Puzsér Róbert és
Farkas Attila Márton blogja

Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton (FAM) társadalmi folyamatokat gyorsító, terápiás jellegű, konfrontatív szellemi workshopot tart az élet legfontosabb kérdéseiről.

APU, FACEBOOK, AKTUÁLIS INFO

Apu, facebook, aktuális info

Csak akkor látszik, ha be vagy jelentkezve a facebookra.

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )
Szerda 18:00
(Ez vátozhat)
Kövesd a Facebookon!!

Várunk az Ellátóban !

18:00–20:00

Ha neked sem volt gyerekszobád!

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )

Címkék

9/11 (1) civilizált (1) férfi (1) indián (1) kékharisnya (1) kereszt (1) korona (1) köztársaság (1) laci (1) legrosszabb (2) magyar (1) marketing (1) náci (1) (2) Oszama (1) Rambo III (1) rendszer (1) sanyi (1) spam (1) szar (1) szex (1) szittya (1) szűzkurva (1) wc (1) zsidó (2) Címkefelhő

Állandó oldalak

Utolsó kommentek

A tíz legrosszabb dolog, ami egy nővel történhet

2012.05.20. 08:00 Apu azért iszik, mert Te sírsz!

10. helyezés: Előnytelen külső

Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális értelmében. A nők a vadászok, a férfi a vad. A nő külseje: alakja, arca, ruhája, sminkje olyan vadászeszközök, amilyen az ősember számára a levadászandó állatokat megtévesztő állatbőr-gúnya volt. A csúnya vagy rossz ízlésű nő kevés és soványka zsákmányt ejt, s még annak konzerválását is sokkal nehezebben végzi, mint az előnyösebb külsejűek.

image10.png

Árulkodó, ahogy az egyik nő mindig megszólja a többit: ennek vagy annak nincs melle, lógós melle van, görbe a lába, kövér, nagy a segge stb. Meglepődve tapasztaljuk, hogy még a kifejezetten jó gádzsit is leszólja a másik. Ebből oktondi férfiak arra a hamis következtetésre jutnak, hogy a nők utálják egymást. Szó sincs róla! Ez nem utálat, ez konkurenciaharc. Melyik cégtulajdonos olyan hülye, hogy a reklámspotjaiban a konkurens cég termékét fényezze?
Mindazonáltal az előnytelen külső azért kapta meg csak a legutolsó helyezést, mert a technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már egy grizlimedvéből is lehet jó nőt varrni, csak pénz kérdése.

9. helyezés: Nem lehet saját gyereke

Ez valóban kibaszás egy nő számára, de korántsem azért, amiért az ostoba férfiak hiszik. Az aranyfényű „anyaság” annak minden szentimentalizmusával a nők által a férfiakba szuggerált mítoszok egyike. Pontosan olyan babona, mint a „szexuálisan túlfűtött nő” legendája. Ilyesmi köztudottan nem létezik. Ahogyan a szex, úgy a gyermek is eszköz csupán a nő számára, amely a férfi kizsákmányolásának lehetőségét biztosítja. Vagyis a szülés kétségtelenül fontos egy nőnek, hiszen a férfit ezzel ejti túszul, és amíg van rajta mit facsarni, zsarolni is fogja vele. A gyermek igazolja a férfi számára azt az értelmetlen szolgaságot, amelyre napról napra idomítják.

image9n.jpeg

A kérdés nagy szakértője Esther Vilar így ír: A férfi a nő majd a gyermek segítségével alibit teremt a saját rabszolgasorsának, mesterséges igazolást siralmas életének. A nő a „család” nevében örömmel veszi igénybe a férfi szolgálatait. „Elfogadja a rábízott túszokat, és azt teszi, amit a férfi óhajtott: egyre szorosabban magához láncolja és élete végéig zsarolja - a maga hasznára.”

8. helyezés: A nős férfi

A klasszikus szituáció: kiderül a csávóról, hogy minden este várja otthon egy gondos és féltékeny feleség. A vadász rájön, hogy a zsákmányt már valaki más bezsákolta. Tetézi a bajt, ha a feleség mellé még két gyerek is felsorakozik. Mivel a férfi alapjában véve hűséges, érzelmileg monogám természetű – ezért is zsarolható oly könnyen -, így fogvatartóját nem nagyon akarja otthagyni. Ezért a legtöbb esetben a szerető húzza a rövidebbet a két nő párharcából.

image8n.jpeg

Tanulság: Hölgyeim! Rabszolgákra vadászni sportszerűtlen, a tulajdonjog a burzsoá társadalom alapköve, védelmezi a közgondolkodás, az állam, az egyház valamint a férfiak szolgai természete.

7. helyezés: Elhagyják egy jobb nőért

Ugyancsak klasszikus eset: A pasi lelép egy tíz centivel magasabb (tűsarkú) és tíz kilóval könnyebb plázapicsával. Ráadásul arra hivatkozik, hogy a korábbi nője nem volt számára szellemi partner továbbá „nem értette meg őt”. Eközben az új tulajdonos nyilvánvalóan olyan ostoba, mint a segg, és érzelmileg olyan sivár, mint egy üres kültelki raktár. Csakhogy minden csávó megfordul utána.

image7.jpeg

Mit lehet ilyenkor tenni? Miután a tulajdonából kisemmizett, szerencsétlen nő kisírta a szemét, és átrágta magát egy éjszaka alatt egy vödör jégkrémen a ribanc barátnőjével (aki őszinte empátiát tettetve mindenféle szemét, szar alaknak elhordja a csávót), kijózanodva, túltéve magát a dolgon vadászatra indul. Fajtája természetes intelligenciájával pontosan tudja, hogy a préda egy nála kevésbé vonzó gáré pasija lesz.

6. helyezés: Női főnöke van

Korábbi posztunkban (a tíz legrosszabb dolog, ami egy férfival történhet) pontosan leírtuk, hogy a női főnök falloszromboló képződmény. Ez alapján könnyen azt hihetnénk, hogy egy nőből az azonos nemű beosztott ezzel ellentétes pszichológiai hatást vált ki. Egyik nő erősíthetné a másikat, sőt példát mutathatna: "Te is csinálhatsz karriert ebben a szemét férfitársadalomban."

image6.jpeg

Csakhogy ez kurva nagy tévedés! Ha a férfit a főnöknője már puszta létével szimbolikusan kasztrálja, akkor elmondható, hogy a női beosztottnak a petefészkeit a csiklójával együtt metszi ki. Ha tehát egészséges társadalmat akarunk, egy nő ne legyen főnök!

5. helyezés: A barátnője vagy a húga lenyúlja a pasiját

Ezt nem kell magyarázni. Mivel predátorokról van szó, minden nőnek minden nő a vetélytársa. Nők között nincs se barátság, se rokoni kapcsolat.

image5.jpeg

Egyszer egy nő megpróbálta, milyen lehet bizalmat tanúsítani más példányok iránt. Válaszul a többi szuka a szemét kivájta, a méhét melleivel együtt amputálta, lábait térdből csonkolta, majd teát főzött neki, bedauerolta a haját, kilakkozta a körmeit és munkahelyi pletykákat súgdosott a fülébe.

4. helyezés: Anyuci kislánya marad

Ismerjük azt a nagyon nyomasztó jelenséget, amikor a férje által elhagyott, magányos anyuka a lányával „barátkozik”. Vele jár fodrászhoz meg vásárolni, és a nap huszonnégy órájában mantrázza neki a férfigyűlöletet. Tönkreteszi a lánya valamennyi párkapcsolatát, lebeszéli a szerencsétlent a felbukkanó hímneműekről, mondván, minden férfi szemét strici, és a jó anya csak meg akarja óvni szegénykét, nehogy úgy járjon, mint ő. Ezt sokszor azzal tetézi, hogy szarabbnál szarabb holmikkal lepi meg áldozatát.

image4.jpeg

Egy szó mint száz, a kedves mama mindent elkövet, hogy a kislánya ne nőjön fel. Téved, aki azt hiszi, hogy mindezt azért teszi, mert magányos, nem tud pasit fogni, és a gyerekében látja az egyetlen vigaszát-támaszát. Ez igaz lehet egy fiúgyermek esetén, akit az anyja gyermeki státuszban tart (lásd: a tíz legszarabb dolog, ami egy férfival történhet). Az anya lányának infantilizálásával azonban a vetélytársától szabadul meg, ráadásul magát még fiatalabbnak is érezheti, ha csak kislánya van, nem felnőtt gyereke. Mint amikor a komplexusos-önbizalomhiányos női fodrász ösztönösen, de módszeresen elbassza a hölgyvendégei frizuráját. Csakhogy a fodrászt le lehet cserélni, az anyát meg nem.

