Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Puzsér Róbert és
Farkas Attila Márton blogja

Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton (FAM) társadalmi folyamatokat gyorsító, terápiás jellegű, konfrontatív szellemi workshopot tart az élet legfontosabb kérdéseiről.

APU, FACEBOOK, AKTUÁLIS INFO

Apu, facebook, aktuális info

Csak akkor látszik, ha be vagy jelentkezve a facebookra.

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )
Szerda 18:00
(Ez vátozhat)
Kövesd a Facebookon!!

Várunk az Ellátóban !

18:00–20:00

Ha neked sem volt gyerekszobád!

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )

Címkék

9/11 (1) civilizált (1) férfi (1) indián (1) kékharisnya (1) kereszt (1) korona (1) köztársaság (1) laci (1) legrosszabb (2) magyar (1) marketing (1) náci (1) (2) Oszama (1) Rambo III (1) rendszer (1) sanyi (1) spam (1) szar (1) szex (1) szittya (1) szűzkurva (1) wc (1) zsidó (2) Címkefelhő

Állandó oldalak

Utolsó kommentek

A tíz legrosszabb dolog, ami egy férfival történhet

2012.04.27. 10:40 Apu azért iszik, mert Te sírsz!

10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt

image10_crk.jpg

Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a teremtés előtti állapotban lenne az ember, amikor még nincs tér, nincs szárazföld. Persze számos megoldás létezik, amivel egy életképes férfi ilyenkor élni tud. Bizonyos nőket jól lehet dugni parkokban, köztereken, de csak száraz időben, és ha rossz a közvilágítás, különben odajön a rendőr és meg kell szakítani az aktust. Huszonötezer forint az ilyen légyott ára, rossz belegondolni, hogy ebből nyolc kurvázás is kitelik, már ha import ukrán rózsaszín rövidnadrágos picsákra akad az ember az Illatos úton. Be lehet surranni irodába, kollégiumba, de a lebukás veszélye potenciazavarokat okozhat. Vannak, akik ismerőseiket kérik meg, hogy arra a pár órára menjenek el hazulról, de az ilyen megoldás ellenszolgáltatást kíván, akárcsak a maffiánál. Marad az erdő, de ott hideg van, és megesznek a hajléktalanok.

9. helyezés: rajtakapja a nője, hogy egy másik nőt kúr

image9.jpeg

És máris vége a sokat ígérő párkapcsolatnak, válságos időszak veszi kezdetét, pedig köztudott, hogy a férfi érzelmileg monogám, csak biológiai programjának engedelmeskedik. Az inszeminátorok sokat tudnak arról mesélni, hogy a bika termékenysége egyenes arányban van a műtehénre rakott bőr cserélésével. Ez az, amit egy nő sohasem ért meg, mert benne más program fut: saját státuszának megőrzése, és ostobán az hiszi, hogy egy félrekúrás ezt veszélyezteti. Az úgynevezett hűséget a nők számára találták ki. Ez a férfiak zsarolhatóságának és kizsákmányolásának lélektani alapja. Egyébként legkínosabb, ha a férfit a nője a húgával, a nővérével, a barátnőjével, a lányával vagy az anyjával kapja rajta. Ilyenkor nyugodtan vigasztalhatja magát azzal, hogy egy hivatásos feleség úgyis elhagyná, nem kell ehhez másik punci. Ha kirúgják az állásából, ha meghurcolják, ha bármi baj éri, a feleség úgyis lelép - no persze érzelmi kielégületlenségre hivatkozva, az ismert süketeléssel, hogy „át kell gondolnom a kapcsolatunkat", meg hogy „magammal kell tisztába jönnöm", de leginkább a gyerek jövőjére hivatkozva, és már érkezik is a másik pasi, a kirúgott férj meg mehet aludni a híd alá. Persze a szerencsétlen faszkalap felismerhetné, hogy végső soron nem a legrosszabb sors jutott neki, mert még csövesként is több esélye van a valódi életre, mint férjként. Ezért aztán, ha nem korlátozná értelmét a férfihiúság, inkább hálát kéne adnia annak a másik faszkalapnak, aki megszabadította.

8. helyezés: ő kapja rajta a nőjét, hogy egy másik férfi kúrja

image8k.jpg

Miért is előzi meg ez a szituáció a rangsorban az előbbit, amikor a férfit kapják rajta? A válasz a közismert bölcsességben rejlik: "Ha szarba lépek, lemosom a csizmát, de ha beleszarnak a csizmámba, akkor fogom, azt' kibaszom a picsába!" Aligha létezik gyötrőbb kétség egy férfi számára, mint amikor azt feltételezi, hogy a nője azért baszik félre, mert a szeretője jobban kúrja meg, mint ő. Ilyenkor aztán valósággal issza a felesége szavait, melyek szerint ő már hosszú ideje el volt érzelmileg hanyagolva / idegenülve / tévedve / nyomva / hangolva / fásulva / taszítva / stb. Fel sem merül benne, hogy a nője egyszerűen csak egy fehérmájú ribanc, és a legjobb, amit tehet vele, az hogy kiállítja a sarokra, hogy valami haszna is legyen.

7. helyezés: az anyja nem hagyja felnőni

image7.jpeg

Ez még rosszabb, mint amikor egy levakarhatatlan nő ragad rá, mert még egy kiadós baszásban se részesül. Igaz, idővel a nöje mellett sem. Az ilyen férfi gyakran menekül az alkoholba, munkája nincs és nem is lesz, az iskolát otthagyja, egyfajta tudattalan bosszúból anyja nyugdíjából él. Az apa rég meghalt anyja mellett, vagy lelépett már akkor, amikor ő még gyerek volt. Gyakran balhézik, olykor szétkapja a lakást, néha nem alszik otthon. Az ilyen anya-fiú kapcsolat tulajdonképpen egyfajta versenyfutás: melyikük hal meg előbb. Mindenesetre a cápavámpír anya kisfiaként marad a rácsos ágyban bepelenkázva negyven-ötvenéves koráig, illetve amíg a mama meg nem hal. Ami után egy idősödő, elhízott, csöpögősen érzelgős, ámde frigid nő veszi át az anya helyét, aki zugevőként siratja magát a konyhában, és onnantól minden vasárnap együtt visznek ki virágot a halott anyuka sírjához.

