Puzsér Róbert és
Farkas Attila Márton blogja

Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton (FAM) társadalmi folyamatokat gyorsító, terápiás jellegű, konfrontatív szellemi workshopot tart az élet legfontosabb kérdéseiről.

APU, FACEBOOK, AKTUÁLIS INFO

Apu, facebook, aktuális info

Csak akkor látszik, ha be vagy jelentkezve a facebookra.

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )
Szerda 18:00
(Ez vátozhat)
Kövesd a Facebookon!!

Várunk az Ellátóban !

18:00–20:00

Ha neked sem volt gyerekszobád!

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )

Címkék

9/11 (1) civilizált (1) férfi (1) indián (1) kékharisnya (1) kereszt (1) korona (1) köztársaság (1) laci (1) legrosszabb (2) magyar (1) marketing (1) náci (1) (2) Oszama (1) Rambo III (1) rendszer (1) sanyi (1) spam (1) szar (1) szex (1) szittya (1) szűzkurva (1) wc (1) zsidó (2) Címkefelhő

Állandó oldalak

Utolsó kommentek

Szittyaföldi zsidógyár

2012.03.05. 06:00 Apu azért iszik, mert Te sírsz!

Puzsér:
 
Teli van az ország zsidóval, de egyeseknek semmi se elég. Számtalan nemzeti radikális felületen, fórumok topikjain és blogok kommentjeiben zsidóznak le úton-útfélen boldog-boldogtalant, apátlan-anyátlant pusztán ideológiai alapon, származástól szigorúan függetlenül. És nem ám arról van szó, hogy a „zsidó” szó a „nemzetietlen” szinonimája lenne - ahogy régen a zsugorié vagy még régebben a kalmáré volt -,  hanem a szó szoros értelmében zsidó származásúnak tüntetnek fel egyre több keresztény magyar embert.
 
Úgy gondolom, hogy egy valamirevaló szélsőjobbostól igazán elvárható volna, hogy akkurátusan utánajárjon az adatoknak. Így várják el a magyarságtól, hogy kezükbe adja az országot? Ez a trehányság, ez a teljes szakmai inkompetencia nyilvánvalóan nem érdemel bizalmat. Hová züllött ez a mozgalom?! Hatvan-hetven évvel ezelőtt precíz levéltárazás, családfák felállítása, beható genealógiai ismeret, nyilvántartások komplex rendszere és alapos antropológiai tanulmányok előzték meg és tették lehetővé, hogy valakit lezsidózzanak ebben az országban. Nem fordulhatott elő, hogy keresztény embert nagy nyilvánosság előtt ez a vád érjen. Akkoriban még megvoltak a keresztény származású politikai ellenfelekre vonatkozó megfelelő terminusok: „zsidóbérenc”, „zsidófeleséges” stb., de nem röpködött a „zsidó” szó olyan alacsonyan és alaptalanul, mint manapság.
 
Akkoriban a zsidóérzelmű keresztényekre alkalmazott megnevezések nem a „zsidó” szó gyáva eufemizmusai voltak. Manapság nyilvánosan hazaárulózás, nemzetárulózás, idegenszívűzés, cionistázás zajlik, négyszemközt vagy névtelen netes
 megnyilvánulásokban meg megy a szemérmetlen, mindennemű forráskritikát nélkülöző zsidózás. Szemben a gyáva többséggel, akad ugyan egy bátor radikális kisebbség, aki nyíltan mer zsidózni, ők azonban precíz elődeikhez méltatlanul, lincselő részeg csürhe módjára zsidóznak le bárki szembe jövőt, azt se tudva, ki fia-borja az illető. Elég hozzá, hogy ne tetsszen a pofája vagy a véleménye, esetleg lusták legyenek vele vitatkozni. Ennek a szerencsétlen, megcsonkított, ezer sebből vérző, emberségében-magyarságában meggyalázott, kizsigerelt és kifosztott árva Magyarországnak még rendes, felelősségtudatos, képzett antiszemitákra se telik.

zsidó2.jpgIsmét bebizonyosodott, hogy a Führernek mennyire igaza volt, amikor azt mondta, hogy ha nem lennének zsidók, ki kéne őket találni. A gyarapodó nemzeti radikális tábor nem éri be az ország zsidóállományával, ezért nekiállt nagyüzemben zsidókat gyártani. Amikor kezdődik a vadászidény, szarvasnak öltöztetnek be hajtót, parasztot, végső esetben még az erdészt is.
 

FAM:
 
Haj-jaj, édes fiam! Naiv vagy, mint mindig. A helyzet az általad leírtaknál sokkal rosszabb. Te tényleg azt képzeled, hogy a zsidógyártás, ami itt folyik, egy szakmailag inkompetens szélsőjobb szerencsétlenkedése? Sötét, démoni erők előre megtervezett, tudatos bomlasztó tevékenységét érted félre. Az áldozat, mint már oly sokszor, ezúttal is a nemzet. 