3. helyezés: Elkúrják az esküvőjét

Megsavanyodott a túrótorta, elromlott a hűtőgép, a nagybácsi bebaszva lerántja a terítéket, a menyasszony kölcsönzött ruhájára ráborul a marhapörkölt, lehet kalkulálni, hogy legalább a kár egy része kijön-e a menyasszonytánc bevételéből. A vőlegény eltűnik, kínos a várakozás, aztán kiderül, hogy az egyik koszorúslánnyal kúr a vécében. Megjön a hír, hogy a nászútnak lőttek, mert az utazási iroda csődbe ment, de a pénzt nem kapják vissza. És így tovább. Vígjátékokból ismerjük az ilyesmit, és röhögünk rajta, noha a valóságban ez egyike a legnagyobb tragédiáknak egy nő számára.

image3.jpeg

Közkeletű bölcsesség: a férfi feleséget akar, a nő esküvőt. A legtöbb nőstény az úgynevezett „komoly kapcsolatra” gyúr, ami azt jelenti, hogy elkap egy balekot, aki hajlandó dolgozni és költeni rá, aki társadalmi státuszt és védelmet jelent a számára. Ennek győzelmi tora az esküvő, a legnagyobb esemény a nő életében. Az esküvővel kapcsolatban a kötelező mellékmondat: "ez az én estém, tökéletesnek kell lennie". Ha elbasszák, az egyszerre sorscsapás és rossz ómen.

2. helyezés: A kamus csávó

A cím félrevezető. Nem arról van szó, hogy a csávó kamuzik. Egy nőnek ez soha nem akkora probléma, mint mutatni szokta. A csávók esetlen, átlátszó, gyerekes hazugságai sokkal inkább szolgálnak jó ürügy gyanánt a kézben tartásukhoz, esetleg ahhoz, hogy kidobják őket, ha a nő jobbat talál magának. Itt tehát nem erről van szó, hanem arról, amikor maga a csávó a kamu. Amikor például a vőlegényről hirtelen kiderül, hogy egy csóró senki. A limót a haverok kölcsönözték, a Rolexnek látszó óra egy kairói trafikból származik, a Pierre Cardin öltöny meg leesett a teherautóról, úgyhogy van a Hugo Bossból is kettő.

image2.jpeg

Egy nőnek ez sokkal nagyobb csapás, mintha naponta csalná őt a pasija. De még a nős férfinél is nagyobb, hiszen van rá példa, hogy a lelkiismeretfurdalástól gyötört szerető mindenfélével elhalmozza kedvesét. A pénztelenségre azonban nincs gyógyír. Ráadásul elképesztően frusztráló egy vérbeli vadász számára, amikor belengetik neki a nagy trófeát, amiről aztán kiderül, hogy egy céllövöldés szar. Olyasmi lehet ez, mint amikor a szomjazó a sivatagban egy kúthoz ér, amiről kiderül, hogy kiszáradt.

1. helyezés: Ő tartja el a pasiját

Az ismert mondás szerint az álomvőlegény 80/42/70, azaz nyolcvan éves, negyvenkét fokos lázzal fekszik a kórházban, és a bankban hetven millió várja az ifjú özvegyet. Ennek ellentéte a nő végzete: a sármos, nagy dumás, jóképű és jó testű csávó, akinek se lakása, se kocsija, csak adósságai, és aki ráköltözik a gádzsira, nem hajlandó dolgozni, viszont mindenféle nagyszabású irreális tervvel eteti.

image1.jpeg

A nő persze reménykedik, hogy majd csak beérik a vetés, de tudat alatt érzi, hogy ez a nap sosem jön el. Eközben dolgozni kényszerül kettőjük helyett is, ennek következtében önmagát nem tudja kiteljesíteni, sőt, lassan leamortizálódik, amit persze a pasija folyton az orra alá dörgöl, és ezzel zsarolja. "Szar nő lettél, de én szeretlek!" A nő lebénul, kilépni nem tud, mert eluralkodik rajta a félelemmel vegyes kivagyiság. A pompás hím ugyanis státuszszimbólum, amiért nőtársai irigylik, minthogy nem tudják, hogy élősködőről van szó. A kiszolgáló és egyben kiszolgáltatott nő önbizalma megcsappan, retteg, hogy nem tud még egy ilyen jó pasit szerezni. Így válik a nemi programja alapján született kizsákmányolóból nyomorult kizsákmányolt, vadászból préda. Ennél nincs lejjebb.

Utószó

Talán sokakban fölvetődik, hogy miért nem szerepel listánkon a szexualitással kapcsolatos problémák egyike sem. A válasz egyszerű. A nőket ez igazából nem érdekli. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a nők nem szeretik a szexet, az csak eszköz a számukra egzisztenciájuk megteremtéséhez. Egy nagy farkú kúrógép birtoklásának egyetlen előnye, hogy legyen mivel dicsekedni a barátnőknek. Teljesen mindegy, hogy a férj vagy élettárs buzi, mikroszkopikus péniszű vagy impotens, ha elég jól szituált ahhoz, hogy biztosítsa a nő státuszát, és ellássa mindennel. A nő még jobban is jár, mert ilyen férj mellett nem kell megjátszott orgazmusokat produkálnia, ami köztudottan fárasztó és unalmas rutin. Alibifeleségnek lenni kényelmes és kifizetődő.

image0.jpeg

Ezért nem szerepel az sem a kellemetlenségek listáján, amikor rájön a nőstény, hogy leszbikus. Ez egy nőnek egyáltalán nem jelent olyan krízist, mint egy férfi számára. Két nő egymás pinájával úgy játszik, mint a sajátjával. Úgyhogy maradjunk meg a nők valódi, komoly problémáinál!

A bejegyzés trackback címe:

https://apu.blog.hu/api/trackback/id/tr354524721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzaszaG1 (törölt) 2012.05.20. 21:29:24

Mindent ketten írtok?
Csak tisztázzunk valamit, melegek vagytok?

shushu2 2012.05.20. 21:34:01

De jót nevettem :D aki kiakadt a blogbejegyzésen az nézzen a tüörkbe és lássa be hogy ez a viccesnek szánt bejegyzés lehet véletlenül betalált :D

Vass Linda (törölt) 2012.05.20. 21:35:02

A normális unalmas és közepes. (Egy nem egészen normálisnak, mint én vagyok.)
Habár nem tudom, mi az etalon, amihez mérjük és viszonyítjuk a normalitást?

Szőkeherceg-bombanője 2012.05.20. 21:38:16

@famfam: Puzsér folyik mostanában a csapból is. Biztos vacak érzés, hogy háttérbe szorultál a Mindentelsöprő Médiaúthenger mellett, marhára sajnálom is. Az írás ettől függetlenül gyak. csak arra jó, hogy mélyen belekavarjon a lenézett szellemi trutyiba.

Szőkeherceg-bombanője 2012.05.20. 21:43:13

@Zsit (nyau és rémizé): Az index fórumán nevelődtem hosszasan. :) És azért nem tudok egy ilyen írás mellett elmenni legyintve, mert férfiak egy része egész komolyan elhiszi ezeket. Az élet valódi és igazi törvényszerűségeinek gondolják és sírnak és hibáztatnak nőket, miközben majd' belegebednek a dugáshiányba. És ez annyira szomorú. Ott ácsingózni a cukrászbolt kirakata előtt, nagyokat nyelni és közben komoly ideológiát faragni arról, hogy miért is vacak és értéktelen az egész cukrászda. Totálisan életidegen, sehová nem vezető stratégia.

Anti Anyag (törölt) 2012.05.20. 21:44:52

" A férfiak monogámok"

Jó duma, csak így tovább:)

Amúgy ez a poszt tipikus példája annak, hogy mennyi szemét van a neten, pár éve trend, hogy komolyan leírnak marhaságokat, persze nyilván Puzsér is hétfő reggel villog, mennyien szóltak hozzá.

Én mondjuk ezt megbocsátom, mert ez legalább humoros volt, jót röhögtem. A hasonló politikai, na azok az elkeserítők, ezerszer inkább a kuruc, azoknak legalább stílusuk van.

