. (vagy a gimis-egyetemi éveidre, mert elnem hiszem, hogy ez nem volt így.)

A teremtéstörténet a nő alávettségének a megideologizálására vonatkozott. (bocs ha félreértettem, amit írtál).

ui.: mi az hogy "ingyen nő"? ezt sajnos nem értem. :-(
ja és az irányítás-dominancia: tudom, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll, és vannak híres férfiak, mint Darwin, akiről lehet tudni, hogy félt a feleségétől, mert egy határozott-erős kezű asszony volt, meg vannak irányítás mániás nők, de akkor sem ez az általános.

erina 2012.04.19. 13:54:05

Ja igen eszembe jutott még, a barátkozáshoz: nem lehet, hogy tényleg ti értitek félre bizonyos esetekben? ha egy nő szeret együtt lenni egy férfival, mert okosnak-intelligensnek tartja, jókat beszélgetnek, mert megérti őt vagy tudomisén, azt nem azért teszi, hogy a férfit húzza, hitegesse. Nem lehet, hogy a szűz-kurvának titulált nőknek egy részét ez a típus vagy az ilyen viselkedés félreértése teszi ki?
Bár az a sejtésem, hogy olyan kommentek fognak jönni, hogy ez csak nagyon kis %, ha egyáltalán van ilyen, csak túlzónak tartom a nőt hibáztatni teljes egészében és ez a jelenség nem ennyire fekete vagy fehér ahogy a Robi leírja.

Gé a könyvtáros 2012.04.19. 22:05:12

@a_tom: "Ha valakit nem akarsz átverni akkor nem vered át" ez így is van, még akkor is, ha ezzel megkaphatom, h túl egyszerű vagyok, nem elég "izgalmas". De akinek a játszadozó-színészkedő csaj kell, az megtalálja máshol.
Van ám olyan eset, h egyik fél sem _akar_ kifejezetten rosszat, csak mindketten sebzettek, suták, gyávák, önbizalomhiányosak, és belülről hiába ordítanak a másikért, mégse jön össze, sőt, mindketten rossz szájízzel jönnek ki a szituból. Ilyenkor a pasi szűzkurvázik, a csaj balfaszozik, pedig igazából egyik sem érdemli meg a bántást.
Asszem, a kifejezett, tudatos aljasság, kihasználás, rossz szándék a kulcsa a dolognak, az ilyen illető - legyen nő vagy férfi - megérdemli az eposzi jelzőket...
"Nem változik tárggyá azért mert valamilyen részét áruba bocsátja." - nézd meg a Rém c. filmet, vagy hallgasd meg róla Robit: nas.halfnote.hu/public%20life/a%20het%20mesterlovesze/ahm-20110326.mp3 , AHM 2011. március 26., téma: Női sorsok

@erina:
Létezik nőgyűlölő retorika, nekem is vannak negatív személyes és virtuális tapasztalataim, mármint kaptam indokolatlan agressziót, a véleményem és a gondolataim tökéletes figyelmen kívül hagyásával, egyenesen és kizárólag a női mivoltomnak címezve. És léteznek a sanyarú történelmi előzmények, amiket ismernünk kell.
És túl kell lépnünk rajtuk.
Én ilyen kis pragmatista vagyok, hogy a saját életem javulására törekszem; a tanulás-gondolkodás az hozzon jó dolgokat az életembe: ez esetben, pasiügyben boldogító párkapcsolatot, és sok jó havert. Mert mindig is fontos volt, osztálytársak-évfolyamtársak-haverok, visszatekintve bizalmas barátnőm alig is volt, bizalmas pasibarátom annál több. És fenn tudtuk tartani azt a pajtásias-flörtölős hangulatot, amiben kellő elismerést kapott egymás férfi-nő mivolta, minden kényszer és szexuális fenyegetés nélkül.
Az idill az iskolaévekkel el is múlt: munkakezdés, tök idegen környezet, mindenki idősebb nálam, és igen, a pasik nem csak cim-cim-cimborát akartak játszani alapértelmezésben. És meg kellett tanulnom a három lépés távolságot tartani, barátságosnak lenni ígéret nélkül, szívélyesnek lenni incselkedés nélkül, roppantul kontrollálni minden testi érintkezést; ami eddig csak úgy magától jött felém és belőlem, azt mind tudatosan irányítani és mindig résen lenni.
Igen, tudomásul kell venni h a finom nyakrapuszi, ami barátnősen olyan kis édi, az nála erekciót okoz, így van bekötve, így működik, és nem tud ellene tenni. És ezt tiszteletben kell tartani.
Persze, hiányzik az elveszett pajtáskodás - szétszóródás, megcsaládosodás nem használ a régi barátságoknak - de néha vissza lehet szerezni valamit, néha lehet találni egy-egy embert.
És néha-néha azon kapom magam, h akad, akikvel én se csak cimboráskodni akarok...
Tisztességes bánásmódot csak akkor várhatunk el, bárkitől, ha tisztességesen közeledünk, semmi kamu, manipuláció, hanem biza' megadom a gesztust a másiknak és emberszámba veszem. És ehhez viszont nem jó alap - h a kilométeres vargabetűből visszakanyarodjak - a történelmi sérelmek mantrázása, meg az általánosítás.
Pont eltávolít egymástól, pedig azt kellene keresnünk, mi hoz közelebb a másikhoz.
Most így visszanézve - asszem, a tiédnél kicsit hosszabb - életemre: megismertem az ún. férfialjasságot is, de egészében tekintve, kedves nőtársaim sokkal többet, kitartóbban és keményebben szívattak.
Hogy a nickemhez hű legyek, pár jó könyv, amikből sokat épültem:
Arató Mihály: A másik:NEM?!
legeza.oszk.hu/sendpage.php?rec=li2932
www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-masik-nem&ID=11286
Anne Dickson: A teljes jogú nő
egeszsegforras.shp.hu/hpc/web.php?a=egeszsegforras&o=1130584887
meg a Thomas Gordon-féle PET, TET kvk., van külön "női eredményesség" is, de el se jutottam odáig, a szülői/pedagógusi kommunikáció simán lefordítható párkapcsolatra (na nem úgy, h anyukáskodunk a zember felett :)

The reaper 2012.04.22. 14:58:09

@erina: Vannak azok a gesztusok, amiket még félre lehet érteni, saját tapasztalatból tudom, hogy még az is ilyen kategória ha egy lány az öledbe ül. Node vannak azok a gesztusok, amiket már nem lehet nem úgy értelmezni, hogy a csaj akar tőled valamit.

erina 2012.04.24. 12:43:04

@Gé a könyvtáros: Köszönöm, ez egy nagyon érett, intelligens választ, nekem meg ez szolgál épülésemre.
azért hánytorgatom fel a történelmi múltat, mert utálom azt a hímsoviniszta, a nőt egészében hülyének (és le)néző, manipulatív retorikát amit a férfiak előtudnak adni oly sokszor. Ebbe szerepet játszik, hogy olvastam egy pár feminista könyvet, amelyek ki (és fel)nyitották a szemem, az írónők szemléletmódja harciasabbá, kritikusabbá tett, és ráébresztett arra, hogy egy kicsit tudatosabban szemléljem azt a világot, amiben élek.

A könyveket köszönöm, Aratót ismerem, Dicksont pedig el fogom olvasni.

Cavalcantifan 2012.04.27. 14:39:05

Szűzkurvát megszúrni olyan sportélmény,mint a csukázás... Feltenni az erről készült képeket az excsajokra pedig olyan, mint csukával pózolni a vízparton... Cafkákat döfködni pedig olyan,mint a keszegezés... Nincs mögötte élmény... Csak nyársra húzzuk,a tűz főlé tartjuk,és megzabáljuk.

asdfxxx 2012.04.30. 20:04:29

@Cavalcantifan: Te aztán jó kis dugósribanc lehetsz. Remélhetőleg dekoratívabb fajta. Hogy valami élvezet is lehessen benned- ha már ekkora vehemenciával teszed a hímek ősi rendeltetését. :)) Meghal magányosan? Lehet. Az ő problémája lesz. Mindent használjunk arra, amire való- mondá egyik bölcs nőismerősöm. Normális fickót az együttélésre. Aki meg arra selejt azt másra.

asdfxxx 2012.04.30. 20:11:00

Hogy a cikkről is írjak: valaki említi, első kommentben, nem nemhez kötött. Valóban nem az. De ennél érdekesebb megfigyelésem a kétoldalúsággal kapcsolatos. Mert ugyebár minden kétoldalú dolog. És fura módon sokszor a férfiak maguk RAGASZKODNAK nem is egyszer, nem is kétszer, de többször egymás után a cikkben említett nőtípushoz. Többször láttam már ilyet. Na, ez vajon miért lehet? Mert 1-2 eset kivédhető azzal, hogy kerületek a fajtáját, ha felismeritek. Gondolom megerőszakolni senkit sem fog. Viszont amikor egy férfi sokadjára is ilyen nőtípus mellett köt ki- az elgondolkoztató.