6. helyezés: Női főnöke van

image6.jpeg

Kell a címnél több magyarázat egy férfi számára? A férfi egyik legnagyobb farokpótléka az agya, és az önbizalma, az ősi és természetes jussa az uralkodáshoz. A kékharisnyák ezzel az aggyal akarnak kúrni, a nőies nők a felettük álló parancsoló férfit szeretik. Így a női főnök a férfi kasztrálója. Helyiértékét átveheti az anyja, lásd listánk 7. helyezését.

5. helyezés: átbassza egy transzvesztita

image5_cr.jpg

Biztos mindenki látta a Trainspottingot, amikor Begbie elkezdi taperolni az autóban a jó kis kurvát, de hirtelen megáll a keze a bugyiban, aztán köpköd és üvöltözik, majd csaknem agyonveri Rentont, aki csak annyit kérdezett, hogy „azért jó volt, nem?" A témáról csináltak romantikusabb filmet is, ez a Síró játék, melyben a főhős ugyanúgy reagál, mint a verekedős skót pszichopata, de lelkiismeretfurdalása van a fütyis gáré egykori "vőlegénye" miatt, akit végül is áttételesen, de ő tett el láb alól. Elkezd beleszeretni a transzvesztitába, akiről kiderül, hogy nőiesebb a főhős Ira terrorista ex-szeretőjénél. Úgy hisszük, leszögezhetjük: ennél a kissé polkorrekt alkotásnál a Trainspotting említett jelenete sokkal közelebb jár mindannyiunk igazságához, és nyilvánvalóan Begbie-ként reagálnánk, ha hasonló kellemetlen szituációba kerülnénk.

4. helyezés: erekciós zavar

image4k.jpg

„Mivel a férfi inkább vállalja, hogy tolvajnak vagy gyilkosnak tartsák, mint impotensnek, mindenképp megadja magát és megteszi, amit a nő követel tőle."- írja Esther Vilar klasszikus remekművében, az Idomított férfiban. Örök igazság. Van valami paradox a pszichés impotenciában: van is farkunk, meg nincs is. Ezt a paradoxont reprezentálja az alkohol is, ami oldja a gátlásokat, amely által a felgerjedt vágy akadálytalanul tör fel, viszont elbassza a keringést, miáltal is egyre jobban támad kúrhatnékunk bárkivel, viszont egyre kevésbé áll fel a bré. Ha maradt bennünk némi józanság, akkor menekülvén szorult helyzetünkből, megjátsszuk, hogy mindenféle lelki problémánk van, épp elhagyott a barátnőnk, vagy túl jó nekünk ez a kedves lány, és mi ugyebár érzékeny lelkiemberek vagyunk. Pedig csak szimplán nem áll fel a faszunk, amit egyre kétségbeesettebben nógatunk, amikor pisilésre hivatkozva kimenekülünk a wc-re. Ilyenkor kezdünk férfi szűzkurvákká válni, ami gyalázatosabb, mint az impotencia maga. Ennek a fokozása, amikor a gádzsi mindent elpofáz a barátnőinek (még ki is színezve a dolgot), úgyhogy jobban tesszük, ha átköltözünk egy másik városba, vagy még inkább emigráljunk, minthogy Magyarország köztudottan nagyon kicsi. Tanulság: mindig legyen nálunk Viagra, főleg merevedési zavar esetén!

3. helyezés: felnőtt fejjel rájön, hogy buzi

image3k.jpg

Semmi baj azzal, ha valaki homoszexuális, főleg most, hogy már divat lett. Azonban köztudottan annyian rühellik a buzikat ország-világ szerte mindenféle sutyerák, homofób népek, hogy kurvára nem lennénk a helyükben. Ha pedig egy férfi csak a harmadik X után eszmél rá arra, hogy langyi, az kb. olyan drámai, mintha megtudná, hogy akiket addig a szüleinek hitt, valójában albánoktól vették őt csecsemőkorában valamelyik balkáni piacon.

2. helyezés: mikropénisz

image2nk.jpg

Bár hosszan értekezhetünk a szimbolikus fasz hatalmáról, azért ha alig van valódi, az a legnagyobb szimbolikus faszú csávónak is odabasz. Ez az, amit nem pótol se sportkocsi, se ház a villanegyedben, se kimeríthetetlen bankszámla. Kulturális evolúció ide, kulturális evolúció oda, lényegünket tekintve biológiai lények, állatok vagyunk, de így válunk egyben istenekké is. Nem véletlen, hogy a világ számos vallásában mekkora szerepe van a falloszkultusznak: Síva, görög vázaképek, etruszk sírok, stb. Ajánlott végignézni az idevonatkozó vallástörténeti lexikonokat! Ezért aztán aligha van rosszabb érzés annál, mint amikor a picsa azt nyögi, hogy „gyere belém", miközben már rég bent vagy.