Augustin 2012.05.20. 22:09:00

Az igazi legrosszabb dolgokon nem lehetne ennyit röhögni.
1. gyerek halála
2. férj halála
3. Felnevelni szeretetben egy fiút, aki aztán jelentkezik az idegenlégióba, vagy boxoló lesz, vagy...etc
4. nemi erőszak
5. mell/petefészekrák
stb...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2012.05.20. 22:11:46

@Zsit (nyau és rémizé):

Azért kell, mert az a kényelmi állandó, és mellette lehet szeretőt tartani. Ja, nem jó, a nők nem is szeretnek szexelni.:) Mindegy, szóval mellette lehet vadászni, na.:)

Aaszpazia 2012.05.20. 22:12:33

Ha csak egyetlen szerencsétlen flótás is komolyan elhiszi ezeket a baromságokat, máris helyrehozhatatlan kárt sikerült okozni. Nyilván nem a Puzsér írta, ugyanis akkora egóval mint amivel ő bír, fel sem merülhet, hogy egy nő ne az egyénisége miatt legyen oda érte.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2012.05.20. 22:14:33

@Augustin:

Ne már. Inkább legyen légiós, mint anyuci lúzer fiacskája.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.05.20. 22:15:41

@Szőkeherceg-bombanője:
te szegény :)

Hát dugáshoz minimum ketten kellenek térben és időben összetalálkozva.
Aki még egy lépést se bír érte tenni, az meg is érdemli.
Mint anyu kicsi fia, vagy a házas partnerrel kufircoló.

Háde kiváló dolog az egyedüllét is tulajdonképpen, nem értem, mi vele a baj. Mi mást lehetne csinálni, mikor ennyi selejt van a földön? :)

pimpalini 2012.05.20. 22:18:36

Goldoltam délután nem szólok arról, hogy az általam amúgy nagyon nem kedvelt Puzsér korábban már írt a férfiakról is egy hasonló összeállítást.
Inkább megvártam, hogy a turbófeminista nőszerkezetek idejöjjenek felháborodni...:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.05.20. 22:19:28

@Mj:
a Szakirodalom azt mondja, hogy felerezsipasi :)(ebben a felállásban nem kell szeretni a dugást, de szükséges rossz a felerezsi elérése céljából)

pimpalini 2012.05.20. 22:27:33

@Szőkeherceg-bombanője:

Hát, aki elméleteket gyárt ahelyett, hogy dugna, meg is érdemli...:)

@csi szi:

Ezen meg egyáltalán nem csodálkozom. Ez az ember már akkor antipatikus volt, mikor még nem volt híres. Mikor még valami politikai műsorban ugatott le mindenkit "jogvédő" felirat alól, miközben a vitapartnerei neve alatt "közgazdász", "jogász", illetve "műsorvezető" felirat figyelgetett.
Kellemetlen jelenség, de már mindegy. A mai magyar médiában a lehető legjobb helyre került az x-faktorral.

TGabi 2012.05.20. 22:57:56

Mi volt ez a szellemi kútmérgezééésss? Na!

hermetikus (törölt) 2012.05.20. 23:12:53

Micsoda mocskos aljas rohadt kurvák... Nem igaz, ilyen egyszerűen nincs. Mert, ha a férfi lakását elviszi az a mocskos rohadt kurva exe, mert elviszi, akkor mivel nincs lakása, semelyik másik rohadt kurva nem fog vele baszni, azért, mert valójában csak egy mocskos rohadt kurva. Ha pedig valamelyik mocskos rohadt kurva az ő exétől lenyúlt saját lakásába mégis beengedi, akkor már a második alkalommal házasságot követel a tiszta szerelem jegyében.

És akkor a mocskos rohadt kurvák szerint ő a hülye, mert ahelyett, hogy baszna, a mocskos rohadt kurvákról elmélkedik, hogy mekkora mocskos, cafrangosra baszott aljas szemét rohadt kurvák. Mégis mi mást tehetne? Érdekelne a megoldás, mert szerintem ilyen helyzetnek nincs megoldása.

A mocskos rohadt szemét kurvákat ez pedig természetesen nem érdekli, ehelyett az önbizalom hiányának káros következményeiről elmélkednek, többek közt. Pedig az még lenne, csak lakása nincs a farka, a baszhatnékja meg az önbizalma mellé.

hermetikus (törölt) 2012.05.20. 23:35:28

Szóval az ember néha nem hiszi el, mennyi nőnemű förtelem között él. Pedig ez nem (rém)álom, ez a valóság. Nincs lakásod, mert kifosztott az élet, meg annak nőnemű ürüléke? Persze, biztos kicsi a pöcsöm. Hogyne. Nem igaz ugyan, de így már világos.
Ez a magyarázat. Ma is többet tudunk tehát, mint tegnap, ez a lényeg.

Vass Linda (törölt) 2012.05.21. 00:20:28

@Loona: "a szexet akkor nem szeretjük, ha olyannal kell lefeküdni, akivel igazából nem akarunk, de szeretjük azért annyira, hogy nem akarjuk megbántani sem..."

És ezt így hogy? - hogy klasszikust idézzek.
Ez az irgalmas szamaritánus-szex?
Józsi bácsi féllábujjal az urnában figyelget a szomszédban, hetvenöt éves, szemén szürke hályog ücsörög unottan, keze ütemesen reszket (recskához remek!) de kurva jó ember, szeretem a kis kopasz fejét.
Úgyhogy holnap lefekszem vele!
(Ha még feldörzsölhető, mint Aladdin rozzant olajlámpája, persze csak akkor.)

hermetikus (törölt) 2012.05.21. 01:01:59

Megdögölhetsz te is, baszd meg...

hermetikus (törölt) 2012.05.21. 03:05:12

@Szőkeherceg-bombanője: A konklúziód tehát tökéletesen helytálló. Sokan vagyunk így, hogy kifosztva, csüdig legyalázva ádigálunk kint, a cukrászda kirakata előtt, mert odabent a magadhoz hasonló mocskos kurvák csak pénzért kaphatók, ami nekünk pont azért nincs, mert a magadhoz hasonló mocskos kurvák már számtalanszor kifosztottak, kizsebeltek minket, utcán ácsorgókat, sokféle értelemben is persze...

Semmi jelentősége annak, hogy káromkodással, röhögéssel vagy éppenséggel ideológiagyártással reagáljuk ezt le, lényeg, hogy baszás azért nem lesz, mert nem tudjuk megfizetni a riherongy kurvákat. Az önbizalom pedig szarnak se használható ilyenkor, mert az is pénzbe kerül, méghozzá sok pénzbe, talán az a legdrágább dolog az összes közül, ami nekünk pedig pont miattatok nincs, te agyatlan szemét hülye picsa...

északfok5 2012.05.21. 04:19:00

A nők nem szeretik a szexet?
Kedves famfam és Puzsér, a ti nőitek nem szerették/szeretik a szexet?
Ha a farkatokkal van baj, kicsi, vékony, hamar elmentek stb., akkor még mindig van ujjatok és nyelvetek, tanuljátok meg megfelelően kihasználni eme adottságaitokat, és meglátjátok, egy csodás világ, az érzékek birodalma tárulhat fel előttetek közösen... mármint a csajaitokkal. Hiszen tanulni sosem késő! Mit is mondott Lenin? :DD

famfam 2012.05.21. 09:10:15

@Szőkeherceg-bombanője: Sose szerettem a nyilvánosságot. Tudod, valamikor értelmiségi voltam:-), és olykor szerepelgettem itt-ott. Nem jó dolog a reflektorfény, amikor megismerik az embert az utcán. Úgyhogy ez nem zavar. Meg aztán legalább a Robi viszi el a balhét:-) Pontosabban: nem ez zavar, hanem hogy a közös melóink (mert van még más is, ennél komolyabb) rovására megy a dolog.

famfam 2012.05.21. 09:11:15

Látom a vita igen kulturált formákat öltött. De jó lenne látni titeket, csajok, ahogy a képhez hasonlóan egymás haját tépitek!:-)))
Ezért érdemes ilyesmit írni.