asdfxxx 2012.04.30. 20:22:59

A cikk "misztikus" része viszont külön vicces- de mit várhatnánk egy férfista portálon? Ha már cuccubus: az SZEXEL hímekkel. Ha már "feministák": az általam ismert összes "feminista" nő igen szívesen "használja" a férfiakat szexre (az arra méltókat még együttélésre is). Ha már családanyaság: az összes általam ismert "feminista" minimum két gyereket szeretne. Ha akad arra méltó, aki apa lesz mellette, azzal. Ha nem: hát beszerez egyedül valahonnan egyet. :) Ha már "majd azt követően férfiként születhet újjá"- a fejlődés mióta halad visszafelé? ;) A cikkhez méltó humorérzékkel és szellemiséggel reagáltam. De a csajokkal sokat beszélgetünk arról, hogy a férfi néha egyszerűen nem tudja felfogni a nők "újfajta" nőiességét. Valahogy (nők számára érthetetlen módon!) szétbontogatja azt. Vagy-vagy alapon. Ha "emancipált", akkor 'má biztos nem kell neki pasi (esetleg leszbikus- fúj, személy még a gondolattól is kiráz a hideg), stb, stb. Ne magatokkal azonosítsátok a nőt. A nő nem válik férfivé. Egyszerűen olyan- a női természethez tartozó- vágyai is előjönnek (munka, alkotás, stb), amit ti eddig a hímnemnek tulajdonítottatok. Ez nem jelenti a nő biológiai természetének eldobását, sőt, jó esetben inkább a kiteljesedését. Például ezért igényli egyre több nő, hogy közös vezetéknéven legyen a gyerek. Na, bocs ha hosszú voltam, próbáltam néhány női szempontot "átadni". Pár évtized múlva talán fel is fogja a "férfitársadalom"- addig meg elleszünk úgy, hogy elég ha mi, nők értjük magunkat. :)

asdfxxx 2012.04.30. 20:40:01

@erina: "minél több nőt dugok meg annál tökösebb férfi vagyok" Mi a csajokkal egyre gyakrabban "dugósribancnak" hívjuk ezt a fajtát. :) Érdekes látni, hogy néha jobban idegesíti őket. Egységesen eldöntöttük, hogy soha többé nem foglalkozunk az úton-útfélen előforduló "ribancozással" (mikor ránk értik). Itt most konkrétan arra célzok, amikor ribancoznak minket nőket a férfiak mert: visszautasítottuk őket, megbántottuk az érzéseiket, valamiben "legyőztük" őket, valamiért haragszanak ránk (tehát olyasmiért, aminek semmi köze a szexualitás-partnerváltogatás gyakoriságához). Vagy csak simán "leribancozzák" a neten egy jó csaj fotóját (aki mégcsak nem is öltözködik lengén). Komolyan elgondolkoztatott minket (engem, nőismerőseimet) a tény: érdemes-e foglalkozni a hímneműek "ribancozásával", ha úgyis mondják boldog-boldogtalannak, okkal-ok nélkül? (Tisztelet a kivételnek!). Továbbá: saját szabályaikból kiindulva, miért ne lehetne rájuk magukra is vonatkoztatni. Ha teszem azt "minél több nőt dugok meg annál tökösebb férfi vagyok" típus (tisztelet a kivételnek). Szóval akkor: legyen csak rá büszke, hogy normális nő nem igazán veszi majd komolyan. :) S végül itt tenném hozzá, hogy előre is elnézést kérek az ilyen szempontból kivételnek számító férfiaktól. A fentiek még véletlenül sem vonatkoznak mindenkire.

Bicepsz Elek77 2012.05.21. 01:52:33

Szerintem jo poszt. A nok tudjak, hogy a ferfiakat csak a szexel es a csaladdal kepesek manipulalni. Persze ez tarsadalmi kepzodmeny: egyes nok profin elsajatitottak ezt, masok nem is tudnak rola.
A ferfiak szamara a szex a penz,hatalom es a hirnev mellett(helyett) bizonyos tarsadalmi statust is ad.
Tenyleg letezik ferfiban is ez a tipus, es ott is a mentalis dominancia es energianyereseg a cel. csak mas modon.

Vass Linda (törölt) 2012.05.21. 14:28:20

Ezt most olvastam:D
Jobb vót mint egy körúti hajnalon áttetsző kombinéban, mezítláb sétálni és miután minden férfi megbámult, mint succubus a málló vakolatú bérház folyosóján egyet kiválasztva vérét szipolyozni, emésztőcsatornámból kinyúló csápokkal rátapadva, szörcsölve és nyeldekelve! :D
Két hülye.:D

@The reaper: :D! Ez külön tetszik! Beleül az öledbe azt _esetleg_ félre lehet azt érteni! Cica, sztendapolnod kéne!

Bélabáttya (törölt) 2012.05.24. 13:39:04

Nem hangsúlyozta ki eléggé az írás a szűzkurvák veszélyeit, felismerésük módját.
De ettől eltekintve fontos, hiánypóló írás!

Nofertiti 2012.05.24. 14:19:30

engem gimnáziumban szűz kurvázott le egy fiú, csak azért mert még nem akartam lefeküdni senkivel. én még csak ismerkedtem a szexualitással...
ráadásul olyan fiú mondta rám aki szintén még szűz volt.
iszonyú rosszul esett. ezt a szót "szűzkurva" szívemből utálom. a női megaláztatás csúcsa ez az elnevezés.

lobaszopiatej 2012.05.24. 14:22:01

Szerintem pont az ilyeneknek lenne való a Damu Roland meg a többi. Ezeket be kell törni valakinek, nincs mese. Sajnos az utóbbi évtizedekben már büntetik azt is amit nem kéne.

Baál apa 2012.05.24. 14:24:18

Csodálatos pszichológiájú írás, annak kockázatával persze, hogy a posztoló, vagy bárki más, a helyzetet félreértve, egy speciálisan ővele elégedetlen nőt általánosít szűzkurvává.
A szűzkurvák alapesete, és akire a jellemzés is tökéletesen illik, Lou Andreas-Salomé. Wedekind Lulu című drámája bosszú, de alapvető félreértés.

Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.24. 14:24:59

A jelenség létezik. Fontos kiegészítő, hogy nagyon jól manipulálnak, jó bábjátékosok, azt sem szabad elhinni nekik, amit kérdeznek (a legtöbbjük fiatalkora óta hazudik, seperc alatt össze tudnak dobni egy konzisztens, hihető, logikailag szinte kikezdhetetlen hazugságrendszert). A kapcsolat lezárása után szinte mindig azt játsszák el a külvilágnak, hogy TE vagy az energiavámpír. Normális (veszekedés nélkül/minimális veszekedéssel járó) kapcsolatlezárás esélytelen, miután szakítottak (vagy rájöttek, hogy már vége van), egy céljuk van: még jobban kiidegelni téged, beletaposni téged a földbe, a földön fekvő testedbe még egy utolsót belerúgni, amíg még összefuttok/együtt laktok/átjön a cuccaiért/stb.. Ezenkívül (minden sértés nélkül mondom, sőt, ez inkább sajnálatos) kiugróan magas a frigid és/vagy gyerekkorukban molesztáltak aránya közöttük, tisztában vannak a problémájukkal, viszont az orvosi, pszichológusi, vagy akármilyen segítséget mereven elutasítják.

Pozitívum: a pasik 70%-a már egy ilyen nővel való kapcsolat után a nézéséről, nem verbális kommunikációjáról, vagy akár iwiw/FB-képek alapján is ki tudja szűrni a hasonló csajokat (kb. 10% kapcsolat nélkül is tudja, a maradék 20% meg menthetetlen :D). Én ezeknek a jeleknek összességét "üldözött mongúz"-nézésnek neveztem el, és ha meglátom, igyekszem minél messzebbre pozicionálni magam a nézés tulajdonoságtól :) Az is gyanús lehet, ha egy fiatal csajnak, aki még sose házasodott van legalább 5-10 jeggyűrűje (általában nagyon intenzív érzelmeket tudnak kiváltani nagyon rövid idő alatt a férfiakból -először pozitívat, aztán negatívat-, így a "2 hónap ismerkedés után eljegyezlek" egyáltalán nem ritka, viszont hál'istennek házasságig szinte sosem tart ki a dolog).