1. helyezés: ejaculatio praecox

image1n.jpg

A korai magömlés a legrosszabb, ami egy férfival megtörténhet. Belecsókol egy nő a fülébe, és máris a combján csorog a stonyó. Ami egy egészséges férfi számára koktélmeghívás a diszkópult mellett, az a praecoxos számára erekció. Ami egy egészséges férfi számára erekció, az a praecoxos számára ejakuláció. Ami egy egészséges férfi számára ejakuláció, az a praecoxos számára szégyenteljes eloldalgás. Amikor a csalódott, de megértést tettető nő visszaér a nappaliba a vízes ronggyal, a praecoxos már a lépcsőházban fogadkozik, hogy életében soha többet nem áll szóba nővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://apu.blog.hu/api/trackback/id/tr494475707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sultan 2012.04.27. 11:50:13

Most ez a legfontosabb, baszogassatok még az ejaculatio praecoxomért is!? :)

szepi79 2012.04.27. 12:27:38

a 6os ponttal nem értek egyet. évek óta női főnököm van, és sokkal jobban kijövök vele, mint korábban bármely más férfi főnökkel. persze azt hozzá kell tenni, hogy kicsit sem hasonlit az illusztráción szereplő szexbombához.

mkuk 2012.04.27. 12:37:10

Egyelőre hetero vagyok, így hát nem tudhatom, de sztem nem annyira gáz ha valakai rájön h meleg. Valszeg onnantól kevesebb gondja lesz a nőkkel és több a férfiakkal de hát ez van. Persze a 3. x-ig azért jó, ha észreveszed:)

anyahajókabinajtóhajtogató 2012.04.27. 12:44:35

És a hererák meg a faszlevágás az smafu?

masszőz · http://kmdholding.com/hun062p 2012.04.27. 12:46:39

A legrosszabb amikor már a hét hat napján csütörtök van!!! www.swisshalley.com/?ref=MASSZOR

a_tom 2012.04.27. 12:49:18

A mikropéniszben az a jó hogy felállva is mikro meg puhán is. Tehát fel se tűnik ha erekciós zavarod van. A minipénisz rosszabb, ami olyan "nagy" hogy már látszik hogy kevés lesz, és ettől meg nem áll fel.
Bezzeg a régi szép időkben, mikor a nők még elhitték hogy azért puha és kicsi hogy ne fájjon :)

Luzercica 2012.04.27. 12:52:27

Csodálkozom, hogy tizet sikerült felsorolni. Lehetett volna akár huszat is.

mézescsók 2012.04.27. 12:55:24

A 6. ponttal egyáltalán nem értek egyet. Vannak férfi beosztottaim és nem érzek rajtuk semmi identítászavart. A női főnök ne akarjon macsóbb lenni a legmacsóbb pasasnál! Törődjön a beosztott férfiak lelkivilágával, mert bonyolultabb ám a nőkénél!(Ebbe súlyosabb esetben az is belefér, hogy hadd lógjon kicsit munkaidőben, ha nagyon maga alatt van, esetleg az közös sörözés).
Időnként mutassa, hogy azért Ő is csak egy gyenge nő, aki rászorul az erősebb hímek támogatására, még akkor is, ha csak arról van szó, hogy át kell állítani a faliórát és nem érem fel, mert alacsony vagyok bezzeg Ők... Hagyni kell, hogy eljátszák a hagyományos férfiszerepeket, még ha apróságok is (hadd vegye fel, amit elejtettem, még ha én könnyebben is hozzáférek, nyissa ki előttem az ajtót és engedjen előre, stb.) Ja: egy nő ne akarjon jobban autót vezetni, mint egy beosztott pasi, ez maradjon a privilégiumuk. És még sorolhatnám hosszasan, de a legfontosabb: értsen a nő ahhoz, amit csinál, amiért nem véletlenül Ő lett a főnök.
Különben tetszik az írás, a többségükért gratula.

2012.04.27. 12:58:51

1 és 5 közé én belőném valahova a húgymeleg sört.

Sztavrosz_ (törölt) 2012.04.27. 13:01:29

Csak 4 létezik:
Tökönrúgás
Tág p_na
Meleg sör
Hideg kávé

scsaba1 2012.04.27. 13:06:32

@a_tom:

Tűzképtelen térdig érő húspénisz százszor szarabb.

Kb. mintha egy hatástalanított .45-ös magnummal mennél emberkedni a külső Gubacsi útra.

csorsza 2012.04.27. 13:08:44

@a_tom: Jössz haza anyádtól, és rajtakapod a feleségedet, ahogy mással kúr, ettől rögtön fel is áll a mikropéniszed, és az asszony nyögdécseléseire el is mész a gatyádban...

sickbump 2012.04.27. 13:29:43

Vagy ha mikropéniszed van, ami miatt anyád megsajnál és rádtelepszik, hogy fossál a nőktől annyira, hogy buzinak gondol az egész város. Fincsi. :)

invalid username 2012.04.27. 13:48:56

Az első helyezést egyáltalán nem értem. Többször is előfordult, kamaszkorból épp csak kinőtt fiúval, meg később is: a lángoló szerelemben az első ágybabújáskor, de okos női kéz, kis cirógatás és meglepően hamar csatasorba állt újra.

A 8. helyezést sem - aki szeretné átlátnia a helyzetet, annak ajánlom Kieslowski filmjét, a három színből a kéket, a filmben van egy ragyogóan megkomponált jelenet. A nő nagyon fájdalmassá tudja tenni ezt a helyzetet a férfi számára, ez lehet a "legrosszabb" listán.

A mikropénisz is nagy sorscsapás, de ez nem ott derül ki.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.27. 14:21:37

Vannak benne komoly szakmai ferdítések, de a délutáni hangulatomat megadta, köszi.

Akkor a legrosszabb, ha az anyáddal laksz, aki a főnököd és aki félrekúrja egymás apáddal, míg neked csak nem akar felállni a kis mikro, és amikor noszogatod már el is folyt?

Styxx 2012.04.27. 14:29:20

Kereskedelmi tévében filmszakiként szórni az észt a Batman-filmekről,baromságot mondani, majd aztán azon rugózni, hogy nem is vagyok filmszaki.

Na, ez a Nagyképernyős Arc Praecox:-)

comment.blog.hu/2011/02/24/puzser_robert_kontra_kommentelok

parlagfűző 2012.04.27. 14:31:39

azt hiszem, hogy a legtöbb embernek nem feltétlenül jön le, hogy ez poén akar lenni. (ugye az??) vagyis így nem igazán tölti be a cikk a funkcióját.

lobaszopiatej 2012.04.27. 14:33:32

azért tegye fel a kezét aki mind a 10 pontban tiszta...

a_tom 2012.04.27. 14:36:22

@Styxx:
Ezt már többször belinkelted, de még mindíg privát a video és nem lehet megnézni. Akkor meg minek?