Lis.beth 2012.05.21. 09:39:04

Úgy vélem néhány nőnek lehetne egy 11es pont is,ami így szólna: "Elolvasni ezt a cikket!"
Szomorúnak tartom hogy nő nemű társaim a fent írott kis anekdotán marakodnak. Miért kell ennyire komolyan venni? Én személy szerint jót mosolyogtam az egészen :) Ha tényleg ez lenne a 10 legrosszabb dolog ami egy nővel történhet,akkor nem rimánkodni hanem örülni kéne... Véleményem szerint van ezeknél sokkal rosszabb is. Viszont ha ti komolyan a felül írott passzusokat tartjátok a legborzasztóbbnak,akkor az nagyon sajnálatraméltó...és az ilyen nők miatt skatulyázzák be a férfiak a normálisabb nőket is ebbe a kategóriába.

mAdve 2012.05.21. 10:34:49

Végre megértettem mi célból kezdtek a srácok ebbe a blogba. A szeretet éhsége hozta ki belőlük.
Az utolsó két bejegyzés szolgált Robi 21. századi formában eszközölt coming out-jához...
Ám nem fogunk sajnálni!
Az előző poszt kicsit kiszínezve összefoglalja az elmúlt éveinek történéseit, majd most az okokat is megismerhetjük.
Ezek után lehet nem is lesz több poszt, mivel elérte célját.
Remélhetően most már megbékél magával, mert a megnyilvánulásaiból nagy bizonyossággal érezhető ki az a semmivel sem összehasonlító frusztráció amit a szopóálarc rendszeres viselése okoz. Dráma lehet a maga fajta pajkos mackónak a passzív, befogadó szerep...
De most már vállalhatja magát és akár szabadon táncolhat színes latexben, rikító parókával feldíszített teherautók platóján huncut pajtásaival. Ha idén ez nem jön össze az Andrássyn, foglalhat olcsón a wizzel valamelyik külföldi nagyvárosba! Szerintem kicsit maradhat is, kezdjen új életet.

Dökvín 2012.05.21. 11:07:01

@hermetikus: Ne izgulj, nyuszi, van megoldás a problémádra! Válts preferenciát! ;) Ha a mocskos kurvák nem jöttek be, még mindig próbálkozhatsz a normális nőknél (amennyiben előtte sikeres világlátás- és stílusváltást valósítasz meg természetesen), vagy ha mást nem, hát irány a homárfront. :*

Dökvín 2012.05.21. 11:08:23

@Lis.beth: pontosan így van szerintem is

famfam 2012.05.21. 11:17:48

@északfok5: Végre egy valamirevaló válasz. Csávó vagy, ugye? (Bár az első mondat nem kellett volna. A "recepted" önmagában ütősebb komment lett volna.)

Augustin 2012.05.21. 12:20:46

@Lis.beth: Mindenki azt képzeli magáról, hogy ő a normálisabb fajta...:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2012.05.21. 14:10:54

@Zsit (nyau és rémizé):

Mit mondjak, ez egy elég béna szóösszetétel.:P

Vass Linda (törölt) 2012.05.21. 14:30:37

@hermetikus: Előtte succubusként kiszívhatom a nyakadból azt a drága életet? :D

Vass Linda (törölt) 2012.05.21. 14:37:56

@Lis.beth: Ki marakodott?? Hol? Hol? Hadd lássam én is! :D

Vinnyogva röhögtem, magam se írhattam volna jobban.
Róbertnek szép levelet rittyentettem, (Remélem örült neki!)... másik cukorborsóval enyelegtem egy rövidet, egyszóval jól telt a nap.

északfok5 2012.05.21. 18:00:05

@famfam: Bár kívülről nem úgy tűnik, az általatok leírtak alapján androgün lehetek...

északfok5 2012.05.21. 18:15:48

@hermetikus: Kedves nick! Kérlek, vizsgáld felül a kedves mamádhoz fűződő viszonyodat - a hozzászólásaid alapján azt feltételezem, ehhez szakértő segítségére lesz szükséged -, és meglátod, meglepő, egyszersmind életed folyását minden bizonnyal jobb irányba vivő felfedezésekre tehetsz szert. Sok sikert!

20.46 2012.05.21. 20:49:23

@északfok5: "Anyukád is kurva?"

Tisztelem őt, mint az édesanyám, mert felnevelt, mert rengeteg törődést kaptam tőle, mert jó volt hozzám, és ezt mint gyermek, ahol tudtam és lehetőségeimhez mérten alkalmam is volt rá, viszonoztam. Jó édesanya, tényleg az. Azt az oldalát, amit egy párkapcsolatban édesapámnak kellett átélnie vele, engem nem érintett. De ettől még nem fogom őt kivonni egy olyan meggyőződésem alól, ami mellett kiállok.

FYI: ribanc.blog.hu/

Colette 2012.05.21. 20:57:28

Sikerült az összes okos képzetet összegyűjteni és megfelelően bicskanyitogatóan tálalni ahhoz, hogy bekajáljuk! Nekem is majdnem sikerült, de a röhögőgörcs kijózanított. :) Na most megyek, és elköltözöm anyámtól és leváltom a női főnökeimet.

Gé a könyvtáros 2012.05.21. 23:51:48

@famfam: no nézd, apu a catfightra gerjed? :)
A pasis lista sokkal jobban ült.
Ennek hamis a címe, helyesen: "A tíz legrosszabb dolog, ami egy nővel történhet, és végül a férfi szív miatta". Egynek jó, ínséges idők járnak, meg kell becsülni a ritka posztot.
Akkor is, ha ez már a harmadik, ami ugyanarról szól. Pedig azt hittem, a szűzkurvás után eláraszt benneteket a jótét, megváltó szex, a "tíz legrosszabb, ami egy férfivel" pedig csupa megmentő terézanyut sodor a hálóba; és a két halmaz bizonyos nők személyében metszi egymást. Hát nem értenek ezek a szóból?!?
Bár szerdán a Mikában leszek, fogalmam sincs, milyen minőségben; az apu-tipológia alapján már asse tudom, fiú vagyok-e vagy lány.
:)

Niurka (törölt) 2012.05.22. 01:15:58

A tizenegyedik legrosszabb, hogy egy homoszexuálisan kövérkés, bajuszos és/vagy körszakállas (igazi férfinak nem kell arcszőrzet, az csak az erőszakosaknak és a pedofiloknak van) pasival hozza össze a sors. Ezek ugyanis lúzerek. Már a gimiben is rajtuk röhögött mindenki, csajhoz csak akkor értek, ha a szűk folyosón a tömegben hozzájuk tudott dörgölőzni (ezt meg is tették, mert így potyáztak, majd esténként erre verték otthon). Később is senkik voltak, ezért egész életükben gyűlölték a nőket, ahol lehetett igyekeztek törleszteni nekik. Visszaelőztek az autópályán, beugattak a boltban. Aztán valami ronda, szőröslábú, erőszakos (magát persze ártatlan jókislányként eladó) pinát elvettek, akik (ahogy a saját listájukon írják is) beszült egy-két kölköt és ezzel egy életre bebetonozta magát a lúzerek életébe. A lúzer eleinte örült, hogy végre dughat, de hamar rájött, hogy ez csak a gyerekek nemzésére kellett (lásd saját listája), azóta megint a bomba csajok virtuális testére veri a budiban, ha nem nyit rá az erőszakos felesége. Otthon egy beszari, csicska papucs, ez még több gyűlöletet szül benne a nők iránt, ezért házon kívül még erőszakosabb a nőkkel. Előszeretettel használja a "mi van, a nehéz napokat éled?", illetve a lekurvázást, mint jolly jokereket. De hát egy lúzertől mit vár egy nő? (nem a felesége, az nem nő, az már praktikus rövidhajat vágatott és a "gyerkőccel" foglalkozik csak, és a Millenáris parkba jár a többi kretén nőszerű lény közé). Tehát lúzerünk a karrierjére koncentrál. Nos, ez van neki, hiszen míg a bickókirályok a csajokat és a sportot hajtották a gimiben, addig a puhánytestű lúzerek a könyvtárban olvasztották a padozatot. Hosszas kussolások, megalázások és nyalizások után bekerülnek a médiába (blog, tévé, újság, stb.) és igyekeznek népszerűségük minden cseppjét kiélvezni. Jónőhöz még mindig nem jutnak, de egy-két ótvar pina már jut nekik, hiszen köztudott, hogy a nők jelentős hányada gerjed a zsére. Tehát mikor a kis koktélvirsli fütyijüket (nekik sosem lesz farkuk, csak fütyikéjük) bedugják az éppen aktuális feltörekvő tanyasi liba szájába, akkor májernek hiszik magukat, miközben a jónők még mindig a bickókirályok és a sportcsászárok alatt nyögdécselnek.

hermetikus (törölt) 2012.05.22. 08:00:08

Ne dühöngj már Szépséges Gyönyörűm, meggyőztél... Hidd el, ilyen szépeket sose mondtak még nekem... Mert hiába is bámulunk egymásra, mint a hülyék, hogy hát ez meg ki... Nem fogjuk tudni elengedni egymást... Egyfolytában egymást marjuk, aztán rettegünk a következményektől. Kár az elpazarolt időért. Úgyse lesz vége. Sose lesz vége. Beszélni kéne most már inkább. Tényleg nagyon hülyék vagyunk. De főleg te. Részemről vajna akoncsilá... (És nem "akoncsilosz". Az mást jelent. Sok hülye, még oroszul se tud. Én se tudok, viszont hülye sem vagyok.)

erina 2012.05.22. 12:23:57

@Gé a könyvtáros:
szia, nem a mikában lesz 23-án, hanem a vele szemközti kőleves étteremben a pincében, mert most vlm 3 napos jazz fesztivál van a mikában és nincs hely és atilla nem lesz mert elment megtisztulni vlm barlangba.