A férfi szűzkurvákról nincs sok információm mivel heteroszexuális vagyok, ez az embertípus pedig tipikusan párkapcsolaton keresztül támad :)

2012.05.24. 14:30:12

Gimiben hány ilyen volt, aki azóta életunt, megkeseredett frigid fapinává vált...Jó az írás!:) Potyaleső pasikról nem lesz cikk?:)))

Kelpie 2012.05.24. 14:52:47

Én az a balek vagyok, aki kétszer is belefutott szűzkurvába. Az elsőnek kb. egy évig udvaroltam (naív, későn érő, zöldfülű siheder voltam, 19 éves). Úgy lett vége, hogy hazakísértem, az ajtóban a nyakambaborult, hogy én milyen rendes fiú vagyok, és úgy kapaszkodott belém, mintha az életét mentettem volna meg. Akkor már meg se próbáltam megcsókolni, előtte jópárszor visszautasított. Aztán rákövetkező héten elment síelni, ahol összejött azzal a fiúval, akivel aztán később össze is házasodott.

A másikkal felnőtt koromban, azt hittem, olyan dolog, mint tinédzserkoromban, soha többet nem fordulhat elő. Bizalmat adtam egy nőnek, aki elég összetörtnek tűnt, hetekig kísértette magát, sétált, beszélgetett, moziba ment velem. De ott már 'csak' hetek kellettek, hogy rájöjjek, hogy ő csak lelkivigasznak akar engem, így aztán léptem is.

Harmadszor már nem fog ilyen előfordulni...

@Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár: Ebben az üldötött mongúz nézésben van valami. Az a férfi, akit vonzanak a szép női szemek, meg valahol van benne valami lovagiasság, hogy az elesetteket felkaroljuk, hamar megjárhatja, hogy megszánja szegény kislányt, és már szívják is az energiáját...

téridő 2012.05.24. 14:57:30

A férfiak mindig is csak 3 típusba sorolták a nőt: apáca, anya, kurva.

Bővíteném:
kurva (tisztességes üzeletember, megmondja előre, milyen szolgáltatást mennyiért ad)
szajha (jól felfogott önös érdekei szerint, szelektven szop faszt, s csak utólag nyujtja be az arcátlanul magas számlát)
ribanc (isteni fehérmáj, az élvezetért kefél, nem érdekből, nem üzletből)
családanya (ember, teszi a dolgát, legfontosabbak a gyermekei és a családja harmónikus élete)

A férfiak minden nőt megakarnak dugni.
Evolúciós kutya kötelességük! Ez nem döntés kérdése. Az ellenkezője a döntés kérdése.

... a mennyiségre törekszenek (hátha valamelyik nőnél ők lehetnek a sikeres túlélés zálogai), a nők meg a minőségre. (más szóval: a sikeres fajfenntartás vélhetően magas valószínűségére)

ne tekintsetek minden nőt potenciális farokmelegítőnek?
Még egyszer: ez a kód, ezt kötelező tenni!
(frusztrált civilizációs ártalom, hogy ezt le kell küzdeni. S amíg az így lesz, addig lesz LÉTjogosultsága
a prostitúciónak.
Arról nem is beszélve, hogy a prosztata folyamatosan termelő mirigy, s ha nem ürül rendszeresen, annak káros következményei lesznek, s ez egy tényező abban, hogy a ffiak átlagban 10 évvel kevesebbet élnek, mint a nők.
Ennyit az elmúlt 100 év civilizásiós hatásairól. (mennyi 50-es nő a társkersőkön az írja: "özvegy". Ápolta eléggé
párját (s annak prosztatáját is, akár????) Kedves szűzkurvák, gondoljatok az idősebb korotokra is, ha nem akartok mind özvegyként végezni evilági rombolásaitokat.

téridő 2012.05.24. 15:00:06

@buggyant: (elgépelésekért megkövetem az olvasót)

hebab 2012.05.24. 15:00:34

a succubus a heroes 5-ben egy lövész lény. remélem, segítettem.

Kelpie 2012.05.24. 15:02:21

@Bélabáttya: Felismerésük és elkerülésük módja: ha egy nő nem utasítja el, hogy randizzon veled, de 1, max. két hét múlva sem tartatok ott, hogy megcsókoljad, vagy legalább kézen fogva sétáljon veled, akkor kuka. A süket dumát, hogy én most szakítottam, ez a lelki bánatom, az a lelki bánatom, ezért nem akarok most/nem tudok most dönteni, meg el kell felejteni. Egyébként ez a legnagyobb csapda: aki belemegy ebbe, az már vesztett. Ha egy nőnek lelki problémái vannak, de szimpatikus vagy neki, akkor éppen hogy akartni fogja, hogy átöleld, megcsókoljad, sőt az ágyban is hamar fogtok kikötni. (Az más kérdés, hogy azok, akik lelki válságban beleugranak egy kapcsolatba, általában nem fognak sokat eltölteni abban a kapcsolatban...)

Ha egy nő akar tőled valamit, akkor szinte ő fog kaparni, hogy minnél előbb ágyban legyetek :)

kutato525 2012.05.24. 15:26:01

Akiről a cikk íródott: nem Vikinek hívják véletlenül...? :)

belekotty 2012.05.24. 15:38:02

@jovanngel: "szóval a szűzkurvákkal semmi baj nincsen, helyükön kell őket kezelni: nem észrevenni, leszarni őket nagy ívben. attól pusztulnak a legjobban. " - ez igen bölcs meglátás, csak elég sok tapasztalat kell ahhoz hogy ezt felismerje a férfiember.

belekotty 2012.05.24. 15:42:41

@Kelpie: "Ha egy nő akar tőled valamit, akkor szinte ő fog kaparni, hogy minnél előbb ágyban legyetek" - bizony! :-))

VOGAben 2012.05.24. 16:01:31

Basszus de jókor jött ez! Pont két ilyen szűzkurvagyanús lány között vacillálok éppen! Mindkettőnél felhozom a témát, legfeljebb csak kanmuri lesz a hétvégén. A'sse rossz és elmondhatom majd, hogy megúsztam egy, vagy két szopóroller effektust.

smartdrive 2012.05.24. 16:07:15

hehehe, volt egy blogbejegyzés valahol egy reklámról, amelyben női orgazmusok alá az Éjkirálynő-áriát vágták be, és még én voltam a kommentelő troll, aki kiröhögi a rendező zenei félműveltségét

no successful 2012.05.24. 16:33:35

Megpróbálnak intellektuálisnak tűnni, igen, ismerem, alternatív hülye zenékre járnak, meg hülye filmeket néznek.
Persze nem összetévesztendők a mandiner játékosokkal, ők a haverodra utaznak, de veled indítanak. Ők nem szűzkurvák, csak amolyan női módra sunyik.

Karnamantra 2012.05.24. 17:44:00

Ez fájt...
Minden "szingli", az egyedülállóságot (különböző okokból) vállaló nő szűzkúrva?
És ha lefekszünk a férfiakkal, akkor csak sima kúrvák leszünk? Az már egy elfogadható társadalmi pozíció?

2012.05.24. 17:46:48

Nőknek egyébként azt tanítják, aki direkt és őszinte, azokat a nőket a pasik nem szeretik. Így felveszik ezt szűzkurva álcát, az "olyan, mintha" , "akarnék, de nem szabad akarni", és ebbe benne is ragadnak sokan. Erich Berne írt ilyenekről a Sorskönyvben, szemléletes "mesés" emberi játszmák és okai itt vannak: es.scribd.com/doc/87455613/106/A-%E2%8B%85-ROZSABIMBO-AVAGY-AZ-ELHAGYOTT-GYERMEK

