Puzsér Róbert és
Farkas Attila Márton blogja

Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton (FAM) társadalmi folyamatokat gyorsító, terápiás jellegű, konfrontatív szellemi workshopot tart az élet legfontosabb kérdéseiről.

APU, FACEBOOK, AKTUÁLIS INFO

Apu, facebook, aktuális info

Csak akkor látszik, ha be vagy jelentkezve a facebookra.

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )
Szerda 18:00
(Ez vátozhat)
Kövesd a Facebookon!!

Várunk az Ellátóban !

18:00–20:00

Ha neked sem volt gyerekszobád!

A helyszín az Ellátó ( Kazinczy utca 52/b )

Címkék

9/11 (1) civilizált (1) férfi (1) indián (1) kékharisnya (1) kereszt (1) korona (1) köztársaság (1) laci (1) legrosszabb (2) magyar (1) marketing (1) náci (1) (2) Oszama (1) Rambo III (1) rendszer (1) sanyi (1) spam (1) szar (1) szex (1) szittya (1) szűzkurva (1) wc (1) zsidó (2) Címkefelhő

Állandó oldalak

Utolsó kommentek

Ilyen mélyre tíz rugóért még nem hajolt le senki

2012.03.18. 22:59 Apu azért iszik, mert Te sírsz!

„Szia Vali!
Egy éve halt meg Laci az M1-esen, és tudom, hogy már nem hozhatom vissza, de legalább másnak ne kelljen elveszítenie a párját elalvásos autóbalesetben! Amióta megvettem az elalvásblokkolót, nagyobb biztonságban érzem magam, bárcsak hamarabb rátaláltam volna. Ráadásul úgy tudom, most féláron adják, Vali, erre ne sajnáljátok a pénzt, a szeretteink élete megfizethetetlen! Én innen rendeltem:
http://www.kihagyhatatlan.eu
Többet ne induljatok el e nélkül!”

image-5.jpeg

Puzsér:

A marketing témakörében szemetet találni olyan nehéz, mint Kínában vágottszeműt. Sok évvel ezelőtt elhatároztam, hogy sem meglepődni, sem felháborodni nem vagyok hajlandó reklámokon. Azóta nem telt el hét, hogy tartottam volna magam a fogadalmamhoz. Amit azonban a kihagyhatatlan.eu fedőnevű söpredékbagázs marketinggépezete előad, az valóban új járatokat tár fel az Antikrisztus végbelének felderítése során. Szaros tíz rugóért ki képes ilyen mélyen beásni magát a Sötétség Fejedelmének emésztőtraktusába?!

image1k.jpeg

Sok helyütt gyalázzák a weben teljes joggal ezt a semmi korábbival össze nem vethető mocskot, de mindenhol eltüntetik belőle a hírdetés tárgyát: a termék linkjét. Nyilván azért járnak el így, hogy legalább ők maguk ne szolgáljanak reklámfelület gyanánt a megrendelők számára. Nekünk eszünkben sincs ezt tenni. Hadd tudja meg minél több felhasználó, merre a csatorna, ahonnan fölszivárog az émelyítő bűz! Talán egy nap visszájára fordul a rendszerint jól működő marketinglogika, és a nyilvánosság nem gyarapítja, hanem sújtja majd az elkövetőket.

A halottak zsebeiben turkálás förtelménél csupán az a filléres kisstílűség a nyomorúságosabb, amellyel a hírdetők a reménybeli megrendelőket igyekeznek saját emberalatti szintjükre zülleszteni. Az ötven százalékos árengedmény jegyében a megrendelő most akció keretében a korábbi egy helyett két hozzátartozóját mentheti meg a haláltól. 

image2k.png

Érdemes tudni, hogy a fent olvasható spamet egy program vezérli, amely személyesen a címzett nevéhez igazítja a megszólítást. Látszólag személyes a küldemény, miközben a semmiből jön, és a nevekhez igazított semmitmondó, arctalan ürességben vész el. Korszerű, technicizált változata ez a boldogult fasiszta és államszocialista rezsimek felejthetetlen vívmányának: a névtelen feljelentő levélnek. Ilyet, mint a fenti mocsadékpropaganda, még a legendás képregényhős, SuperGoebbels se tudott volna kitalálni, pedig ő tankolás nélkül bombázta meg New York City-t majd tért vissza sértetlenül a birodalmi légibázisra, továbbá egyetlen fingásával eltörölte a prágai zsidónegyedet.  