Szőkeherceg-bombanője 2012.05.22. 12:27:48

@hermetikus: Kiadtad a mérget, édes-arany csillagom? Jobb lett ma is, hogy megszabadultál egy bazi nagy adag frusztrációtól? Könnyebb a lelkednek? Mert akkor megérte. :)

Szőkeherceg-bombanője 2012.05.22. 12:30:42

@famfam: Az értelmiségi lét nem zárja ki a nyilvánosság szeretését. Teljesen más kategória a kettő. Hááát, izééé... gondolom akkor a közös melókba köllene energiákat befektetni, nem az öncélú magamutiba. :)

hermetikus (törölt) 2012.05.22. 14:39:13

@Szőkeherceg-bombanője: Ugyan, mikor nem a frusztrációinkat kezelgetjük? Olyan talán nincs is. Ez a normál ember folytonos tevékenysége sajnos, mert nem is engednek neki mást. Aztán ez megunódik idővel, és a normál ember egyszerűen kiszáll. Te is folyton ezt csinálod. Folyton kiszállsz, de te viszont csak ezért, hogy aztán újrakezdhesd. Mint pl. most. Én viszont, ha kiszállok, törekvőleg és inkább csak azért szállok ki, hogy lehetőleg sose kelljen újrakezdeni. A hülyeséget és az őrjöngést. Az is egy létező opció persze, ha valakinek ez nem opció, én viszont sajnos nem tartozom ebbe a csoportba.

A nyilvánosságkerülő módon folytatott közös melók mindenek feletti fontosságának hangsúlyozása viszont szintén egy mindenek felett álló, igen nagy igazság. Különös tekintettel a frusztrációcsökkentésre elsősorban, de főleg és persze! Teljes szívemből támogatom a felvetést, különösen az abban rejlő végtelen perspektívákat. Jóváhagyásra felterjesztve.

Tisztelt Bíróság! Fogyasszák el reggelijüket! Jó étvágyat kívánok!

"-Halló, ki kérte Ravalpindit? Kollégnő, mit kértél?
-Antineuralgikát...!"

hermetikus (törölt) 2012.05.22. 15:46:52

Szép. Tényleg szép virágod van. És csak nappalra engeded be, éjszakára kizárod? Van hol aludnia?

hermetikus (törölt) 2012.05.22. 17:09:48

...és akkor a peckes lecsap, erotikus baromfipornó-show indul...

Viccen kívül. Az igazi pornóba pont az a halálidegesítő és dögunalmas, hogy gyakorlatilag semmi erotikus nincs benne. Engem legalábbis szabályos rosszullét kerülget ezektől a nagy-teljesítményű vaginagépektől. Ezt csak úgy a témához...

hermetikus (törölt) 2012.05.22. 18:54:27

...mondod te. Közben mindig te kezded. És én egy hímnemű ember vagyok ráadásul. Nem tűnt fel? És ezért nekem például minden tökéletesen más, mint neked. És állítólag ezt neked sokkal jobban is kellene tudnod, legalábbis elvileg, mint nekem. És ennek az egésznek így, ebben a formában ezért természetesen megint semmi értelme nincs... Faszom belé... Ahogy szoktad még te is írogatni. Elég sűrű rendszerességgel méghozzá. És próbálj hozzászokni, hogy amíg részedről ez egy világos elvárás, addig nekem eszem ágában sincs téged elbűvölni. Mely világos elvárással már rengetegszer feldühítettél eddig is. Majd ha nem lesz ilyen elvárás, akkor igen. Akkor bármit. De tényleg.

pimpalini 2012.05.22. 21:59:37

Te, hermetikus!:)

Ennyi idő alatt, amit itt eltöltöttél már felszedhettél volna egy nőt, vagy "ribizlizhettél" volna egy jót.:)

Nem unjátok még a gumicsont csámcsogását?:)

pimpalini 2012.05.22. 22:01:50

@hermetikus:

"...mondod te. Közben mindig te kezded. És én egy hímnemű ember vagyok ráadásul. "

Ez amúgy öngól volt. Ha igazán utálnád a nőket, akkor nem lenne ott a hímnemű. Hisz az ember az ember, a nő meg csak nő, nem?;) Tehát nem kell kihangsúlyozni az e,mbernél azt, hogy hímnemű...:)

Valld be, hogy csajozol itt, csak indirekt stílusban, az empátiára, sajnálatra apellálva...:)

hermetikus (törölt) 2012.05.22. 22:06:31

... az ismertetőjelek 11. pontjaként oda kellett volna írni, hogy az előző 10. pontot az elhagyott alany hosszú éveken át ismételgeti egy exet helyettesítő balekkal. Aki számára ugyan hiába teljesen nyilvánvaló már nagyon régóta, hogy csak egy a szokott módon igen szemét átbaszás elszenvedője, és valójában csak az exet helyettesítő prügelknabe-ként használják, folyamatos gyanakvását ennek ellenére mégis hibátlanul semlegesíti a konkrét információ hiánya.

Mely hiány mától fogva természetesen megszűnt.

hermetikus (törölt) 2012.05.22. 22:22:49

Kedves pimpalini... Kár erőlködni. Előbbiek fényében természetesen egy szimpla röhej vagy, én pedig elégedetten nyugtázhatom, hogy ismét jól működött a sejtelmi mechanizmusom. Azért ez se semmi.

És tökéletesen beigazolódott az ősi elv hasznossága is, hogy ismeretlen lényegű helyzetben mindig a legrosszabbra kell készülni, amihez képest a tényleges valóság pedig mindig csak kellemesebb lehet.

Hidd el, jó iskolám volt. A világ tele van hozzád hasonló rohadékokkal.

hermetikus (törölt) 2012.05.23. 03:57:42

Értelemzavaró hiba javítása:

Nem az "előző 10. pontot", hanem az előző összes, vagyis az összes 10 pontot. Elnézést.

Gé a könyvtáros 2012.05.23. 08:17:16

@erina: Köszikösziköszi! A múltkor pedig még tudtam :P
Szóval Attila nem lesz, hát ilyen az én formám :)

tetanusz 2012.05.23. 08:21:28

További javaslatok és valós veszélyek:

30-on, 40-en túl is hatalommal bíró-, celeb- és további státusszimbólum-pasikra bukik, mert nem oldotta meg ovis korában Oidipusz konfliktusát. Értékeket lát bennük, ami a következő zsákutcákba viszi:

- Álompasit ügyesen begyűjti, ám az rövid mustra után úgy dönt, hogy egy ilyen nő pont jó lesz neki gyámnak. Értsd: rábízza unalmas hivatalos ügyeinek és rühellt napi teendőinek (bevásárlás, vasalás, takarítás) intézését, mindezt úgy tálalva a nőnek, hogy a legjobb barátjának tekinti. A nő, miután odáig jutott a méltatlan helyzet tagadása során, hogy mindezt különleges megbízatásnak tekinti, rájön, hogy a férfi felett további tucat nő gyámkodik hasonló módon: rotáló feladatmegosztásban vannak, mind mély meggyőződésben a férfi életében betöltött jelentőségteljes szerepükről, abban bízva, hogy egyszer talán.. de ez sosem lesz, mert a 20-as korosztályban is vannak megoldatlan Oidipuszosok, akiknek viszont jobb a testük.

- Álompasit ügyesen begyűjti, ám gyorsan kiderül, hogy az csak messziről fénylik, amúgy ritka silány anyag, de ezt bevállalni mások előtt már sértené a hiúságát - inkább szív és világgá hazudja, hogy mennyire szerelmes.

- Álompasit leitatja, ügyesen hazaviszi a kérójára, aki a szex során tanúságot tesz arról, hogy nem a homo sapiens része. Amit a nő megtapasztal, azt a döglött kutyájának sem kívánná. A férfi láthatóan nem érti, miért akarja kidobni a nő, helyette gyorsan bealszik, reggel minden felzabál a hűtőből, magával visz ezt-azt, ami ízlik, majd gyorsan elhúz, mondván, siet, barátnőjének szülinapi meglepetést tervez.