indapass90210 2012.05.24. 17:53:32

@Karnamantra: nem, de a kérdésből azért gyanítható, hogy te ki/mi vagy :D

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.05.24. 18:00:16

Egy végsőkig elkeseredett, rokkantnyugdíjas pécsi bányász üzenete

Az alábbi olvasói levelet az elkeseredettség szülte: írója egy rehabilitációs felülvizsgálaton nemrég átesett bányász, akit egy infarktus után és számos betegséggel terhelten is munkára alkalmasnak ítéltek, s ha nem tud elhelyezkedni, ezután összesen 28 ezer forint havi ellátásra lesz jogosult. Alábbi levele (melynek az "Egy komplex felülvizsgálat margójára" címet adta) az elmúlt két évtized gazdaságpolitikájának kritikája is egyben - az úgynevezett "kisember" üzenete.
"Hát megjött, nincs tovább.
Kikerültem a szociális háló óvó öléből, mint Ádám és Éva a paradicsomból. Pedig reménykedtem, mert ugye a remény hal meg utoljára. Reménykedtem, hogy lesz egy titkos összekacsintás, egy hallgatólagos megállapodás, hogy aki a bányában rokkant azt mégsem. De most itt áll a kezemben fogott papíron: 40%, rehabilitálható, 28 000 ft/hó, 3 évig.
Legszívesebben összegyűrném és a kukába hajítanám az egész paksamétát, de nem teszem, kell még. Bányász énem nem engedi, hogy harc nélkül feladjam, fellebbezek a végtelenségig, nem adom olcsón a bőrömet. Igaz értelme nincsen, de megcsúfolnám az Apámat, akivel a szilikózis végzett, és azok emlékét, akik a föld alatt adták az életüket ezért az országért, ha ilyen könnyen feladnám.
Pedig ebben bíztatok, hogy sokan feladják!
Mert piszkos munka a bányászkodás, meg az is, amit most műveltek velünk, csak az egyik azért, mert a föld gyomrában, koszban, mocsokban, örök életveszélyben végezzük, a másikat pedig egy napfényes tiszta irodában, fehér asztal mögött, mások életével szórakozva. Nekünk hőseink vannak, akik neve örökre bele van vésve a bányászat emlékköveibe, nektek meg csak áldozataitok lesznek, akikről senki nem fog tudni, csak az a fejfa, ahova utoljára lesz a szerencsétlen neve felírva ebben az életben.
Mertétek volna ezt megcsinálni a 90-es években? Azért akkor még nem voltatok ekkora legények, mert még túl sokan voltunk.
A magyarországi ellenállás méregfogát kellett kihúzni, felszámolni, hogy nyugodtan tudjátok az országot oda juttatni, ahova juttattátok.
Most, amikor bányásszal már csak az orvosi rendelőben, kórházban vagy a nyugdíjas klubokban lehet találkozni, most már mertek keménykedni. Most már vissza lehet tapsolni, amit akkor bőkezűen osztogattatok. Mit számít, hogy emberek ezreit sodorjátok a létbizonytalanság felé?
Mert ezek az emberek e szerint rendezték be az életüket. Belekalkulálták a mindennapjaikba, terveikbe, úgy tudták, biztonságban vannak, és akkor most egy tollvonással áthúztok mindent. Tényleg nem hagytok senkit az út szélén, egyszerűen belerugdaljátok Őket az árokba, azt hiszitek, ott nem látszanak.
Csak szólok, az árok megtelt a senkikkel.
Mondjátok, sok az eltartott, nincs pénz a nyugdíjkasszában és rendet kell csinálni, hogy a sok ingyenélő, aki valamikor megvette a %-át, kikerüljön a rendszerből. Na, de egy kalap alá venni tisztességes, munkában megrokkant embereket a csalókkal, az mégis csak nonszensz és főleg sértő. Sértő olyan emberekkel szemben, akik amíg még tudtak dolgozni, fizették a járulékaikat, nem is keveset, bízva abban, ha majd nekik lesz szükségük az ellátásra, majd ők is megkapják alanyi jogon. Erre most nekik ugrasztottátok a társadalmat, elhitettétek az emberekkel, hogy a rokkant az eleve csaló és csak élősködik az ország nyakán.
Nézzetek meg csak egy fórumot az interneten, hogy ócsárolja, szidja mindenki azt a szerencsétlent, aki rokkantnak meri magát mondani. A kommunikáció jól sikerült, egy nemzet utálja a nyugdíjasait.
Először kezdtétek a 800 000 rokkantnyugdíjassal, akik csak visznek a rendszerből és hogy ez mekkora teher az aktív dolgozóknak, mert felélik a jövő generáció nyugdíját is, aztán nekik már nem lesz miből nyugdíjat fizetni. Csak azt felejtettétek el közölni, hogy a rokkantnyugdíjas az rokkantnyugdíjat kapott élete végéig és soha nem került át az öregségi nyugdíjasok közé statisztikai szempontból. A 800 000 rokkantnak a 70%-a már régen az öregségi korhatár feletti volt, aki így is, úgy is nyugdíjat kap vagy kint nyugodott már a temetőben.
Ezt a csúsztatást ékesen bizonyítja az, hogy mire eljutottunk a komplex felülvizsgálatokhoz, már csak 300 000 vizsgálatot kell elvégezni. Hát a többi hova lett? Mindegy, érzelmeket korbácsolni jó volt.
Aztán kezdtétek démonizálni az egész rendszert a korrupt orvosokkal, csaló egészséges emberekkel, akik pénzért ennyit meg annyit. Ez is jó irányba terelte a közhangulatot, a magot elvetettétek, kikelt és most lehet aratni. Társadalmi támogatottsággal a felheccelt emberek anyázása közepette már meg lehetett lépni, amit kiterveltetek.
Lóhalálában, a karácsonyi ünnepek előtt átnyomva a törvényt a parlamenten, félig kidolgozva, átgondolatlanul. Ja, és komolytalanul.
Mert az egész vizsgálat egy vicc. Aki volt, tudja.
Az orvosi vizsgálat, amit egy szakorvos az évek során összeállított, a beteget folyamatosan figyelő szakértő leletei alapján javasol, na azt a szakvéleményt a vetkőzéssel, öltözéssel, egy törzshajlítással és némi végtag feszegetéssel cirka 15 perc alatt a földbe döngölik. Mindezt kellő felsőbbrendűségi arroganciával, éreztetve, hogy itt csak szépek lehetünk, de okosak nem.
A foglalkoztatási szakértő vizsgálata is rövidebb volt annál, mint amennyit várni kellett, hogy bekerüljön hozzá az ember. A bent töltött 10 percből 5-öt elvett az adataim ellenőrzése, iskolai végzettségem felsorolása, az eddigi munkaköreim bejegyzése. Aztán jött a szakértői kérdés, milyen munkát bírnék elvégezni?
Miután közöltem, hogy igazából semmilyet, a szakértői vizsgálat véget is ért.
Pedig a Magyar Közlöny 2012/16. számában a 842.oldaltól megtalálható a Komplex Felülvizsgálatról szóló rendeletben, a fogalalkoztatási szakértői vizsgálati lap szerint voltak még érdekes kérdések, amikről folytattam volna eszmecserét a hölggyel, de nem volt kíváncsi rám.
Például a régió helyzete a munkaerőpiacon, vagy a régió helyzete a támogatott munkahelyek szempontjából érdekelt volna, hány pontot mert erre adni a 3-ból?Aztán, Ő, valószínű nagy tekintélye lehet a szakmájának és ráolvasással is el bírja dönteni mire vagyok alkalmas, mert sehol egy fizikai teszt, hogy na fiam, itt van 2 vödör víz, a 2. emeletig 1 pont, a 4. -ig 2, a 6. emelet pedig maximális 3 pontot ér és alkalmas vagy bármire, de semmi, menjek tovább a szociális szakértőhöz.
Az egész vizsgálat alatt itt éreztem magam először embernek, a szakmájából adódóan legalább ezzel a hölggyel kellemesen elbeszélgettünk, nem nézett úgy rám, mint egy csalóra, érdekelte, amit mondok, feltette a kérdéseit, amik szintén nem szóltak semmiről és ezt tudtuk mind a ketten.
Ezek alapján kaptam meg most a fent leírt határozatomat. A nagy rehabilitációs vizsgálat szerint, egy infarktussal, egy stent beültetéssel, krónikus magas vérnyomással, angina pectorisszal, inzulinos cukorbetegként, neurológiai tünetekkel 11 féle gyógyszer szedése mellett alkalmas vagyok: nehéz fizikai megterhelésre, többműszakos munkarendre, fokozottan balesetveszélyes munkára, tartós álló és azonos kényszertesthelyzetben végzendő munkára, gyakori hajolással, gyaloglással, tárgyak emelésével járó munkára, egyensúlyt igénylő munkavégzésre, vegyi vagy allergizáló anyagokkal történő munkára, hidegben, melegben, zajban, porban, füstben, nyirkos, párás környezetben végzendő munkára.
A jó színlátást igénylő munkán is elcsodálkoztam, mert kölyökkorom óta színtévesztő vagyok, bár erre senki nem kérdezett rá konkrétan.
Ez van, amikor egy rosszul előkészített döntés és a kidolgozatlan szakmai szempontok miatt a megfelelési kényszer, a megadott kvóták betartása dominál az emberek valódi kivizsgálása helyett, és egy kalap alá veszünk csalót, féllábút, beteget és tizedelésszerűen döntünk emberi sorsok felett. És akkor hol van még a szerzett jogok visszamenőleges eltörlése, ami hab a tortán? Nektek. Mert nekünk ez keserű pirula, amit nem érdemeltünk meg. Mi az egészségünket adtuk oda, ami a legdrágább kincse egy embernek.
Most itt ülök, kezemben a papírral, ami meg fogja változtatni az életem.
2012 a nagy változások éve lesz, na ez legalább bejött. Tényleg az. Rokkantnyugdíjas bányászból munkanélküli leszek. Számolgatok, mire lesz elég a 28000.
A gyógyszereim 15000 havonta, rezsi. Kaja? Na arra már nem fog jutni. El kell mennem dolgozni. De hova, amikor az ép, fiatal embereknek sincs munkája? Hiszen ezért tartunk itt, ennek a levét isszuk.
.Ez az igazi baj, nem a nyugdíjasok vannak sokan, az aktív dolgozók vannak kevesen, és ehhez nem kell ám egyetem, hogy bárki belássa. Persze könnyebb ráfogni bármire a bajt, mint beismerni a hibákat. Könnyebb a szerzett jogokat eltörölni, a beteg embereket munkára bírni, mint azt mondani, hogy elég és mostantól új alapokra helyezzük a gazdaságot, építünk gyárat, munkát adunk az embereknek. Mert az túl macerás és a gazdáitok sem biztos, hogy ezt akarják.
Talán lesz még egy orvos ebben a rendszerben, akiben megszólal a lelkiismeret és felsejlik benne valami a hippokratészi eskü szövegéből és a meghatározott kvóták közül kitekintve meglátja bennem az embert, a beteg embert, akit neki gyógyítani kellene és nem egy államilag finanszírozott, jól fizető orvosi státuszból, istenként pálcát törni felettem. Mert a gyógyítást bízzuk a doktorokra, a csalók kiszűrését meg a bírókra. Mindenkit a maga megfelelő munkakörébe és ott végezzen felelősségteljes munkát úgy, ahogy mi végeztük a munkánkat a bányában, mindennap életveszélyben.
Csak ennyit kérek.
Tőletek olvasók meg empátiát, mert ma mi, de holnaptól lehet, hogy Ti lesztek megfeszítve a Golgotán és más dobálja rátok a sarat. A szerencse forgandó, egyszer fenn, egyszer lenn.
Egy rokkant bányász"