[megmondoember] 2012.04.27. 14:37:52

A vége felé kicsit ellaposodik, de ennek ellenére nagyon jó a poszt. Ilyen kellene többször Index címlapra.

[c] 2012.04.27. 14:48:12

@[megmondoember]: Szó szerint értve vagy ironikusan, hm?

Styxx 2012.04.27. 14:53:45

@a_tom:
A szövegben is ott a lényeg Robi:-)
Amúgy bírlak, kell egy ilyen is, csak ugye a makacs tények:-)

Tuvalu 2012.04.27. 14:55:35

A posztíró stílusa eléggé hasonlít Vezérkanéra. Csak nem te vagy az? Az király volt a régi blog. :D

Silent Bob 2012.04.27. 14:59:19

@Styxx: Engem alapvetően az érdekelne, hogy ki a faszom az a Puzsér? De halálkomolyan, mert egy ideje mindenki úgy beszél róla, mintha ismerni kéne, de full nem vágom honnan. (azt leszámítva, hogy gyökér valami tehetségkutatóban)
Köszi a választ!

kyanzes (törölt) 2012.04.27. 15:01:23

"Semmi baj azzal, ha valaki homoszexuális, főleg most, hogy már divat lett. "

Divat lett, ez jó :)

Rox 2012.04.27. 15:07:08

Követelem, hogy ez azonnal kerüljön az index címlapra.

flea 2012.04.27. 15:12:20

@Rongy Rázó: szerintem a fehér lesz az, mert emlékszem rá, pedig csak azt láttam a háromból :)

kalandfereg 2012.04.27. 15:33:54

Semmi extra, közhelyes, többet vártam. Ha a poszt csak egy egymondatos felhívás lett volna, hogy mindenki írja meg a legolyanabbat, már az első pár tucat kommentből érdekesebb anyag gyűlt volna össze.

röhögő 2012.04.27. 15:46:19

@Sztavrosz_: Az elfáradt szájat kifelejtetted, amikor meg kell kérni a kezét. :-))

röhögő 2012.04.27. 15:47:56

@lobaszopiatej: Jelentkezem! Viszont már vén fasz vagyok.

Styxx 2012.04.27. 15:49:58

@Silent Bob:
Egy öblös, kurvanagyhangú zsidógyerek, aki igazándiból semmihez se ért, de nagyon szenvedélyesen, ordítva kinyilatkozik bármiről.
Volt egy csomó rádiós, tévés "megmondóemberi" előzménye. Pl Hét mesterlövész (filmes) Szélsőközép (belpolitikai, (asszem a mostanra megélhetési kerrádióssá konszolidálódott Vadon Jani is ott tolta.)a Budapest rádión (azóta tulaj- és névcsere) az fasza műsor volt. Puszér volt az első aki viszonlyag nagyobb közönség előtt hájpolta Magyarországon Chomskyt.
Előadottak ellenére én bírom a faszit, bár kéjes érzés töltene el, ha valaki nagy nyilvánosság előtt, flegmán visszaalázná.
Egy 12-13 milliós nyelvi közegnek, mint a miént, elég egy ilyen figura, de az kell. Aki kb hasonló, az Erdélyi "Superman" Zsolt, ő viszont nekem már sok.
@a_tom: Ja, és nem kizárt, hogy ez a Ron Jeremy avataros a-tom is az egyik renickje Puzsérnak. Ugyan nem olvasok IP-címeket, de ki a tököm emlékezne, hogy hetekkel ezelőtt milyen kommentet küldtem? Puzsérhez szerintem is illene, hogy egy majomszabású, szerethető, többévtizedes pornósztárkarrierrel bíró amerikai majomszabású bibsit válasszon magának avatar-képnek.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.04.27. 15:57:42

ha ez poén, akkor kibaszott nagy, modorosblogra vele, ha komoly, akkor ........ már annyiszor leírtam, hogy már én unom saját magamat.

csillámpóni 2012.04.27. 16:05:06

Basszus, ez az "anyja nem hagyja felnőni" annyi átérzéssel van írva, hogy ide a bökőt ha nem a szerző saját esete.

Na mindegy, az én tippem a végbéltükrözés. Előbb két beöntés egy szarszagú zuhanyzóban, aztán vizesfosás egy eleve szétfosott kórházvécében (kórházvécé tehát a piszoár is szét van fosva és papír sehol), majd az ember négykézláb pucsít a doktornő és a fintorgó asszisztens felé, időnként bélgáz távozik belőle, a seggében egy kamera húsz centire, és persze retteg, mert a neten találtak alapján jó előre egyértelmű végbélrákot diagnosztizált magán. EZ valami. Maga a lájtos aranyérszűrés a seregben, bő vazelinnel akár jó móka is az avatott ujjaktól.

Bélabáttya (törölt) 2012.04.27. 16:10:05

Próbáltatok már hisztis nővel együtt élni?

a_tom 2012.04.27. 16:15:22

@Styxx:
Ő nem én vagyok, bár megtisztelő hogy kevernek vele :D
Szerintem ő nem kommenthuszár, tartom annyira intelligensnek hogy már rájött, rengeteg energiát és időt elvesz a kommentek olvasgatása és írkálása, viszont eredménye nem sok van, kevesekhez ér el. Én is csak azért csinálom hogy gyakoroljam az írást, eléggé béna vagyok(voltam) kommunikációilag :)
Sőt, ő vállalja a saját nevét is, itt van, egy hozzászólást írt;
blog.hu/user/715430/tab/activity

csillámpóni 2012.04.27. 16:29:34

Ja, meg még az is érdekes volt, mikor balanitisszel voltam nemibetegrendelésen. A főorvosasszony nagyítóval nézegette a pöcsömet, ami már egész kimarjult a sok szar szteroidos kencétől. Egyébként itt reklámozhatnám a canesten+aluminium-acetát-tartarát kombót, de annak is kellett pár hónap míg levitte a gombát meg a gyulladást. Viszont legalább nem lettek tőle véres fájó foltok a faszomon, mint a szartól amivel túlkezeltem.
Ja, basszus előtte meg szintén a gomba ellen desztvizes gézbe kellett csavarni heteken át. Képzelhetitek mi lett. Olyan húgyúti gyulladás (nem számítva, hogy egy gyulladt makkot mennyire irritál amikor a farmer nekidörzsöli a közben kiszáradt gézlapot) hogy majd beszartam minden hugyozástól.
Ej, régi szép idők!