- Álompasit ügyesen begyűjti, ám kiderül, hogy az csupán időnként szereti megfűszerezni a recskázást élő anyaggal, ezért van nője - na meg a házvezetési feladatokat is el kell látnia valakinek ingyen... Ezt a nő ugyanúgy nem meri bevállalni a barátnők előtt, helyette azt hazudja, hogy a férfi a tenyerén hordozza, az ágyban pedig igazi lepedőakrobata, teljesen odavan, ilyenre aztán nem számított, reméli hamarosan összeházasodnak.

hermetikus (törölt) 2012.05.23. 09:53:29

OK. Jogos. Ócska szemetek vagyunk. Így igaz. De ezt a célorientált begyűjtősdit (A. P.-féle hántör-üzemmód) továbbra is nehezen veszi be a gyomrom. Bár inkább az a valószínűbb, hogy keveset tudok, és még annál is kevesebbet vallok be saját magamról... Nem beszélve arról, sajnos erős hajlammal illegetem magam mindenféle morális magaslatokon, amit, érdekes módon, nálad pl. egyáltalán nem láttam. Kicsit meg is szégyenültem, de óriási kő... Tényleg az az igazi szuperintelligencia vagy, amilyennek gondoltalak. Egy extraklasszis. Nem semmi. Rohadékozás sürgősen visszavonva, bár azért sáros vagy te is jócskán benne. Őszintén bocsánatot kérek és köszönöm a gyors tragédiafelszámoló operatív beavatkozást. Szeretlek nagyon.

hermetikus (törölt) 2012.05.23. 10:52:35

Hmm. Mindent egybevéve, azért jót veszekedtünk, nem? Nagy csata volt, óriási balhé... Csak úgy hullottak a pofonok... Mindent összetörtünk a kocsmában. Te Józsi, szójjá aztán legközelebb is, ha lesz valami böcsületes hirig, szólok a Lakatos Francinak, meg hozom a sógort is, ki ne haggyá' mán, mee' letépem a...

tetanusz 2012.05.23. 12:49:06

Szívesen. A köveket nem szabad hordozni, mert fáj tőle a szívünk.

hermetikus (törölt) 2012.05.23. 13:35:30

...vagy le ill. megszakad. A kövek a falba valók. Mert az elbírja. Például Kőműves Kelemenné helyére, mert ő is egészen másra való...Diese Funktionen sind immer wieder Probleme.

Tátray Károly uram óhajtana kondoleálni Frau Arcszőrzetes asszonyomék előtt, ki legelső munkáslevelezőként ösmeretes talán még a régi szép időkből.

Biztathatom-e nemzetes barátomat azon kegyes hajlandóságával, miszerint bejelentkezése esetén ismerősévé fogadja őt?

hermetikus (törölt) 2012.05.23. 15:22:33

...hogy mikor? Bármikor, bárhol, akárhányszor... Csak egy néhány szó.

hermetikus (törölt) 2012.05.23. 21:41:49

Második feleségem is mindig azt mondta: éles a nyelvem... Tényleg éles volna? Nem is vettem észre...

Bicepsz Elek77 2012.05.24. 12:34:34

Top 10 worst female health habits
RealBuzzRealBuzz – Tue, May 22, 2012 09:00 BST

Email
Print

Wearing heels

More and more of us are opting to wear heels on a daily basis, and this could be bad news for our health. High heels affect our posture, put pressure on joints, and can lead to a range of conditions including arthritis, hammer toes, back pain and tendon injuries – and that’s before you take into account any heel-related accidents! To minimise damage, limit your heels to 1.5 inches for daily wear, and wear insoles to help reduce the pressure on joints.

Women wearing high heelsWomen wearing high heels

Carrying a heavy handbag

With the rising number of gadgets and accessories the majority of women haul around, many of us are carrying around several pounds of weight on our shoulders every day. As a result, lots of us are also putting our long term health at risk. While you may not feel the effects right now, lugging around a heavy handbag can lead to serious back problems and neck pain as well as poor posture. Don’t wait until the damage is done – do your health a favour and try clearing out all non-essential items and switching to a smaller bag.

Sleeping in makeup

Most of us have succumbed to the temptation to sleep in our post-party makeup at some point. However, leaving makeup on overnight – along with the dirt and oil that naturally accumulates on skin throughout the day – is a quick route to clogged pores, congested skin and spots. Sleeping with mascara and eye makeup on can also affect your health by causing eye irritation, bloodshot eyes or even infection.

Matching men drink for drink

From networking drinks to first dates and social events, there are many instances when women may feel compelled to keep up with the drinking habits of the opposite sex. However, women not only tend to weigh less than men but they have less body water to dilute the alcohol, which means they tend to get more drunk more quickly. To minimise the risks of alcohol on your health, try to keep within the recommended guidelines for alcohol consumption and alternate alcohol with soft drinks.

Wearing the wrong bra size

It is thought that more than 70 per cent of women are wearing the wrong bra size. However, wearing a badly fitted bra can not only affect the look of your clothes, but research suggests it can cause a range of health problems including back, neck and breast pain, breathing difficulties, poor posture, skin irritation, circulation problems and even irritable bowel syndrome. Rather than guessing your size, make sure you get measured to ensure you are getting the support you need.

Worrying and harbouring regrets

Stress is damaging to both our physical and mental health, and women are twice as likely as men to suffer from stress-related disorders, as well as having higher rates of depression and anxiety. While it is thought there may be biological reasons for this, worrying about the future and dwelling on regrets can also add to our problems, with research suggesting that women are more than twice as likely as men to harbour regrets over lost loves and broken relationships.

Obsessing over appearance

While both genders suffer from body insecurity, many women tend to overly obsess over their idea of the “perfect” body. Research findings published in the journal Obstetrics & Gynecology found that 16 per cent of the normal or underweight women studied believed themselves to be overweight, while a study commissioned by Dove found that 90 per of women wanted to change at least one aspect of their appearance. Body insecurity not only affects our mental health, but it can also lead to physical damage caused by extreme diets, yo-yo dieting, eating disorders and cosmetic surgery.

Woman looking in the mirrorWoman looking in the mirror

Emotional eating

While comfort eating affects both genders, research has suggested that men are more likely to reinforce positive emotions with food, while women comfort eat when they’re sad. Women are also more likely to satisfy their cravings with sweet, high-calorie foods. Rather than letting your waistline suffer next time you’re feeling blue, try distracting yourself from cravings by doing something you enjoy, or boost your endorphins and health with an uplifting workout.

Not getting enough sleep

Not only can lack of sleep make us look and feel at our worst, but insufficient shut-eye can also lead to increased accidents, calorie consumption and heart disease risk. Unluckily for women, statistics suggest that sleep problems affect more women than men, while a study by the University of Michigan found that women are more than twice as likely to give up sleep to care for others. Unfortunately, sleep has been found to affect women’s blood pressure and mood more than men’s, making it imperative that you do your best to get a good night’s sleep.

Putting themselves last

Not only are women more likely to compromise their sleeping habits to care for children and others, they are also prone to putting their own wants and needs at the bottom of a hectic to-do list of chores and obligations. To avoid running yourself into the ground, learn to sometimes say no to those requests and commitments that are less than essential, and make sure you set aside some “me” time each week to do something enjoyable just for you. Read more on realbuzz.com...

ötödikSally 2012.05.24. 18:54:01

Ez de szar. Egy pasi arról okoskodik, hogy mi a legrosszabb egy nőnek. Úgy, hogy közben azt hiszi, hogy humoros. :)

Hovatovácz (törölt) 2012.05.25. 16:09:58

"Mocskos buzi! Mocskos buzi!" - ordították Orbán képébe Hódmezővásárhelyen. Hm. Fantasztikus, micsoda hírek... Hogy bátorodnak a népek! Csak így tovább...

Riemann-féle gyógyrágó (törölt) 2012.05.25. 20:50:14

Chelsey-ben hűvösek az esték... Mialatt itt meg autók jönnek. Majd mennek.

Ám akárhogy is, nekem viszont hét elején, reggel és napközben több helyen is elfojthatatlan kaszálhatnékom fog támadni. Merazolyan. Olyan támadós. Mint a fű meg a gaz május idején... Sajnos egyiket sem tudom visszatartani.