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.05.24. 18:56:54

Azért a szűzkurváknak sem könnyű, az a sok hülye komplexus elég rendesen szétcseszi az elméjüket.
A férfi egyet tehet, felismerve az energiavámpírt, nagy ívben elkerüli. Tilos bedőlni az űzött Bambi tekintetnek! A szűzkurva csak akkor kezd el változtatni magán, ha már senki, de senki se figyel rá. Ilyenkor keres szakorvost, aki segít neki a komplexusai legyőzésében.

fekete kefe 2012.05.24. 19:01:05

Sehol semmilyen blognak nem az a feladata hogy az egyetemes igazságot megmondja... Gondolatot ébresszen...! Igen, akár provokatív módon...!

Hát persze hogy vannak sikeres (jóképű) férfiak, akik nem is értik "miről van itt szó"...:)
Hát persze hogy a "alsóbb rendű" férfiaknak vannak "sérelmeik", és ezeket méltósággal viselni nem könnyű feladat...
Némi túlzással: Mindenkinek meg van a saját igazsága...!
Az élet "alapigazságtalansága" egyenlő a világ teremtésével.
Hogy ki hova születik... Milyen országba, milyen családba, milyen egészségi állapotba, milyen "fizimiskával",
Az "azonos erkölcsi mérce" amit bizonyos konzervatív körök kitartóan, és elhívatottan hirdetnek... nos az egy reménytelen utópia...!
Micsoda paradoxon...!
Elvárni egy "éhes embertől" ugyanazt a "világnézetet" mint egy "jól lakott embertől"...?
Ha ezt komolyan gondolják bizonyos emberek...hát nem ez az emberi méltóság semmibe vétele...?
A világot "megváltani" nem tudjuk. (Ehhez a kijelentéshez kell talán a legnagyobb erő.)
És ha ez valakinek mérhetetlen frusztrációt okoz, az ne meneküljön semmilyen "erkölcsi diktatúra" ellentmondásokkal teli pocsolyájába, mert nevetségessé válik...!
Ja hogy a "szűzkurva"...?
Igen igen. Vannak!
De nekem erről egészen más jutott eszembe...(!)
Volt ez a Shakespeare nevű "illető"... Elég jó dolgokat írt...! (Gondolom ebben egyetértünk..:)
Amikor eldöntötte, hogy drámát ír a "szerelemről" (Rómeó, és Juliska:) akkor gondolkodhatott, hogy kikről írjon...?
És eldöntötte: Egy 13 éves lányról, és 17(körüli) fiúról...!!!
NEM VALAMI ÜZENET EZ...???
Felnőtt korunkban mivel érettek lettünk, és "megokosodtunk" (és micsoda paradoxon ezáltal romlottabbak, dörzsöltebbek lettünk) nem-e zárjuk ki automatikusan a "tiszta szerelmet"...?
A "szűzkurvának" is csak egy élete van..! És ÉLNI AKAR...!
A "suttyó férfinak" is csak egy élete van, és ÉLNI AKAR... (és ha nem megy máshogy akkor a "rosszlányokkal"). És ha ettől csorbul a férfiúi büszkesége, az csak addig tart amíg a koporsóba fekve meg nem jelenik rajta az első kukac... Mert az MINDENKIN megjelenik...!
Valamilyen szinten minden férfi, és nő "erkölcstelen", mert nem tud értelem nélkül dönteni semmilyen kérdésben...!
Valamiről olvasni az nem csak azt jelenti hogy "befogadok egy gondolatot" hanem hogy újabb, és újabb gondolatot generáljon az idők végezetéig...!

A Pécsi bányász levele is szíven ütött... (Ő is csak ÉLNI AKAR...!)

Juttino 2012.05.24. 19:48:36

Úristen, már értem a mai nap másik hírét az abortusztablettáról... jajj fiúk, Ti aztán egészen nagy puncifóbiában szenvedtek.

Szerintetek az anyaság előtt mi történik egy nővel a pubertáskortól?
Elöntik a hormonok ugye, de azért még se dugna mindenkivel (na ekkor szűzkurva szerintetek), kicsit érettebb lesz és lesz pár kapcsolata esetleg több mint a társadalmi norma (na ekkor kurva szerintetek)... majd férjhez megy és gyereket szül és ugyanebből a nőből szent anya lesz! Hmmm?

Ugyanez férfinál:
elöntik a hormonok, szeretné de még nincs nője
már össze is jön neki
majd megállapodik és apa lesz....

vajon miért nem aggatunk ugyanerre a folyamatra jónéhány szép jelzőt ffi esetében...

fekete kefe 2012.05.24. 20:07:10

Egy barátomra 30 éves kora körül rájött a nősülhetnék'. Teljesen normális dolog. Ezzel semmi baj nincs. Akkor még nem volt internet. Normális újsághirdetések alapján találkozgatott különböző nőkkel. Vagy 30-cal...
Mi történt...?
MIND A 30 NŐ (!!!)Kivétel nélkül...(!) Az első randin a bemutatkozás után az kérdezte a barátomtól, hogy "MIVEL FOGLALKOZOL"...? (Mi a szakmája)...
Nos... Kérdezhettek volna nagyon sok mást is....
Mi a kedvenc étele...?
Mi a kedvenc filmje...?
Mi a kedvenc verse...? (szinte szégyenlem magam...:)
Egyáltalán... Milyen EMBER...?
De nem..." Mi a FOGLALKOZÁSA. Ez volt a lényeg!!
Amikor ezt elmesélte a barátom csak ültünk egymással szemben egy kávéházban, (két férfi) és megalázottan néztünk magunk elé mindketten...

Persze hogy "igazságos" legyek...(!)
Megemlítettem a haveromnak, hogy "Te meg minden nőt jól végig mértél, nem...?"

És egy szó jutott eszembe:
EVOLÚCIÓ

roqfort 2012.05.25. 09:02:15

Köszi Puzsér, kiváló cikk, precíz jellemrajz erről a fajzatról. Női kommentelőknek: nem a blog tartalmát kritizáltátok, azt nem is lehet, hanem a magatok által kreált szempontból válaszoltatok. Értelmezzétek precízen amit Puzsér írt.
Magam részérő, tegnap, nem kicsit a blog hatására, kírúgtam szűzkurvámat. Nem olyan finoman mint azt tettem már néhányszor, mert utána azonnal futott utánam és nyitott maradtam a szivatásra, hanem úgy hogy megsértődjön a finom lelke, és így nem jön vissza többé. Kösz!

fehérzorro 2012.05.25. 13:16:09

Jó cikk!
Engem nagyon érdekelne azoknak a mazochista nőknek a lelkülete akik imádják,ha kibasznak velük és valami számomra megfejthetetlen módon egészen extrém szintig eltűrik a megaláztatásokat.
Aztán mikor már tényleg századszor is a szájukba lép, fejükre ül és az arcukon ugrál a pasi,akkor kidobják,de persze 1 hónap múlva mosolyogva ugranak vele újra ágyba,mikor az rájuk áldoz egy, az aluljáróban vett rózsát!
Sőt az idő múlásával a verést is eltűrik,hisz valójában a Laci szereti őket, csak hát ő ilyen...

a_tom 2012.05.25. 13:35:12

@fehérzorro:
Olvasd ezt; www.nane.hu/eroszak/index.html

Nem mondom hogy mindenben egyetértek velük, de kiindulásnak elég jó.

fehérzorro 2012.05.25. 18:12:20

@a_tom: Köszi,de én nem igazán erről beszélek.
Szimplán két fiatal kapcsolatáról,ahol se gyerek,se házasság,még fizikai erőszak sincs,vagy max valami nagyon enyhe...
Ismerek olyan nőket akik századik átverés, becsapás, megaláztatás után is mosolyogva visszamennek a pasihoz és nem valamiféle anyagi megfontolásból,mert még általában ők állnak jobban anyagilag.
Fel nem foghatom,hogy mi ez a mazochizmus...
Illetve talán női ösztöneiket (sírás,féltés, aggódás) jobban ki tudják élni egy barom mellett.
Más magyarázatot nem tudok...