invalid username 2012.04.27. 16:32:35

@flea:

Valóban, a fehér volt az. Akkor tudod melyik részre gondolok. Sokáig elképzelni sem tudtam, hogy egy nő ennyire gonosz lehet, de egy barátnőm hirtelen haragjában elkövetett valami hasonlót (bár ő nem feküdt le másik pasival), ráadásul nem is dobni akarta a fiúját, csak megleckéztetni, de túl jól sikerült, és most meg a lány sír.

(Van férfi, aki ilyen "megleckéztetést" megbocsátana?)

algi 2012.04.27. 16:48:55

Amelyik férfi úgy érzi, hogy ez a lista helyes, annak súlyos zavarai lehetnek.

csillámpóni 2012.04.27. 16:52:45

De ez mind lófütty. Az igazi gáz, ha egy férfit kolbászlopáson érnek. Most nem azért, de képzett ha ha ha pszichológusként mondom: van ennek valami sajátosan szomorú, freudi olvasata.
Ezért minden zsűritagot szépen kérek: az Isten szerelmére ne lopj kolbászt ember! Tudom hogy nagy a kísértés, de ne! Ezt meg kell állni.

Silent Bob 2012.04.27. 17:08:38

@Styxx: Ahh, köszi. Akkor ezért nem vágtam, nem nagyon hallgatok rádiót. Google meg csak a saját oldalát dobta + az utóbbi idők híreit, hogy valakiket savazott valamilyen műsorban.

idiesel 2012.04.27. 17:42:02

Besirtam rajta. Jo post,grat!

flea 2012.04.27. 17:43:36

@Rongy Rázó: szerintem ez a leghihetetlenebb nyámnyila papucsból is gyilkos indulatokat vált ki. Pont mint a filmben. :)

Mokate (törölt) 2012.04.27. 19:33:26

@csillámpóni: "De ez mind lófütty. Az igazi gáz, ha egy férfit kolbászlopáson érnek. Most nem azért, de képzett ha ha ha pszichológusként mondom: van ennek valami sajátosan szomorú, freudi olvasata."

Én dinnyét szoktam lopni. Ennek van valami jelentése?

Dr. Kevorkian 2012.04.27. 19:39:50

@mézescsók: Te nem a volt főnöknőm vagy? :)

KenSentMe 2012.04.27. 19:55:57

@algi: Te vagy az én hősöm:). Éljenek a nördök és a tornacipő!

A lista nyilván magasra tekert iróniagenerátorral íródott, de azért a 9-8-as ponthoz érdemes megjegyezni, hogy a monogámia kialakulásához vezető első lépést a férfiak tették meg. Ha antropológiai ismereteim nem csalnak, a korai emberek hordában és promiszkuitásban éltek, az, hogy a férfiak állandó használatra kisajátítottak egy vagy több csajt, annak semmi más értelme nem volt, mint hogy lehessen tudni, hogy kinek ki a fia. Gondolhatunk az arab kényurakra és az eunuchokra meg a háremekre, de ez mindenképpen a férfiak találmánya, ugyanis enélkül maradt volna a matriarchátus, nincs férfiuralom, nem jönnek létre az első városok az isten-királyaikkal és pusztákon vándorló nomád törzsek sem, hiszen az első hatalmi szerveződések leszármazási és családalapúak. A poligámiát férfiak találták fel.

Az, hogy ebből monogámia lett, az pusztán kulturális evolúció - monogámia mellett van ugyanis a legtöbb munkaképes férfi, azok a társadalmak, ahol dívott a poligámia, le lettek gyakva háborúkban / le lettek fejlődve. Még ahol a vallás engedélyezné is a többnejűséget, ott is nagy átlagban a többség monogám, mert pl. nincs pénzük több csajt eltartani.

Ez természetesen csak egy durva vázlat, a részletek sokkal bonyolultabbak és itt-ott feltáratlanok, de mivel ez az egész csak olyan 10000 éve kezdődött és szexelni jó, ezért aztán tömegek kúrnak félre. De fontos, hogy a macho-ideológia nagy része ebben a kérdéskörben tömény hülyeség (hogy a nők hűségesek és stb. stb.), tulajdonképpen a monogámia az ára annak, hogy ebben a gyönyörű civilizációban élhessünk.

odamondó 2012.04.27. 20:37:55

@Rongy Rázó: elsőt én se értem. Szerintem az impotencia sokkal előrébb van mint a korai magömlés. Az pedig valóban előfordul tök simán első alkalommal vagy hossszú távollét után első adag stb.

Ja és aki korán elmegy az legalább elmondhatja hogy felállt és még nőt is vitt az ágyba:D igaz csak 1 percre. Bár az is szintmérő, hogy mit reagál a nő erre. Normális csaj egyáltalán nem fog erre megjegyzést tenni.

Moan 2012.04.27. 20:49:15

Bakker ennél jobb posztot már hónapok óta nem olvastam! :)))))))
Kééész. :)

Kozmokrator · http://www.tudtad.com 2012.04.27. 21:17:59

@lobaszopiatej: Sokan vannak hidd el. Ebbe a listába közel sincs minden. Kicsi dorong, korai sülés, anyakomplexus, lakáshiány, transzvesztita, meleg, csalás ide-oda, női főnök. Hát azért szerintem hozzálehetne vagy még 10-et, mint például a kopaszodás vagy egyéb testi tünet.