A magyarság módszeres és fondorlatos megsemmisítése zajlik nemzeti színű rongyokba csomagolva. Tiszta vérű magyarokból gyártanak zsidókat nemzeti érzelmű magyarnak álcázott fizetett ügynökök. Megbízóik nem elégszenek meg az abortusszal, a maradék keresztény magyarságot is abortálják. Két legyet ütnek egy csapásra: folyamatosan tovább csonkítják a magyarságot és ezzel egyidejűleg gyarapítják a zsidóságot. Sőt, nem csak hogy keresztényeket zsidósítanak, de a zsidó kultúrát is folyton-folyvást becsempészik a köztudatba, amikor lépten-nyomon menóráznak, dávid-csillagoznak, talmudoznak, rabbiznak, tóráznak, és még sorolhatnám. Honnan tudna az egyszerű magyar ember ezekről a fogalmakról bármit is, ha nem rágnák a szájába naponta ezek a nemzetsorvasztók?

Ahová csak lépnek, zsidó terem. Hol lennének a zsidók nélkülük? Izraelben? A magukat nemzeti radikálisoknak hazudó zsidógyárosok éppen azzá teszik az országot, amivel folyton vádaskodnak: Palesztinává. Hiába Palesztináznak! Hiába gondolják, hogy ezzel leplezni tudják a tevékenységüket!

Megbízóik nem elégszenek meg Izraellel, Magyarországon is zsidókat szeretnének látni az összes fontos pozícióban. Ezért gyártanak zsidót köztársasági elnökből, miniszterelnökből, az Akadémia elnökéből, íróból, tudósból, művészből, a magyarság színe-javából. Így érik el, hogy végül minden felelős pozíciót zsidó foglaljon el. Elzsidósítják elitünket, közéletünket, kultúránkat, életünk valamennyi színterét.

De eddig, és nem tovább! Itt az ideje, hogy befejezzék az elzsidósítás politikáját és legalább néhány keresztényt hagyjanak Szent István országában!

A bejegyzés trackback címe:

https://apu.blog.hu/api/trackback/id/tr104284765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. trafik nomac 2012.03.08. 13:51:55

Egyreszt nem csak blogban zsidozank, hanem uton-utfelen, vagy akar boltban. Viszont mi van azzal, aki se nem zsido, se nem kereszteny, mi tobb nem is akar egyik felekezethez sem tartozni. Modjuk meg senki nem szolt meg, hogy nem vagyok zsido, azert mar igen, hogy az vagyok, pedig nem, dehat errol szol a poszt. A keresztenysegemet mar szamon kertek rajtam, ez legalabb annyira zavar, mint az agyatlan zsidozas, ami sajnos nem szol masrol, csak, a sajat problemaink miatt masokat okonal, mert keptelenek megoldani azt, vagy barmit.

NessieGraf (törölt) 2012.03.31. 16:31:15

@dr. nomac: Istenben hiszek, egyházakban és pártokban nem. Néhány új ismeret alapján kétségeim merültek fel a sátán személye és követői kérdésben.

énésénke 2012.04.27. 11:40:35

Valamit magára adó szélsőjobbos anno megszavazta a diszkriminatív törvényeket és valamit magára adó szélsőjobbos végignézte és örömködte, ahogy embereket a halálba visznek, még jobb esetben elfoglalta ingó és ingatlan vagyonukat (tudod, az életüket, amit felépítettek).

énésénke 2012.04.27. 11:45:18

Mindamellett a magyar kultúra részei a zsidó alkotók, mint ahogyan része a magyar közéletnek az indokolatlan és megmagyarázhatatlan irigykedés-gyalázkodás és zsidózás.
Semmiféle manipuláció nincs a fröcsögésben, ez részetekről ritka primitív megállapítás nincs, összesen annyi a történet, hogy ma Magyarországon nincs objektív nacionalista-keresztény réteg, csak szerencsétlen lelki sérültek gyülekezete, akik attól lesznek magyarok, hogy zsidóznak, attól keresztények, hogy zsidóznak.
Ezzel megbecstelenítik a magyar-keresztény értékeket, mondom ezt magyar szekuláris zsidóként.

tace 2012.05.16. 13:43:26

Sőt!:)
Aki szeretnié tovább boncolgatni ezt a témát:
gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/07/18/az_ormenyek

KatalinHZ. 2012.06.13. 16:34:46

Ami azt illeti, én keresztény vallású vagyok ( római katolikus), de származásra zsidó, nagymamai ágon. A nagypapám német. :) És közben tökéletesen magyarnak érzem magam...
Akkor engem most ki szidhat?
süti beállítások módosítása