Spiritmonger 2012.05.26. 12:47:28

egyetlen megoldás a szűzkurva-problémára a teljes ignore target user magatartás. el kell messzire kerülni őket, és probléma megoldva.

nőkkel barátkozni teljesen fölösleges időtöltés, nőket dugni kell, és aki értelmes, abból később még baráti kapcsolat is lehet, illetve, nőkkel barátkozni vszélytelenül ott vannak a rokonok, meg a barátok feleségei, ez pont elég.

a szűzkurva is szexel, csak nem azzal, akivel kellene, szinte minden esetben valami forintot nem érő, bunkó, sötét, ruppótlan, de jóképű köcsög a szerencsés kiválasztott, akivel a szűzkurva nem érzi jól magát...

Afroditee 2012.05.27. 11:57:32

A szűzkurva jelenség létezik, de a kérdés sokkal inkább az, kik azok, akik erre "vevők". Szűzkurva ugyanis nem létezne "kereslet" nélkül. Az a férfi típus, aki a szűzkurva adta érzelmi jojóra reagál, veszélyben van. És nem a szűzkurva miatt, hanem önmaga miatt. Hogy mibe leszünk szerelmesek, tőlünk függ. Korábbi életünk mintái, szülői kapcsolatok, pozitív-negatív visszacsatolások, értékrendek és persze kémia. De a kémia nem elég, hogy mi után vágyakozunk, mi tud ránk hatni, amiből szerelem lesz, az a személyiségünk legmélyebb bugyraiból fakad. A szűzkurva-szenzitív férfi csak abba tud szerelmes lenni, amit igazán sohasem kaphat meg. Nem a nőt szereti, hanem a hatást, hogy a nő sose adja oda magát. Legyen ennek oka bármi, egy szeretetet soha meg nem adó anya, egy számkivettség érzés, egy kiegyensúlyozatlan életmód. A szűzkurva-szenzitív férfi ésszel vágyódik a korrekt nőre, de nem lesz belé szerelmes, saját önnön problémái miatt.Mert nincs hozzá szokva, hogy egy nő/ember egyszerűen csak viszont szereti. Dobhat elé az élet bármilyen intellektuális, gyönyörű, korrekt kis csajokat, neki nem kiegyensúlyozott, adok-kapok, meghitt együttlét kell, hanem az örök vágyódás érzése, hiszen ehhez szokott hozzá, így ezt várja tudat alatt a nőktől is. Mert a tudata ehhez köti a társas kapcsolatok normáját és azt hiszi, ez vezeti a boldogsághoz, de nagyot téved. Persze sajnálja önmagát, és a szűzkurvát hibáztatja, pedig ott vannak a korrekt nők mindenütt, neki igazán az sose fog kelleni, egyszerűen nem hozza lázba. Egy férfi általában élete során megtapasztalja a szűzkurva-feelinget. De vagy egy-két élmény után rádöbben, hogy ez mekkora zsákutca és csak mosolyog boldog házasan önnön fiatal siheder énén, vagy egy életen át zavarodottan és dühödten keresgél, miközben a megoldás kiszúrja a szemét. Sajnos elveszett lelkek a felnőttként is szűzkurva-érzékeny férfiak, a korrekt nőknek pedig, aki normális kapcsolatra törekednek jobb elkerülni az ilyet.

a_tom 2012.05.27. 12:44:35

@Afroditee:
Ritkán olvasni ekkora hülyeséget, gratulálok ha poén akart lenni, bár kicsit félek hogy nem :)

Afroditee 2012.05.27. 14:05:49

@a_tom: ez aztán az érvrendszer

a_tom 2012.05.27. 17:59:24

@Afroditee:
Nem érvnek szántam, mert reméltem hogy nem komolyan írtad, de akkor tessék:
Vannak dolgok amik léteznek kereslet nélkül is. Például a bűncselekmények áldozatai egyáltalán nem szeretnék ha kirabolnák, megvernék, megerőszakolnák, megölnék őket.
A szűzkurválkodás olyan csalás ami nem okoz sem fizikai sérülést, sem jelentős anyagi kárt, ezért nem büntetendő, de az áldozatnak ettől még kellemetlen. Senki sem szereti hogy átverik, erre nincs kereslet, nincsenek erre érzékeny emberek. Aki szűzkurva áldozata, az nem egy csalóhoz vonzódik, hanem úgy látja hogy néha viszonozzák az érzéseit, máskor meg valami probléma adódik, de nem tudja miért. Amikor megérti, akkor vége, örök életre megtanulja, és soha többé nem keres ilyet.
Vannak férfiak akik nem a hagyományos macsó, alfahím tipusba tartoznak, hanem érzékenyek mások iránt, van bennük empátia, kíváncsiság, gondoskodás, ők nem kerülik el nagy ívben az olyan nőket akiknek vannak problémái, bonyolultak, nem kiszámíthatóan egyszerűek. Természetesen a szűzkurva is ilyennek tűnik, de azért nem minden ilyen nő az szerencsére.
Az hogy valaki szeresse azt, hogy nem kapja meg amire vágyik, hogy élvezze hogy mindíg pofára esik a cél előtt röhejes feltételezés. Ez a legkegyetlenebb kínok egyike, lásd Sziszüphosz, Tantalosz.

Afroditee 2012.05.27. 18:22:23

@a_tom: "Amikor megérti, akkor vége, örök életre megtanulja, és soha többé nem keres ilyet." - nem értem, miért háborogsz, mikor te is ezt írod. erre írtam, hogy minden (revideálom: legtöbb) férfi életében előfordul, és az egészséges rájön, hogy zsákutca. A problémás verzió, aki belső, önnön problémáiból adódóan lép bele mindig ugyanabba a posványba.

a_tom 2012.05.27. 19:06:05

@Afroditee:
Nem háborgok.
Amire te gondolsz az két okból sem lehetséges:
1) Szűzkurvát nem lehet keresni, mert nincsenek megkülönböztető jegyei, vagy belebotlasz és közben kiderül róla, vagy sem.
2) Nem vagyok pszichológus, nem tudom pontosan hogy, de van valami elemi ösztön az emberben ami miatt elkerüljük a sérülést, a fájdalmat, a kudarcot. Ez a legbetegebb emberekben is megvan, egy kis defektus, lelki probléma nem kapcsolja ki, vagy fordítja meg.

Spiritmonger 2012.05.30. 01:01:19

@Afroditee: az általad említett korrekt, kedves, csinos, élni tudó nők sajnos egy üres halmaz...főleg 30 alatt, de fölött sem túl gyakoriak...

Gé a könyvtáros 2012.05.31. 13:28:11

@Spiritmonger: attól függ, hol keresed őket :)
Ez pl. kiváló vadászterepnek látszik: epiteszforum.hu/node/21205

Aaszpazia 2012.06.07. 20:30:40

Puzsi, jók voltatok tegnap a Mikában. Kicsit még húz a dobhártyám. :)

ladybrisza (törölt) 2012.06.08. 09:42:24

Ex- Szűzkurva elmondhatja a véleményét? Esetleg avolúciós fejlődését? Csak hogy lássátok belülről miről írtok, Fiúk. Tény, hogy vagyunk, vannak, de nem mindegy, hogy mi, vagy KI szólít életre minket... az más kérdés, hogy néha az ártatlan szenved...

Vagy nem ér? Üljek azonnal a virtuális máglyára?

Különben bírlak Benneteket!

a_tom 2012.06.08. 10:04:43

@ladybrisza:
Ha bűnt követtél el, bűnhödnöd kell. Legfeljebb enyhíthetjük az ítéletet, de nem menthetünk fel.
Tehát irány a máglyára, de közben mesélj :)

(Egyébként nem kell engedélyt kérned)

ladybrisza (törölt) 2012.06.08. 22:55:44

Akkor jöjjön az " interjú a vámpírral" :D :

Azzal kezdeném, hogy a szűzkurvának három alfaja létezik az én olvasatomban. Az egyik, akit a félelem szül. Gátlások, különböző komplexusok.Ezek nagy részét pedig a férfiak, és a beteges megfelelési kényszer generálják. Az ilyen nőt a saját kis félelmei nem engedik egy határon át. Ez kényszerű szűzkurvaság, ami a csajnak legalább olyan szar, mint az áldozatának.
A második, akit a bosszú vezérel. Tudatos, és önként vállalt szűzkurvaság. A harmadik, akit még a szűzkurvák társadalma is kirekeszt, és megvet, az a dög. Aki két IGAZI közt pihenőben elviseli, vagy egyenesen élvezi olyan pasi udvarlását,rajongását, aki szóba sem jöhet nála, esetleg egyenesen megveti, vagy szánja a nyomorultat. Semmit nem akar tőle, főleg dugást nem. Illetve egy valamit: tartsa életben a női hiúságot, az önbizalmat, a nőben a nőt. Ő csak túlélni kell... Mint a vámpírnak a patkányvér...
Egy kevés mentségük talán, hogy nők, és lételemük a tetszeni akarás. Mert a nő a csábító, a férfi, aki csábul. A nőnek pedig minden pillanatban tudnia kell, hogy ép e a fegyvertára.