Gé a könyvtáros 2012.04.27. 21:18:16

10. Túlélő- és kreativitásteszt, ilyen is kell :)
9.,8. Intelligenciafüggő. Nem muszáj belehalni se a megcsalatásba, se a megcsalásba.
7. Ismerek ilyen faszit, de még az egész jó lakásáért SEM akaszkodik rá senki. Na, ez a nyomor.
6. Cöcöcö, ahol a feladat és a meló a lényeg, ott tökmindegy. Ahol meg a hatalmi játszmákról szól az élet, ott is :)
Egyivarú munkahelyeken általában tombol a harc; a nők alattomos pszichés támadásokkal, a férfiak egyszerű, nyílt erőszakkal élnek. Vegyes közegben mindkét fél igyekszik legalább férfi/női méltóságát megőrizni a másik nem előtt, úgyhogy moderálják magukat :)
5. Uncsi. Egyszer hallanék már erről egy transzvesztitát. Hogy neki milyen.
4. Hihi, ez a nőknél is így megy :) Mármint a pia beindít, de érzéstelenít is egyben, úgyhogy a világon SEHOL, SEMMIT nem érzel, a szitu vhol menet közben olyan izgalmassá válik, mint a csütörtöki nagymosás, jó esetben csak esetlen/röhejes. Rosszabb esetben még lealázó is.
3. Sokkal nagyobb gáz: rosszul kialakult nemi szervekkel születni, okos doktorbácsik által "lánnyá" műttetni (vágni könnyebb), és kamaszfejjel rájönni, h nem találták el...
2. Ide egy egész könyvfejezetet kéne idéznem :)
1. Egyetértek. Az tényleg tragédia, ha vkinek 30+ éves koráig csakis olyan nők jutnak, akik ilyen helyzetben csalódott pofával tekergetik a vizes rongyot. Öröm az ürömben, h az illető nő más helyzetben se találná a helyes viszonyulást/megoldást, úgyhogy jobb is tőle mihamarabb szabadulni :P

samuelfisher 2012.04.27. 22:09:33

A 2. az első kellene legyen ez teljesen egyértelmű. A többi vagy "javítható" (legjobb tudomásom szerint nem létezik valóban működő és bevált, vállalhatatlan hátülütők nélküli "nagyobbító" módszer, bár egy időben elárasztották a netet az ilyen reklámok, de nigériai hercegek sincsenek, akik milliókat akarnak egy vadidegennek adni stb.) , vagy túl lehet lépni rajta - ezen meg nem lehet csak úgy "túllépni" max. beletörődni, de megnyomorítja a lelket, az önértékelést. Hacsak nem válik pl. buddhista szerzetessé az ember :)

samuelfisher 2012.04.27. 22:10:33

Na jó persze a 10-ből talán az első, nyilván van rosszabb is, mint például a kasztrálás.

FeeFee 2012.04.27. 23:19:45

Alapvetően a pontokkal egyetértek, a sorrendben annyira nem. A téma kifejtését pedig kissé hímsovinisztának találom. Akkor most hasonló általánosságokban beszélve vegyük sorra ezeket a pontokat a másik nem szemszögéből!

10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt

Sok szülő nem engedi gimnazistakorú gyermekét a barátjánál/barátnőjénél aludni éjszakára, mert biztos olyan történne, amit a szülők nem néznének jó szemmel. Nos, ebben a korban, aki akar, az nagyon kreatív tud lenni, és úgyis talál rá alkalmat/helyet, hogy megtegye, amit meg akar. Ha tizenévesen képes rá, akkor nehogy már felnőtt fejjel ne menjen!

9. helyezés: rajtakapja a nője, hogy egy másik nőt kúr

Ebben a pontban a férfit egy tenyészbikához hasonlítjátok. Eszerint a férfiak megálltak a törzsfejlődésben egy marha szintjén, akik nem tudnak uralkodni az ösztöneiken. Akárki akármit is mond, a nőkben is ugyanúgy mozognak a hormonok, csakhogy ők nem engedik, hogy a lábuk köze irányítsa őket, ergo a nők a törzsfejlődés egy magasabb fokára léptek.

Nagyon átbaszhattak titeket a nők, ha tényleg azt gondoljátok, hogy „ha kirúgják az állásából, ha meghurcolják, ha bármi baj éri, a feleség úgyis lelép”.

Azonban! A nők tudat alatt a legjobb tenyészbikát keresik. „Ha kirúgják az állásából, ha meghurcolják, ha bármi baj éri”, akkor talán tényleg nem az adott pasi a legjobb kan az akolban, nem sugallja azt, hogy igen, ő az, akinek a génjeit tovább szeretné örökíteni!

8. helyezés: ő kapja rajta a nőjét, hogy egy másik férfi kúrja

Ha a férfi félrekúr, az természetes ösztön, ha a nő teszi ugyanezt, az elítélendő, és mehet is a sarokra? Ósdi felfogás. A nők már egyenjogúak a férfiakkal, úgyhogy csak ugyanannyira elítélendő a félrekúrásuk, mint a pasiké. És igenis, ha a nő félrekúr, akkor a fasziban van a hiba! A nőknek kell valami érzelmi kötődés az aktushoz, míg a férfiaknak elég az ösztön. A nő azért teszi szét a lábát valaki másnak, mert valamit nem kap meg a férfitól. Következtetés: nem ő a legjobb kan az akolban. Következmény: a férfinak már nem lesz lehetősége kiállítani őt a sarokra, mert a nő lecseréli egy ígéretesebb marhára.