Gé a könyvtáros 2012.05.25. 21:16:58

Apuuuuu... lééégy szíves...
A terápiás jellegű, konfrontatív szellemi workshop júniusban IS szerdán lesz, vagyis az első 6-án, vagy pedig a nyáron visszaáll a csütörtöki rend? Nagyon szeretnék ott lenni, de melóban erős lesz az a tájék (ünnepi könyvhét...), tehát jó előre rá kell szerveznem.
Szóval rém hálás lennék, ha megtudhatnám.

strzslivicaicivov(tya) (törölt) 2012.05.25. 22:29:11

Hosszú a hétvége. Hát nem lenne egyszerűbb... Nálam sajnos se szám, se cím... De más meg csak úgy jön, megy, autózgat, telefonálgat... Mert még száma is van. Ez nem fair. Nagyon nem. Egész teljesen oda vagyok háborodva meg. Tessék intézkedni.

sztregolcay (törölt) 2012.05.26. 19:33:08

...hát kérlek, pedig előbb robban fel az Univerzum, mint, hogy én bárkitől, bármit is kérjek. Tőled aztán meg végképp semmit. Ha atomokra szednek, akkor se... Miért is tenném... Tőled még egyetlen szót se kaptam, nemhogy bármi mást. Te soha még egyetlen szót se szóltál hozzám. Legfeljebb valami hamis névhez, nemhogy énhozzám. Te igazából még emberszámba sem vagy képes venni, jó hogy, azt nem mondod, hé, te, Blöki. Foglalkozásod dacára, neked a leghalványabb fogalmad nincs arról, mi az, hogy ember, arról meg végképp nem, mi az, hogy egy MÁSIK ember. Mi dolgunk hát egymással... Semmi.

Mert amit én láttam, kevesen láttak még olyat, ahol én voltam, kevesen voltak még ott, ahonnan én visszajöttem, kevesen jöttek még onnan vissza. Bármit megtudhatok, bármit megtehetek, bármire alkalmas vagyok, beérem bármennyivel. Bekaphatjátok... Senkire nem szorulok, könyöradományokra meg végképp nem... Ez van.

Lényegem a gőg, elfogadással együtt. Lényeged a gőg, elutasítással együtt. Egymást kizáró viszonyulások. Hogy fogadhatnék el tőled bármit is...

VII. ker. Véderő (törölt) 2012.05.27. 00:02:21

És élőben is ugyanaz a gágogó liba fogja játszani M.S.-t, mint a rádióban, vagy erre azért találtál valami ügyesebb imitátort esetleg? One more thing... Ennek a luvnyának férje is volt, élőben legyenek azóta, ki tudja kitől, született gyerekei is, férjuram büszkélkedjen el vele, hogy ő se tudja, felesége ugyanis olyan intenzíven és olyan trükkösen baszik, hogy észre se vette, amikor teherbe esett.

Technológiai útmutató:

www.xhamster.com/movies/930797/das_ist_eine_wirklich_geile_frau.html

hermetikus (törölt) 2012.05.27. 01:10:30

"Most már biztos vagyok benne, hogy régóta tartottam feléd, és te is énfelém. Még ha nem is sejtettünk egymás létezéséről, mielőtt találkoztunk volna, tudatlanságunkat végigkísérte valamiféle ösztönös bizonyosság, amely gondoskodott arról, hogy végül találkozzunk. Mint két magányos madár, melyek az égbolton tájékozódva repülnek a hatalmas préri fölött, úgy közeledtünk egymás felé ennyi éven, ennyi emberöltőn keresztül."

Na, most megleptél. Tényleg így gondolod? Mert én az első pillanattól fogva. De te? Igen mérsékelten fogalmazva is: Valahogy nem igazán volt észrevehető... Sőt. Inkább az ellenkezője...

Bár lehet, hogy kedvenc sportod a szisztematikus tökön rugdosás a társadalmi érintkezés kultúrájának fejlődésében a legmélyebb egyetértés kifejeződésévé vált újabban.

Ki tudhatja... Ezek szerint tényleg "anything goes". Mert, ha még ez is... Akkor, mi nem? Bár az is igaz, az önmérséklet szobrát rólam se lehetne valami túl nagy eséllyel megmintázni, az is biztos... Legalábbis elugrálnék minimum. Amíg le nem szögelnének...

Atomajom 2012.05.28. 20:46:49

Nem tudom ki hogy látja, de szerintem a célját pontosan elérte ez a bejegyzés. Elkezdtünk agyalni, vitatkozni, tehát terítékre került a kérdés. Osztjuk, cáfoljuk, kiegészítjük a gondolatokat. Dolgozik a szürkeállomány.
Nyilván néhány pont elég sarkos, de nem gondolnám hogy ésszerű, hogy néhányan erősen magukra veszik a leírtakat. Ez a "nők nem élvezik a szexet" az egyik, amint látom, amire ráharaptak a magamfajta XX-esek. Lyányok: ne függjünk már véleménytől, tudjunk már egy cikket objektíven elolvasni és értékelni, egyrészt. Másrészt nyilván akadnak olyanok akik élvezik a szexet, de ne mondjuk már hogy nincs rengeteg olyan nő, aki boldogan (?) elkufircol egy nagyobb mellért, vagy egy fényes gyűrűért,hm?...és akkor ez csak a két véglet. Nem mondom hogy lássunk színeket, én is fekete-fehérben gondolkodom többnyire, de hé! a szürke-árnyalatok sem rosszak.

Strzsl.mq(10)-/k (törölt) 2012.05.29. 01:05:31

...azt ugyan lesheted... Hogy mikor fog egy nő normálisan viselkedni egy férfival. Kétségtelen a férfiak genetikai okokból könnyebben ütnek, de egy nő viszont, nyilvánvaló okokból, ennél sokkal sűrűbben terrorizálja, kínozza, és gyötri férfitársát, sokszor éppen azért is például, hogy a férfi fékezhetetlen indulatkitörése által még a társadalmi hatalmat is ellene fordíthassa. És meg is teszi, ahol, és amikor csak módja vagy alkalma van rá.

Számolhatatlan a női aljasságok sora. Gyengédség, kedvesség? Röhej. Az ember idő után a nagy-fejszét is szívesebben vágná belé, mint, hogy megsimogatná. És ehhez egyáltalán nem is szükséges valami különösebben vehemens alkat. A női típusú aljasság bármelyik hímből kihozza az állatot. Ami persze tulajdonképpeni cél is egyben és valójában. És ne merj hozzám szólni férfiként, mert egyszerűen szétrúglak...

barkóczay (törölt) 2012.05.29. 03:29:20

Paul McCartney vonaton ragadt
2012.03.07. 13:31 - kitbits

Sir Paul Mccartney hétfő éjjel hat órán keresztül vesztegelt egy vonaton Franciaországban – számol be a ContactMusic. A zenész már hazafelé tartott Párizsból (ahol lánya, Stella McCartney divatshowját tekintette meg), amikor a havazás miatt fellépett áramszünet következtében a vonata megállt. McCartney nem csüggedt, és igyekezett elszórakoztatni utastársait, viccelődött velük, és autogrammokat osztogatott.

--------

A közönség, ó, az imádott közönség...

youtu.be/D6Peo6PMeK8

erina 2012.05.29. 13:23:38

@Gé a könyvtáros: szia, egész nyáron szerdán lesz 7-től, de a blog tetején jobb oldalt ott van. a facebookon találsz meg alapvetően mindent. a'sszem meg tudod nézni még ha nem is vagy fent. A munkához meg kocsiderékkal.

hermetikus (törölt) 2012.05.29. 14:18:31

...lakcím, saját telefon száma, beszélőviszony...

hermetikus (törölt) 2012.05.29. 15:27:07

... és bemutatkozás nem lesz. Sem más hazug vigyorok. Ismerjük egymást ősidők óta. A köszöngetést sem kell túlzásba vinni. "I'm...", ahogy szoktad, (nagyon helyesen) és ennyi...

Gé a könyvtáros 2012.05.29. 19:36:36

@erina: Köszi! Azóta már beszéltem is a mikativadarral, meg vagyok erősítve. Vmiért úgy hittem, h esetleg csak a májusra szól ez a szerdázás. Apu meg elaludt, úgy látszik :)

pocsajovánszky (törölt) 2012.05.29. 21:29:44

A lényeg tehát, hogy te továbbra is úgy akarsz találkozni velem, hogy az egyáltalán ne legyen egy találkozás, ahogy mindig is ezt akartad. Emiatt viszont ugyan fölösleges rágódni és dühöngeni. A dolog ugyanis rém egyszerű, mert a probléma már ebben a pillanatban is megoldottnak tekinthető. Sőt, annyira megoldott, hogy a találkozásmentes találkozást még akarnod sem kell, mert akarásod nélkül is simán ebben az állapotban vagy már most, minden erőlködés nélkül. Megoldott problémákról való társalgásnak pedig nem sok értelme látszik.