Az én történetem a második kategória. A bosszú szülte szűzkurva. Nem akartam én azzá lenni, teljesen normális csaj voltam. Az első és a második trauma is szűzkurva férfival ért. Mert úgy gondolom van ilyen pasiban is. Hogy náluk mi hozza létre, nem tudom. A lényeg, hogy mindenem kellett nekik: az időm, a törődésem a kis lelkükkel, a rinya-hallgatás, hogy megjelenjek velük stb. Mind a kétszer elhitették velem, hogy többet akarnak brátságnál. Nagyon el! De amikor eljött az idő, és tenni kellett volna valamit, egy csók, egy dugás, akkor semmi! De ha kellett, én éjjel ugrottam ki az ágyamból, mert az illetőnek szüksége volt rám... de ő be nem ugrott... Megint más kellett belőlem. Nem voltam elutasító, a pasik sem tűntek beszari tutyimutyinak. Mások szerint jó nőnek számítok, talán nem vagyok hülye, vagy büdös, meg ilyenek. Állítólag szerettek.Akkor mi a retek volt a bajuk? Én úgy hívom őket, a zéro cukor után szabadon, hogy "faszmenetes", "pénisz-light". Ezek után jött a másik véglet. Akik meg úgy gondolták, hogy csakis azért élek, hogy ha csettintenek szétdobjam a lábaim...Két menet közt pedig terítsek szőnyeget a lábuk elé, és leborulva hódoljak... Volt köztük nős, aki konkrétan szeretőnek akart. Volt katolikus pap(!), aki mocsokul mászott, és mindent megtett volna, hogy a bugyim letoljam. Mintha rám lett volna írva, hogy " ribanc vagyok, basszatok!" . A két véglet: az egyiknek csak ápolni való lelke volt, a másiknak csak farka. Egyik sem egy egész ember. Pedig én azt akartam. Az utolsó csepp a pohárban az a pasi volt, akivel minden a helyén volt. A lélek, a szellem, a szex. Amíg egy nap fel nem hívott a felesége, hogy ő bizony létezik, és két gyerek is.
Azon az éjszakán támadt fel bennem a szörnyeteg. Annyi seb szakadt fel, hogy ájultra bőgtem magam.
És onnan nem volt megállás. Minden férfit tönkre akartam tenni. Mindegyiket a végletekig hülyítettem. És van ebben a töltődésben valami. Érezni, hogy gyönyörűnek lát, hogy kíván... És én közben tudom, hoyg akkor sem fog megfektetni, ha beledöglik, vagy beledöglök...Mindent elvettem tőlük, önbecsülést, egót, férfiasságot. Mindent, amivel ők bántottak. Én voltam az úr!

De egy tévhitet hadd oszlassak el! A szűzkurva nem boldog. Szűzkurvának lenni rossz. Elátkozott állapot. Amikor a szűzkurva átesik a maga " fantom-kielégülésén", keserű és magányos. Mert NEM " fantomfaszra" vágyik! Nem " fatompasira" ! Csak vagy nem meri vállani a faszt, vagy nem találja az igazit, vagy bosszút áll rajta. Még akkor is, ha feladná a háborút, mert fél, hogy újra áldozattá válik. Így inkább ő öl. De ez csak abban a pillanatban élvezet.

És az a helyzet, hogy minden nőben ott él minden: a szűz, a ribanc, a feleség, a szűzkurva is. És csak a körülményelen múlik, hogy melyik kel életre.
Az én esetemben a körülmény a pasik voltak. Csak én rájöttem, hogy nem igazságos, ha a háborúnak vannak ártatlan áldozatai...
Ma már nem elégít ki a " fantomfasz" pillanatnyilag sem, de a bestia itt él bennem mélyen. És ha valaki felébreszti, gondolkodás nélkül kiszívja a vérét...

Joe69 2012.06.11. 16:12:02

Ebből lesz az, hogy egy csomó férfi rááll arra, hogy egyszerűen nem mer kezdeményezni, vagy - mint jómagam is - felállítja azt az alapszabályt, hogy amíg nincs dugás, addig nincs kapcsolat, és nincs helye semmiféle elvárásnak. Egy vacsi, pálya felmérve, ha nem veszi komolyan, megy a levesbe, nem keressük többet. Vagy az első nyilvánvaló hülyítés után leállunk és levegőnek nézzük a csajt a továbbiakban.

És a net tele van frusztrált, dühös nők blogjaival a tutyumutyi hülye férfiakról.

Amúgy ez a bosszú szülte szüzkurvázás is érdekesen volt előadva. OK, a neki legjobb pasi ugyebár nős volt, ahogy szokott lenni. Attól még dugni lehetett volna vele jókat. A pap, elismerem, gáz, de bakker, ha zaklat, menj máshová gyónni, ne egy pap miatt szivasd a férfinemet. Hétszentség, hogy addig mentél vissza hozzá, ameddig már nem bírt magával.A harmadik kategória, a legelső megemlített szerintem meg a latens buzi volt, aki a nő legjobb barátja ugyebár, überfasza lelkizés meg minden, és azt hitte lady hogy majd ő farag keményfaszt belőle, hát nem faragott. Mi , maradék férfiak szívjunk azért, mert nem jöttek be neki a nős férfiak, meg csalódott a papokban meg a buzikban ? Csak azért nem küldöm vissza ladyt a jó édes ...anyjába, mert akkor a nők minősített többségével kéne ezt tennem...

a_tom 2012.06.11. 21:10:06

@ladybrisza:
Kösz hogy megosztottad velünk.
De azért ne varrjuk a férfiak nyakába az egészet :)

Először is ha egy félénk szűzlány nagyvilági kurvaként kezd viselkedni az nem a férfiak elvárása, mi szeretjük a kedves, bájos, félénk, természetes lányokat is. Inkább a női társaságnak, riválisoknak szól ez a viselkedés szerintem.

Másodszor a bosszú motívum téves az esetedben, hiszen nem azokat bántod akik téged bántottak, sőt, még kapcsolatban sem állnak egymással hogy közvetetten fájna nekik. Ez pótcselekvés, nem bosszú. Annak viszont a leggusztustalanabb módja, jobbat is kitalálhattál volna. A legtöbb ember nem kínoz se állatokat se embereket ha felbosszantják. Sőt még vagyontárgyakat se kell megrongálni, ezer más módja van a feszültség levezetésének.

A férfi szűzkurva történeted nagyon érdekes, de szinte már hihetetlen. Olyan férfi aki nem tutyimutyi, sokat udvarol egy jó nőnek, de végül nem dugja meg, olyan NINCS. Miért ne dugná meg??? Szerintem az alapfeltevések hibásak, vagy a férfi igenis tutyimutyi/meleg/impotens, vagy nem vagy jó nő, vagy félreértetted a közeledését(bár az is szinte lehetetlen ha egy jó nő eleve csak barátnak kell).

A végét meg nem értem. Ha rájöttél hogy ártatlanokat bántasz, akkor mi az hogy ha valaki felébreszti a bestiát akkor kiszívod a vérét? Kinek? Újabb ártatlanoknak, vagy ezúttal már azon állsz bosszút más eszközökkel aki bántott?

KatalinHZ. 2012.06.12. 13:27:21

@ladybrisza: Az biztos, hogy nem a megfelelő módszer, ha azt szenvedtetjük, aki nem csinált semmit... Ki tudja, talán pont azzal csesztél ki , aki életed párja lehetett volna... ez buta "játék".

Én is találkoztam már szaralak férfival, de nem mindegyik az. Én rajta sem álltam bosszút, bosszút állt rajta a saját szaralaksága: egyedül él, mert nem kell senkinek komoly kapcsolatra. Pedig most már szeretne.
De biztos Neked sem lehetett könnyű...