7. helyezés: az anyja nem hagyja felnőni

Na, én ezt tenném az első helyre! Egy korai magömlésen könnyebb segíteni, mint ezen a problémán, sőt, az még bóknak is felfogható. Legfeljebb utána kicsit többet kell dolgozni a szerszám használhatóságáért… Nem elég, hogy a nőknek meg kell küzdeni a többi nővel a hím megtartásáért, még ott az anya is, a másik nő. Ezzel önmagában még nem is lenne gond, azonban hogyan tiszteljen a nő egy olyan férfit, aki 20-30-40 éves fejjel még mindig anyuci kicsi fiaként viselkedik? Másfelől viszont ha az anyjával bunkó, akkor a nő is ezt várhatja tőle? Uraim, tessék vigyázni az egyensúlyra!
És ha a férfi jót akar magának, a nőnek nemhogy azt nem teszi szóvá, hogy az ő anyja jobban csinál valamit, de azt sem, hogy máshogyan!
A nő nem anyja akar lenni a kiválasztott férfinek, úgyhogy a pasi férfiként és nem gyerekként kell viselkedjen előtte/vele.

6. helyezés: Női főnöke van

A naiv férfi azt hiszi, csak a munkahelyén. Lehet, hogy a pasik nincsenek tisztában vele, de a nők irányítják őket. No persze az okos nő nem nyíltan manipulálja a férfit, csak „sugall”, így a férfi azt hiszi, hogy neki akadnak korszakalkotó ötletei. A nő meg mosolyogva bólogat, és kedves szavai úgy érintik a férfit, mintha hájjal kenegetnék. Így mindenki jól jár: az történik, amit a nő akar, miközben a teremtés koronájának megmarad az illúzió az irányítással kapcsolatban.

5. helyezés: átbassza egy transzvesztita

Ez kifejezetten az a szituáció, amit meghallva egy nő halálra röhögné magát a férfin.

4. helyezés: erekciós zavar

A férfiak pszichés impotenciáját a nők maguknak köszönhetik. Sikerült annyira kasztrálniuk a férfiakat, hogy néha már egészen fiatalon sem sikerül teljesíteni a kötelességüket.
Azért egész nap álló farokkal sem lehet túl kellemes mászkálni! Képzeljük el a szituációt: a férfit bemutatja otthon a nő: „Örvendek!” A nő apja: „Látom…”

3. helyezés: felnőtt fejjel rájön, hogy buzi

Biztos jobb, ha tizenévesen szembesül vele? Egy meglehetősen nehéz korszakban, amikor gyűlöli a világot, lázad minden ellen, nincs kibékülve a testével, a családjával, az iskolával? Ebben az emocionálisan túlfűtött állapotban még azt is eméssze meg, hogy buzi?

A nőknek sem könnyebb szembesülni ezzel felnőttként. A gyakorlat azt mutatja, hogy válás esetén túlnyomórészt a nőnél helyezik el a gyereket. Namármost, elég nehéz megértetni egy kisgyerekkel vagy egy tinédzserrel (de még egy felnőttel is), hogy anya mostantól egy másik nénivel osztja meg az ágyát…

2. helyezés: mikropénisz

Ma már a szexuális segédeszközöknek széles tárháza áll rendelkezésre ennek orvoslásához. És ahogy mondani szokták: nem a méret a lényeg. Hanem a keménység.

1. helyezés: ejaculatio praecox

Ezt már érintettem a 7-ik pontban.

Végezetül kiegészítem a listát pár dologgal:

- A férfi anyja és a nője hajba kapnak, és mindkettő azt várja, hogy neki adjon igazat. Ez az a szitu, amiből nem lehet jól kijönni. Ha a nőnek helyesel, az anyja fogja évekig a fejéhez vágni, ha fordítva, bukja a nőt…

- Rábeszéli a nőt egy édeshármasra, amiből édeskettes lesz – a férfi kihagyásával. Kopp! A férfi meg hoppon marad.

- Ha a nő rajtakapja a férfit, hogy egy férfival kúr! Ezt felesleges tovább fejtegetnem…

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2012.04.28. 00:31:57

@FeeFee: "Végezetül kiegészítem a listát pár dologgal:

- A férfi anyja és a nője hajba kapnak, és mindkettő azt várja, hogy neki adjon igazat. Ez az a szitu, amiből nem lehet jól kijönni. Ha a nőnek helyesel, az anyja fogja évekig a fejéhez vágni, ha fordítva, bukja a nőt…

- Rábeszéli a nőt egy édeshármasra, amiből édeskettes lesz – a férfi kihagyásával. Kopp! A férfi meg hoppon marad.

- Ha a nő rajtakapja a férfit, hogy egy férfival kúr! Ezt felesleges tovább fejtegetnem… "

Az első kettő jogos, de az utolsót már kicsit erőltetettnek érzem ;)

FeeFee 2012.04.28. 12:34:46

@convar: Kösz, jogos. Meg egyébként is inkább a 3-as ponthoz tartozik. :)

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.04.28. 16:32:32

De hogy került Oszkó Péter a Wizzairbe?

asdfxxx 2012.04.28. 21:26:32

7. ponthoz: he he, a kis pöcsfej férfisták nem tudnak mit kezdeni az igazi Nőkkel. Bájos. :DD

asdfxxx 2012.04.28. 21:28:12

Vagyis 6. ponthoz. Nem az anyucishoz akartam. Az tényleg káros. A 6.-at viszont éppen fordítva látom. Ősi természetes juss az uralkodáshoz? Aranyos férfista duma. :) Mi Nők már csak mosolygunk rajta. ;)

asdfxxx 2012.04.28. 21:34:00

"Komolyabbra" fordítva: olvasom, hogy azért többen nem értenek itt egyet a 6-os ponttal. Tényleg nem tragédia (és nem nemek kérdése) ez. Én viszont azzal sem értek egyet (írta valaki) amikor a nő "engedi" a férfinak eljátszani az "erős hímet". Mi értelme ennek a mai világban? A manipulatív nők néha több kárt tesznek ezzel.. és itt nem az előzékenységről van szó! Egyik régi nőismerősöm játszotta el rendszeresen mennyire "gyámoltalan"- amikor egyszer az akkori partnere "rajtakapta" hogy profi módon szereli össze a polcokat. A pasi persze elárulva érezte magát. Kölcsönös elfogadása annak ki miben jobb- és kölcsönösen teret engedni a másiknak. Én ezt vallom. :)

famfam 2012.04.30. 09:32:41

@parlagfűző: Szia Parlagfűző! Hogy szétszéledtünk, miután az indy behalt... Én itt pojácáskodok. Te mit csinálsz?
Egyébként tévedsz, mindenki leveszi, hogy poén.