 

image-3k.jpeg
image-4k.jpeg

Eddig a reklámszemét bedöglött mosógépet, használhatatlan, lomtalanítás során kiszórt hűtőszekrényt jelentett, mostanáig kellett várni, hogy megjelenjen a rothadó, bepenészedett tejfölösdoboz, a koszhadt, húgytól szétázott fél pár tornacipő. Eddig a marketing-munkások képében bukott bölcsészeket, kapzsi tanárokat, pályaelhagyó értelmiségieket vizionálhattunk. Csak most kerültek elő a lambéria mögül az ujjnyi csótányok, a parketta repedéseiből a bűzös poloskák, a leolvadt hűtő mélyén oszladozóhúsbóla zsíros kis fehér férgek. Valaha szépírók és képzőm űvészek készítettek reklámokat, helyüket később átvette egy korrupt, de szakképzett félértelmiségi réteg. Végül Laci sírjáról dobbantva eljöttek értünk a marketingszakma trolljai. Egy emberi minőséget, gátlásokat és bűntudatot egyaránt nélkülöző tőrőlmetszett söpredékfalka, született pszichopaták, a marketing-kaszt Magda Marinkói. Ha eljön a nap és megrendezésre kerül a marketing-főbűnösök nürnbergi pere, köszönetet mondhatnak, hogy megúszták a legrosszabbat: a nyilvános lincselést, felkoncolást. Életükben először hálát adhatnak majd, hogy létezik civilizáció minden igyekezetük ellenére.

FAM:

Megértem, fiam a felháborodásodat. Szerinted ez az eset nem más, mint közönséges hullarablás, ami jogosan háborít fel. Legalább annyira undorító ez a fajta bűntény,
mint a pedofília. Még él bennünk a holtak iránti ősi, zsigeri tabu, ahogy egy kisgyerek teste és lelke iránt is valami hasonlót érzünk.

image13k.jpeg

Csakhogy tévedsz, ha hullarablásként ítéled meg az elalvásgátló reklámját. A hullarablás egyenes ügy: a rabló bemászik a kriptába, feltöri a koporsót, leszedi az elhunyt gyűrűjét, zsebre vágja a zsebóráját, aztán, mint aki jól végezte dolgát, angolosan távozik. Ősi szakma, mint a kurválkodás, művelték már az ókori Egyiptomban is, a múmiáról leszedték az arany meg ezüst tartozékokat, aztán a testet kihajították a sivatagba. Az ilyen buliért aztán karóba húzás járt, ha elkapták a delikvenseket. Évezredekkel később profikat is kinevelt a szakma, őket régészeknek nevezték, és többnyire állami megrendelésre dolgoztak, így aztán a hajuk szála se görbült.

image12.jpeg

A lényeg mégis az, hogy a felháborodásod tárgya nem hullarablás, aminek első pillantásra tűnik, és te, édes fiam, valamire nagyon ráhibáztál, amikor a Sötétség Fejedelme jutott az eszedbe diffúz indulataid okán. Ez a reklám ugyanis nem más, mint a fekete mágia legförtelmesebb fajtájának, a nekromantiának modern, profán - amúgy igen kisstílű - változata. A nekromantia a megidézett halott felhasználásának okkult technikája, és már a Biblia is tiltja. A fekete mágus nem érintkezik a porhüvellyel, mint a sírrabló, neki elég a megidézett árny, a szellemkép, ami aztán kincsek lelőhelyeit árulja el, hatalmat ad vagy épp jósol neki. Esetünkben éppen ez történik: a halottak szelleméből, vagyis emlékéből busás hasznot húznak egyesek. Ezt a mesterséget mindig is szakképzett, a sötét erőkkel közeli viszonyt ápoló varázslók gyakorolták, akik sok mindent elértek vele az életben, gyakran még a máglyát is el tudták kerülni.