Más: az én rokonságomban is van egy nő, aki állandóan csábítgat, nem is kicsit.
Eddig akárhol megfordultam vele, mindenhol igyekezett hülyíteni a pasikat. Annyira nyílvánvaló volt az egész. És többször fültanúja voltam, hogy amikor a faszi " rámenne", közli, hogy nem akart ő semmit, hiszen neki férje (!) van, és három gyereke. Ami így igaz különben. Hiába van férjnél, mindig kell neki az érzés, hogy képes elcsábít valakit. De nem fekszik le senkivel, és ez is biztos. Mert ugyanakkor vannak nézetei, amik azt már nem engedik...
Én mondtam már neki többször, hogy ez milyen ótvar viselkedés, de csak vihog rajta, meg vonogatja a vállait, hogy nem csinál ő semmi rossszat... Bármilyen pacákot azonnal kiszemel, és fürdik a gyönyörűségben, hogy ő kell, és ennyi az egész. És jó a házassága, a férje nagyon is szereti.
Lehet, hogy a szűzkurva egyszerűen ennyire hiú! Ennyire szeret tetszelegni önmaga előtt. Állandóan a maga szépségének dicshimnuszát hallgatja azáltal, hogy a férfiakkal ezt csinálja. És lehet, hogy azért nem szexel ( legalábbis az esetek egy részében, mint itt is ), mert arra is van neki valaki, de az nem elég. És nem testileg nem elég, hanem a "kis" egójának nem elég.

Nem lehet ilyen?

XCat 2012.06.13. 22:20:15

Ilyen amikor egy médiakurva pszichológust játszana? :)

Akkor +1 defincíió:

Kurva: aki mindenkivel dugni akar.
Rohadt kurva: Aki mindenkivel dugni akar, de veled nem.
Szűz kurva; akiről tudod, hogy sosem leszel hozzá elég jó.

fehérzorro 2012.06.15. 10:08:30

@ladybrisza: HA jó nő vagy (vagy legalább közepes :) és mégsem akartak megdugni,akkor bizony valami veled nem stimmel.
Nem véletlen...
Van pár dolog,ami bennünket férfiakat annyira elriaszt,hogy még dugni sincs kedvünk az illetővel.
Valami ilyesmit láttak benned az illetők...
Nem bántásból írom,de szerintem elég ritka,ha egy nőt még megdugni sem akarnak azok a pasik,akikkel egyébként "jóban van", ennek oka van és nem az impotencia...

fehérzorro 2012.06.15. 10:10:52

@PlastiCat:
Szerintem a szűzkurvás definiciód nem stimmol.
Szűzkurva: Discocica rózsaszínben és kihívó ruhákban, aki egyébként belül egy megszeppent, éretlen kislány...
Akihez sosem leszünk elég jók, az a "hülye kurva" :D

Joe69 2012.06.18. 16:31:28

@erina:
Kedves Erina, a kis ártatlan duma ! Mintha csak 24 éves ismerősöm tágranyított szemű kis csevelyét hallanám. Az a szokása, hogy nála kb. dupla olyan idősebb pasikat hívogat "beszélgetni", mert azokkal olyan jót lehet, azok olyan okosak. Aztán egyszer még nekem panaszkodott, amikor az egyik ilyen ismerőse elég durván elhajtotta a francba. Saját korosztálybéli ismerősei már régen ezt teszik. Szegényke reflexszerűen vállára hajtja a fejét és bújik, aki mellett ül, nemegyszer zavarba hozva a társaság előtt (mindig akkor megy a színjáték) de abban a pillanatban elpattan, ha az rámozdul.

És tényleg boldogtalan, és annyira szeretne már pasizni...csak nehogy dugni kelljen..

Divine · http://egylelkesznaploja.freeblog.hu/ 2012.06.19. 10:51:26

Höhö! Ez jó, Robi, tetszik. Te is csak szeded kesst a médiából, mert sikerült csinálnod magadnak egy eladható imidzset, de az is lehet, hogy mostanra vált eladhatóvá az imidzsed. Bár utóbbi túlzottan optimista hozzáállás lenne, mert az talán valamiféle pozitív irányú változást jelentene... De amúgy ezt nem azért mondom, mert ez szar, erre jó egyedül ez a világ, pénzt keresni könnyen. Viszont rád azért nem neheztelek (igaz másokra sem), mert talán benned van valami ríl, ami egy kicsit mesterkélt, és felvett, de legalább jó értékeket vettél fel. Legalább érzed az utcai srácok stílusának őszinteségét, vadromantikáját, és legalább afelé húzol, ha nem is annyira ösztönből, mint agyból. Ennek ellenére, vagy éppen emiatt van benned valami zavaró, ami miatt soha sem tudnék teljes elismeréssel viszonyulni hozzád, viszont bizonyos kérdésekben megvan a közös nevező.
Egyszer amúgy talán én is eladom a lelkem így félig, mint te, mert véleményen is van, és el is tudom mondani. De még nem, még nem jött el az ideje. Lehet, sohasem fog.

Aaszpazia 2012.06.28. 20:39:40

Nagyon hiányzol te hibbant fasz!

balanço 2012.07.12. 12:42:10

szűzkúrva.
Jó nevet adunk a saját nyomorunknak! :)
Ha már nem kaphatjuk meg, amit akarunk, akkor legyen ő a sátán! :D
Mindamellett nem is élvezet a "kapcsolat" egy adni képtelennel és gyávával.
Lehetünk dühösek amiatt is, hogy nem tudunk ellenállni nekik és vágyódunk utánuk...
Könnyebb általános filozófiákat gyártani, mint felvállalni önnön gyötrelmeinket, megvalósulatlan, beteljesületlen vágyainkat!
Vagy nem is akarjuk, hogy beteljesüljön???
(lám, én is többesszámban írtam! :D )

bazinga 2012.07.19. 10:21:53

na tessék, nézzétek meg mit csináltatok ezzel a poszttal:
"… üzenete:
rajottem, hogy teged kiveve menyire gyulolom a noket
irtanam mindet
azt hiszem ez a szerelem"

vacsati 2012.07.26. 13:47:18

Szülőbolygótól, fajtól, nemtől függetlenül van aki szopat és van aki szívja. A szűzkurva egy olyan nő, aki szopatni szeret, az áldozata pedig a másik. Szar bevallani, de ez a helyzet.

pizza 2012.07.26. 15:21:16

A témához ajánlanám Hemingwaynek a The Sun Also Rises c. regényét. Magyarra nem tudom hogy fordították. Pontosan arról szól, amiről Robi ír.

Gé a könyvtáros 2012.07.29. 16:09:18

@pizza: Fiesta, ill. Különös társaság címmmel jelent meg.
moly.hu/konyvek/ernest-hemingway-fiesta

Gumicsivá 2012.08.05. 18:39:56

A nők szerintem sosem fogják felfogni azt a tomboló, gyötrődő, sóvárgó, állatias energiát, ami a férfiakban lakozik - ez a maszkulin szexuális energia. A nő számára a szex csemege,hab a tortán, a férfinek nagy betűs Szükséglet. A férfi számára valós, sokszor (fizikai?) szenvedést okoz, ha valamilyen módon nem elégítheti ki ezt az égető vágyat, ezért érthető, ha finoman szólva csalódottak, amikor hoppon maradnak. A különbség a két nem között csak annyi, mint a között, aki három napja nem evett, és meglóbálnak az orra előtt egy csirkecombot, és a között, aki jóllakott, és fojtásként unottan valami nasit keres a kamrában.

Bizonyára van sok olyan nő, aki tudatosan használja ki ezt a különbséget, de szerintem bőven akadnak olyanok is, akik nem értik a férfiakat. Erre szerettem volna felhívni a figyelmet.

Gé a könyvtáros 2012.08.11. 23:59:26

@Gumicsivá: a tomboló, állatias energiákat nem adják ki a nők bárkinek, azt ki kell ám érdemelni. Szerelemmel persze, vagy ha nem is szerelem, akkor türelem, tisztelet, odafigyelés, ilyesmik szükségeltetnek.
Egy másik blogon:
leabugyival.postr.hu/az-az-egy
pont arról meg a sirám, a kommentelők csatlakozásával, h a vad szexuális vágyakat az épp színen lévő férfiak hm, igen lanyhán vagy éppen prűden fogadják.

Bicepsz Elek 2017.10.25. 23:55:27

femina.hu/vilagsztar/cate-blanchett-szexualis-zaklatas-beszed/
"Nem azért húzok szexi ruhát, hogy azt hidd, megdughatsz" - A színésznő beszéde után állva tapsoltak"

kalandfereg 2018.08.28. 18:56:53

Bocs, hogy 6 év múlva, és akkor is csak személyes dolgokat.

Azt akarom mondani, nem csak női szűzkurva létezik, én magam voltam áldozata egy hímnemű vérszívónak, lélekvámpírnak, nőként.

Puzsértól azért kicsit mást várnék egyébként.. nem szeretem, amikor az emberi nem duális természete úgy van megjelenítve, hogy a nő mintegy okozója, forrása minden bűnbeesésnek és nem ugyanolyan elszenvedő alanya.
Ez súlyosan szexista megközelítés.

Mindegy, lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna, hogy úgy járok mindig, ahogy elvileg férfiaknak kellene járniuk. :)
süti beállítások módosítása