famfam 2012.04.30. 09:34:03

@asdfxxx: természetesen semmit. Be vagyunk szarva tőletek. Ilyenkor nem áll fel, amit nagypofájúsággal kompenzálunk. Ez így most jó?:-)))

famfam 2012.04.30. 09:36:25

@odamondó: Én is így gondoltam, aztán a Puzsérral arra jutottunk, hogy az előbbi gyógyítható, az utóbbi nem, vagy legalábbis sokkal nehezebben. Az egyik szimplán gátlás kérdése, a másik összetettebb dolog. Ezért került előrébb.

parlagfűző 2012.04.30. 09:59:30

@famfam: Hello, én főleg a szakmámban dolgozom, mást (aktivista dolgokat) nem igazán csinálok. Várom a forradalmat...

asdfxxx 2012.04.30. 10:24:57

@famfam: Egyáltalán nem. Inkább fordítva. Minusz nagypofájúság, és álljon csak fel (másképp nem használható semmire). :))

asdfxxx 2012.04.30. 10:29:56

@famfam: Erre különben kapásból rácáfolnék. Még hogy nem áll fel a pasiknak a főnöknőjükre. :)) Ahánnyal beszéltem még mindegyik a főnökasszonyba volt belezúgva (a kolléga-vagy beosztott csajok helyett). Persze olyan "nősoviniszta" főnökasszonyról is tudok, aki szépen vissza is élt az ifjú "hősszerelmes" vonzalmával (1-2 éjszakára). :) De vannak szép történetek is (ahol csak közös kalandot akart mindkét fél, vagy úgy összejöttek hogy most együtt viszik a vállalkozást, stb) :)

Kadaverin (törölt) 2012.04.30. 16:48:43

A 6. helyezést úgy tűnik mindenki lekicsinyli, pedig szvsz. meglehetősen durva. Az én főnököm egy többszörösen elvált, 60 év feletti, elhízott, menopausás, hatalommániás nőstéy ördög. Leírhatatlan mennyire szenvedek és rá vagyok kényszerülve erre a munkahelyre...

asdfxxx 2012.04.30. 17:54:25

Nőként se könnyebb a sok ketrecbe való hisztiző tesztoszteronbombát, vagy a kapuzárási pánikban szenvedő szexista "zokniagyút" elviselni. :) Úgyhogy kitartás! :) Mellesleg minden eset egyéni. :) Én csak arra kívántam célozni, hogy nem kellene nemek kérdésének lennie. Természetesen a férfiak férfiszempontokat- a nők pedig nőieket hoznak fel. S még olyat is hallani aki férfiként teszemazt a női, nőként a férfi főnökre voksol.

balgaalga 2012.05.07. 15:02:24

Szerintem férfiként azt is viszonylag nehéz lehet megélni, hogy alternatív, ellenkultúrát képviselő bloggerből egy szaros kereskedelmi csatorna igénytelen tehetségkutatójának fizetetten rosszkedvű zsűritagjává válunk. Első ötben benne van.

Atomajom 2012.05.09. 16:45:07

Azon agyalok, hogy akkor most a nő fehérmájú ribanc, ha félrelép és porig alázza a szegény faszit, a férfi meg félrelép, mert ez így van rendjén és kész?
Kár egy tenyészbika példáját felhozni, bár elég találó, azt meg kell hagyni. Nem állatok a férfiak, és több szociális befolyás van már a gondolkodásmódjukra hatással, mint anno.Etológia. Nevezzük akár fellengzősen pszichológiának.
Tudom, hogy ez itt a radikális kijelentések tárháza, tehát a reakcióm ily módon irreleváns, de a legtöbb dologgal könnyű azonosulnom. Például látens buzeránsok, anya befolyása alatt élő majmok, (meg még sorolhatnám) akadnak bőven és épp elég baj az nekik listába szedve vagy anélkül. A női főnök kérdés is kínos téma, ha már nő magas beosztásban, legyen mellette egy hím aki erőt sugároz mindenféle XX-XXI. sz-i rájátszás nélkül.
Kíváncsi lennék a kommentekre adott reakciókra ám ott blogíró körökben.

Gé a könyvtáros 2012.05.10. 22:47:24

A legeslegrosszabb, ami egy férfival történhet:
bejön Kiszel Tündének.
És ekkor Tünci néni ilyeneket köhög a világba, hogyaszongya "hajdanán izzott közöttük a levegő" meg "a férfi udvarias, előzékeny, ám nem tolakodó viselkedése benne is felszította a szenvedély tüzét"
Őszinte részvétem.
:)

Aaszpazia 2012.05.18. 21:51:34

Álmodtam csak a női megfelelőjét? ..vagy mi?

tetanusz 2012.05.21. 07:17:39

Kimaradt egy kurva fontos: Kiváló konspirációs képességekkel rendelkező exei összefognak, miután híres lett és tapasztalataikat csokorba szedve kiposztolják hitványságait különféle blogokra, de minimum megzsarolják, hogy ezt fogják tenni vele, ha nem fizet...

Bozont Cube 2012.10.25. 01:34:32

Sajnálom, de itt mindenki téved!

A legrosszabb, ami egy férfival történhet az a vagina dentata!!!! :)

index.hu/kultur/cinematrix/kritika/vgnadntt0713/

Bedzsim.Hu 2021.04.28. 09:28:43

Az igazság önmagunkról gyakran fáj, de a gyógyulást elősegíti...
süti beállítások módosítása