image-6k.jpeg

Óriásit tévedsz, ha a nekromantiáról azt hiszed, hogy ősi társadalmak babonás gondolkodásának a terméke. Az elmúlt másfél évszázad teli van ennek az undok eljárásnak egészen impozáns példáival. Mert mi egyéb az, amikor a mindenkori rezsimek, politikai kurzusok fekete mágusai: a politikusok és ideológusaik legyilkolt tömegeket idéznek meg a saját hasznukra? És nem érik be Lacival! Felakasztott forradalmárok, éhenhalt parasztok, deportált polgárok, elgázosított zsidók egész tömegeit hívják elő a sírjaikból! Nekromantiára épül az '56-os biznisz, a Gulág-biznisz, a holokauszt-biznisz és minden más áldozatkultusz, amiből csak pénz, karrier vagy hatalom származik. A felvilágosodás nemhogy megszüntette volna a mágiát, inkább racionalizálta és törvényesítette.

image-7_cr.jpg

A kihagyhatatlan.eu csak azt ismétli dilettáns módra, amit a profiktól hallunk nap,mintnap: "Fizess, hogy ez a tragédia még egyszer ne történhessen meg! Szavazz ránk! És ez, édes fiam, már nem tíz rugós haszon, hanem milliárdos nagyüzem. Ők ezt a szakmát nagyban űzik, és mi még csak észre se vesszük, miről is van szó, szemben ezekkel a szerencsétlen alvásgátlót reklámozó kisiparosokkal, akiken mindenki hörög. Ennél még a lelövöldözött cigányokból művészi karriert építeni is nagyobb pálya. Jusson pénz az adódból kutatásainkra, kurzusfestményeinkre, kurzusfilmjeinkre, kurzusszobrainkra, vedd meg kurzuskönyveinket, olvasd kurzuscikkeinket, nézd kurzusműsorainkat! És akkor nem lesz többé se kommunista, se náci diktatúra, se levert forradalom, se Kistarcsa, se Auschwitz! Soha többé!"

image11n2.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://apu.blog.hu/api/trackback/id/tr954324838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajna31 2012.03.20. 06:43:30

A bejegyzés tartalmával egyetértek, különösen FAM részéről, mert ez sokkal alantasabb dolog, mint a hullarablás, aminek bizonyos archeológiai aspektusai akár még hasznosak is lehetnek, bár természetesen minden formáját (élen a piramisok szétszedésével) megvetem.

Csak azt tenném hozzá, hogy ez az eszköz milyen szinten irritáló úgy amúgy is, nem csak a reklámja az. Most komolyan, ki a fene akarja azt, hogy ha egy kicsit leereszkedik a feje vezetés közben, akkor szóljon a riasztó vagy tudom is én mit csinál ez a gép. Rosszabb, mint az elektromos horkolásblokkoló, ami eddig a teleshop alja számomra.

Ezek a "reklámszakemberek" pedig nyilvánvalóan nem csótányok, hanem egyszerű, ostoba, gátlástalan szerencselovagok. Én legújabb kori hétszilvafás nemeseknek hívom ezt a népséget, bár mivel egyre kevésbé sikeresek, fogyóban vannak, nem tudom ez pozitív folyamat-e.

Cavalcantifan 2012.04.27. 15:18:56

Én is megkaptam,és szerintem sokan megkaptuk az IWIW-en,ezt a szart. Annyira gyomorforgató,és gusztustalan,hogy a Robi által feltett képek a nyomába sem érnek ilyen szempontból. Ez valami egy elalvást gátló ketyere,amit az ujjunkra kell húznunk,és a lelassult pulzusból,meg a farkam tudja miből , megállapítja,hogy az állapot amiben vagyunk,az elalvás közeli állapot,és ezért rezeg... vagy mi.. Annyira elvette a kedvem ettől az egyébként ötletes megoldástól ez a mocsok kampány, hogy maradok inkább a benzinkutas kávénál, és a parkolóban lezavart nyújtózkodásnál..
süti beállítások módosítása