Na, ki vagyok én neked!? Schnuckiputchííííí!!! Aber ja, natürlich...

hermetikus (törölt) 2012.05.29. 22:21:08

Kétségtelen tény, kis ideig volt egy olyan érzésem, hogy talán tényleg változtál valamit ennyi idő után, de nyilvánvalóan pont ugyanolyan szemét, aljas állat vagy még mindig, mint két évvel ezelőtt és azóta is folyamatosan. Részemről befejeztem, de most már végleg. Tényleg a tököm tele van veled.

hermetikus (törölt) 2012.05.29. 23:54:13

Persze nyilvánvalóan egyéb elgondolások is meghúzódnak ennek a helynek a hátterében. Afféle könyvbemutatós rivalizáltatás itt is, puszta szemétkedés, vagy egyéb célok okán, P.-al vagy valamelyik egyéb fazonnyírt Sz-y hasonmással a középpontban. Kibaszott egy mocsok állat vagy te hallod. Tőled tényleg minden kitelik.

Piglet1020 2012.05.31. 14:59:40

Néhol szerencsétlen férfiak pöcsségét magyarázza meg ez az iromány. Kifejtem. Vegyük például a szülést. A kiegyensúlyozott nő általában szereti a gyerekeket, és ha megtalálja a megfelelő partnert, akkor annak gyereket szül. Apropó, amúgy válás után melyik szülő is szarik általában a gyereke fejére? Hát az apa. És most lehet anyázni, hogy mit írok én a pasikról, de ez tény. Aki nem hiszi, nézzen csak körül a szűk társaságában, mert biztos vannak olyan ismerősei akiknek a szülei elváltak. Meg a másik kijelentés, amit nevetségesnek találtam, hogy a nők vadásznak…és igen, ha egy nő több pasival is kefél, akkor az egy büdös kurva, de ha egy pasi sok nőt megkúr, akkor ő a menő. Mellesleg, pont, hogy a férfiak között találhatóak a legnagyobb skalpvadászok. Kérdem én, hogy az erkölcsi tartás csak nőkre érvényes, a „teremtés koronáira” pedig nem? Egyébként a legtöbb férfi apaként egy hatalmas kudarc. Miért olyan a legtöbb nő, amilyen? Mert az apjuk annyit sem ért(apaként), mint köröm alatt a piszok.(Persze felnőtteknek maguknak kell helyrehozniuk amit a szülő elbaszott, már ha eljutnak a pokluk legmélyére és rájönnek, hogy el lettek baszva de nagyon.) Aki így látja a nőket, annak pedig az édesanyjával való kapcsolatában volt valami hatalmas szar. Ha valakit elhagynak valakiért, az nem csak a nők csőrét piszkálja ám hanem a férfiakét is. („férfiúi hiúság”)  Az eltartásról meg annyit, hogy felnőtt nők nem hajlandóak eltartani életerős felnőtt férfiakat akik tudnak dolgozni. Ez meg egy hatalmas baromság ez a 80/42/70. Nem miden nő nagyapára vágyik. Ez a blog rettentően szubjektív. Ja, meg amin még röhögtem, hogy a nők nem élvezik a szexet : DDD Hát ez valami hatalmas volt :D Ami csak akkor igaz, ha a partnerük béna  Én nem vallom azt, hogy a férfiak szemetek, mert a világot nem lehet így felosztani, hogy „szemét férfiak” vagy „szemét nők” hanem mindkét nem között találhatóak jó emberek és gonosz emberek, illetve olyanok akiknek az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van.

hermetikus (törölt) 2012.05.31. 16:18:50

Ez részben így van, részben nem. Viszont, ha tényleg nem tetszik a megszokott felületességed, akkor legközelebb írjál jobbat...

furfangos Nyesztyerka (törölt) 2012.05.31. 16:57:02

Jut eszembe, ha már témánál vagyunk, és amin órák óta röhögök. Sajnos elég kézenfekvő, hogy a sok ütlegnek, amit kaptam és kapok folyamatosan, mi a valódi oka... Rivalitás, rivalizálás. Ennyi.

Eszerint én igazából egy gyűlölt ősellenség vagyok, akinek egyszerű és ternészetes okoknál fogva több lehet az esélye a "fiatal picsák"-nál, mint neked, és akiket én igazában magasról leszarok. Persze csak elvileg lehet több az esélyem, mert igaz, elvileg én bármelyikkel kapcsolatba léphetek, te pedig csak egy adott csoportjukkal, de akkor is beszarás, hogy mekkora hülyeség ez az egész... Pedig szerintem te tényleg így gondolod, és ezért nem történhet semmi, soha úgy, ahogy én, a rohadt hímdisznó azt szeretném. Hóóógyisne, még mit nem...

Téged tehát még így elvi szinten is halálosan dühít ez a különbség, én pedig menten összecsinálom magam a röhögéstől. Hogy valaki még egy ilyen piti ostobaságban se legyen képes normálisan gondolkodni és viselkedni...

Tényleg nem igaz.

furfangos Nyesztyerka (törölt) 2012.05.31. 18:08:54

Taszitgasd te a jó hülye, kurva anyádat, azt... Én ugyanis nem azért vagyok a világon. Az említett hölgy viszont egész biztosan...

alakzáró belépőél (törölt) 2012.06.01. 19:54:52

Természetes. Neked nem szabad. Csak a cölöpöket. Meg a kevésbé cölöpöket. Őket viszont nemcsak telefonszámmal, lakcímmel, megszólítással együtt, úgy anbloc, hanem még saját kezű hazacipeléssel, leitatással együtt is, előzetes karantén, évekig tartó baszogatás és koton nélkül is természetesen...

Cölöpszinttől függően. Kinek ez, kinek az...

famfam 2012.07.05. 12:36:40

@Niurka: Halihó, fingom nincs, hogy ki vagy, csak most olvastam ezt a kommentedet, tök véletlenül, mert valakit épp itt keresgéltem.
Kurva jó:-))) Kár, hogy nem akkor olvastam, amikor még friss volt. (De hát a faszom tud elolvasni ennyit, főleg hogy a szerzőtársam meg egyet se szokott.)

Gé a könyvtáros 2012.07.05. 14:03:58

@famfam: köszönöm az égbe temetkezés megemlítését tegnap; amióta csak hallottam róla, irigylem őket; többféle okból nekem ez volna az ideális eljárás.
A hallgatás tornyai is erre a célra szolgálnak, nem?

famfam 2012.07.06. 19:19:54

Igen, azok is ezt a célt szolgálták.
Nagyon szívesen amúgy, ha ezzel örömet okoztam.
De ha te ott ülsz szerdánként, akkor akár személyesen is megköszönheted, hogy legalább tudjam, ki vagy:-)

Gé a könyvtáros 2012.07.08. 18:54:44

@famfam: :)
Ha sikerül eljutnom holnapután után is, akkor megköszönöm; de személyem nem fog különösebb meglepetést jelenteni :)

Mariák Miklós 2013.09.17. 22:41:14

@Loona: Ez egy hímsoviniszta, provokatív, szerintem a himsovinizmust is gúnyoló vicces iromány, ne vedd komolyan, puzsér lenne az utolsó aki komolyan állítana-általánosítana-következtetne ilyenekre mint ami ebben áll :D

Cefrekecske 2014.03.15. 18:02:08

Régi de most találtam meg. Kurvára igaz az egész. Valamint meg kell nézni az eggyel korábbi posztot ami a férfiak 10 legrosszabb dolgáról ír. Vagyis nem a posztot hanem a kommenteket. Itt már egyből jön, hogy ez mekkora faszság, szégyellje magát, stb. Ott meg??? Röhögés, poénkodás. KELL ENNÉL TÖBB IGAZOLÁS ENNEK A POSZTNAK AZ IGAZSÁGTARTALMÁRA VONATKOZÓAN??

Burgermeister 2017.01.24. 18:26:14

Nattyon jó és nattty (i)gazságok vannak itten leírva kérem szépen!!! Házasulandóknak kötelező poszt!
Puzsi és Oszi meg a FAM...irjatok tovább!!!
süti beállítások módosítása